Autor Subiect: Viza de America  (Citit de 1148 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

Viza de America
« : 27.Ian.2019, 07:56:58 p.m. »
Salutari,
Inainte de a lansa noul ăsta topic am cautat sa vedem daca n-a pus cineva inainte ceva asemanator. Surprinzator n-am gasit (asta daca am cautat eu bine si unde trebuie).
Ideea e ca in vara ne-ar cam bate gandul sa mergem (eu si sotia) la niste prieteni in SUA. Cum "Unchiul Trump" cere viza, am aplicat pt ea. Procedura nu e complicata, dar riguroasa: formular online, plata taxa, programare interviu si interviu. Speram sa se termine cu bine, adica sa oferim destula incredere c-am fi oameni seriosi (care nu eludeaza taxele  ;) ) incat sa primim si viza.
La ora actuala intrebarea care ma arde cel mai tare este "unde o sa-mi parchez S-Cross-ul cand vom merge la interviu?". Consulatul e pe langa Ikea, in Baneasa. Ar fi o solutie s-o las pe la parcarea uriasa de la Complexul Comercial Baneasa, dar mi se pare nitel cam departe. Adevarat ca mersul pe jos face piciorul frumos, insa parca nu m-as duce la Consulat cu picior de balerin.
Stie careva care e pațit daca ar fi alta solutie?
Sunt deschis la sugestii, foooarte deschis.
Am uitat un detaliu: trebuie sa fim la Consulat Vineri  dimineata la 8:30 (ora cam de trafic intens in zona).
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline Blitzu

Re: Viza de America
« Răspuns #1 : 27.Ian.2019, 08:04:00 p.m. »
Pe un loc de parcare,as zice...
Intrebarea era despre procedura de viza sau despre parcare? Dacă e ă doua varianta,ai cam gresit titlul topicului. NO offence

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #2 : 27.Ian.2019, 08:24:07 p.m. »
Ma aproape pare a fi Metro, dat oare ambasada nu are parcare ???
Sau vrei sa fi modest ??
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #3 : 27.Ian.2019, 08:30:50 p.m. »
Ambasada nu are parcare publica, niciuna nu are. Daca locul in care trebuie sa ajungi este Bulevardul Dr. Liviu Librescu 4-6 , parcarea Metro este la 400-500 m distanta adica 4-5 minute de mers pe jos. Adica nimic. Metro deschide la 7.00.

https://www.google.com/maps/place/Ambasada+Statelor+Unite/@44.5132793,26.0827531,17z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x39c393f0902665f6!8m2!3d44.5146941!4d26.0863977
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline bisti

« Răspuns #5 : 27.Ian.2019, 09:00:54 p.m. »
Ambasada nu are parcare publica, niciuna nu are. Daca locul in care trebuie sa ajungi este Bulevardul Dr. Liviu Librescu 4-6 , parcarea Metro este la 400-500 m distanta adica 4-5 minute de mers pe jos. Adica nimic. Metro deschide la 7.00

Are parcare, nu publica, dar este parcare. In spatele ambasadei, spre Baneasa Shopping City

https://www.google.ro/maps/@44.5140249,26.0886107,3a,75y,238.96h,85.98t/data=!3m6!1e1!3m4!1sELJXxng-NCNz3DVJzeMNKw!2e0!7i13312!8i6656?hl=ro

Offline jante.otel

« Răspuns #6 : 02.Feb.2019, 09:41:33 p.m. »
Am incheiat si subiectul "viza de America". Cu bine.
Am ajuns din partea ailalta a Bucurestiului exact la marele fix, astfel incat am avut timp si sa parchez (undeva in spatele ambasadei) si sa intru la interviu.
"Aventura" la viza a fost ca pozele au fost pe fond bej, nu alb, asa incat au trebuit refacute. Noroc cu aparatul de facut poze in incinta ambasadei... Problema e ca te costa 20 lei/poza si esti mancat daca n-ai cash la tine ca nu poti plati cu card (absolut absurd!).
Americanii sunt super organizati si eficienti. Totul dureaza cat se poate de putin. In 30 min am terminat toata povestea.
Intrebari (puse in engleza cu accent neaos american) au fost mai degraba despre copii. N-au intrebat de serviciu, de proprietati, de salariu... A fost... dezgustator de lejer. Cea mai complicata intrebare a fost cum a chemat-o pe nevasta-mea inainte de casatorie  :D.
Si cu asta basta.  Acum trebuie sa ne luam biletele de avion. Rock 'n' roll!
Dar asta e alta poveste care devine off topic in subiectul asta.
Ca sa concluzionam: ai unde parca la Ambasada Americii  :D
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

« Răspuns #7 : 03.Feb.2019, 10:15:57 p.m. »
  Felicitari si ...zbor placut ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: jante.otel

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #8 : 03.Feb.2019, 10:26:19 p.m. »
Felicitari si zbor lin, daca nu ne intalnim pana in vara, sa iti urez "in direct" asta!
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

The following users thanked this post: jante.otel