0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: gabineg din 17.Aug.2017, 12:14:07 p.m.Pret de jeep 4x4Pe SX-ul din dotare ? Jecmanire pe fata, dupa parerea mea...
Pret de jeep 4x4
Nu contează ce verifică, ai nevoie de ...alt fel de stand..... la Vitara unde nu poți decupla spatele.
Citat din: rexkrokiDAU din 17.Aug.2017, 06:42:49 p.m.Nu contează ce verifică, ai nevoie de ...alt fel de stand..... la Vitara unde nu poți decupla spatele. Cand stai in sala de asteptare si-ti bei cafeluta sau privesti la tv. in timp ce ti se face ITP-ul, nu poti decat sa-ti dai cu presupusul ! Acum trei(3) zile eu am stat chiar in statie, ba m-a pus sa misc masina, sa trag de volan si sa aprind lumini si nu am vazut decat un singur model de rampa ! Este posibil ca la RAR sa aiba si altfel de rampe(n-am mai fost demult pe acolo) dar statiile ITP obisnuite au o/un singura/model de rampa. Pentru ce sa "decupleze" spatele??!! Ca nu-nteleg !! Repet : se verifica serii, frana, articulatii, emisii de gaze, lumini, aspect exterior, se noteaza km parcursi!! De altfel in Jurnal parca am descris toate operatiunile facute. Nu mi-a facut ceva deosebit de turism.