0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
mai trebuie facut un drum pâna la ei sa-ti recuperezi TVA-ul, la ei este 27% si mai câstigi astfel 8% din pretul masinii.oricum ai de mers într-o reprezentanta sa-ti faca verificarea aia vizuala de 1000 de km, deci poti sa consideri ca faci o plimbare banoasa, ca te umplu aia si de ban
Deci cei de dincolo îsi ocrotesc dealerii de aici care-i reprezinta cu mândrie si ofera servicii de nota 10 (am fost ironic, sa nu cadeti în plasa).Ramâne sa speram ca la diferenta de pret de peste 15% practicata aici poate vor învata si clientii sa-si apere drepturile de a beneficia de servicii ca la Debrecen si sa sesizeze mai departe orice neregula, de preferat direct la cei care-si protejeaza cu atâta grija reteaua de distributie.Adica daca tot dam un ban macar sa stim ca nu suntem tratati cu dosul si nu umblam 40k de km cu acelasi filtru de ulei (cum a patit @adibaiacos2003)PS: m-am uitat la preturi si chiar si fara discounturile acordate tot e mai ieftin la unguri (cu ceva sute de euro bune), în conditiile în care nu toti cei care vrem sa luam masina ne încadram în programul rabla.
...PS: m-am uitat la preturi si chiar si fara discounturile acordate tot e mai ieftin la unguri (cu ceva sute de euro bune), în conditiile în care nu toti cei care vrem sa luam masina ne încadram în programul rabla.