0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Hai sa nu generalizăm. Ca in toate domeniile, există și in service-urile de reprezentanta niște uscaturi. Eu, de exemplu, în aproape 10 ani n-am dat de niciuna. Si probabil ca si multi dintre colegi.Sa rămânem pe topic, daca se poate!
asa si?ANPC se duce si da o amenda dealerului, ala se apuca si îi repara motorul asa.... mai în scârba, mai cu de-a sila, înjurând printre dinti.si are "grija" sa provoace o defectiune "întâmplatoare" a motorului peste câteva luni. (meseriasii stiu la ce ma refer, orice mecanic poate "agresa" o componenta (strânge prea tare sau insuficient un surub, de ex.) care sa cada atunci când e cazul fara sa dea de banuit).solutia e mult mai simpla.boicotarea acestor samsari care pe lânga faptul ca pun la vânzare cu preturi nesimtite - peste 20-25% !! din valoarea modelelor îsi mai si bat joc de clientii care au probleme în garantie.cine vrea masina de dincolo o poate lua la preturi cu adevarat promotionale https://i.ibb.co/31r78L1/vitara-hu-prices.jpgpromotia este pe coloana din dreapta, iar daca vreti pretul in lei faceti împartirea cu 68 (68 de forinti = 1 leu)când vor începe sa câstige mai putin din vânzari (si-i va apuca foamea), poate vor avea timp suficient sa se axeze si pe partea de service si sa faca multumiti niste clienti care acum regreta ca au ales aceasta marca de masina. pentru cine vrea detalii suplimentare despre procedura, PM.
Citat din: ntire2000 din 22.Ian.2019, 08:12:00 p.m.asa si?ANPC se duce si da o amenda dealerului, ala se apuca si îi repara motorul asa.... mai în scârba, mai cu de-a sila, înjurând printre dinti.si are "grija" sa provoace o defectiune "întâmplatoare" a motorului peste câteva luni. (meseriasii stiu la ce ma refer, orice mecanic poate "agresa" o componenta (strânge prea tare sau insuficient un surub, de ex.) care sa cada atunci când e cazul fara sa dea de banuit).solutia e mult mai simpla.boicotarea acestor samsari care pe lânga faptul ca pun la vânzare cu preturi nesimtite - peste 20-25% !! din valoarea modelelor îsi mai si bat joc de clientii care au probleme în garantie.cine vrea masina de dincolo o poate lua la preturi cu adevarat promotionale https://i.ibb.co/31r78L1/vitara-hu-prices.jpgpromotia este pe coloana din dreapta, iar daca vreti pretul in lei faceti împartirea cu 68 (68 de forinti = 1 leu)când vor începe sa câstige mai putin din vânzari (si-i va apuca foamea), poate vor avea timp suficient sa se axeze si pe partea de service si sa faca multumiti niste clienti care acum regreta ca au ales aceasta marca de masina. pentru cine vrea detalii suplimentare despre procedura, PM.M-am uitat la pretul din lista, a mea e 4.770.000 forinti , redusa de la 5.500.00 (71537 ron). In conditiile in care eu am luat-o cu 73000 ron, nu cred ca merita drumul pana in Ungaria.