0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ti-au zis si ce au rezolvat? Care era motivul pentru care intra apa? Chederul?
Ieri am dus-o la service, de dimineata, tot ieri spre ora 16 m-au sunat ca pot sa o ridic, insa ar fi de preferat sa mai ramana peste noapte la ei, afara, in ploaie, sa vedem daca mai sunt infiltratii in portbagaj. Am zis OKAzi dimineata m-au sunat, ca in principiu totul e in regula, n-ar mai trebui sa fie probleme, insa sa o mai tin sub observatie, asa ca am luat-o....
Citat din: FritzVonSpritz din 14.Mai.2021, 11:15:30 a.m.Ieri am dus-o la service, de dimineata, tot ieri spre ora 16 m-au sunat ca pot sa o ridic, insa ar fi de preferat sa mai ramana peste noapte la ei, afara, in ploaie, sa vedem daca mai sunt infiltratii in portbagaj. Am zis OKAzi dimineata m-au sunat, ca in principiu totul e in regula, n-ar mai trebui sa fie probleme, insa sa o mai tin sub observatie, asa ca am luat-o.... Bine ca nu ti-au zis sa treci Somesul înot cu cu ea .... ca sa vezi pe unde mai intra apa..... PS: nu vad cum ar intra apa pe deasupra, atâta timp cât a fost lovita la nivelul sasiului....
Ma rog, ai înteles ideea.Vizual, ai observat ceva "modificari"?Mastic, cheder care pare nou, etc. (o gaura mica în podea )
Citat din: ntire2000 din 14.Mai.2021, 11:45:44 a.m.Ma rog, ai înteles ideea.Vizual, ai observat ceva "modificari"?Mastic, cheder care pare nou, etc. (o gaura mica în podea )Nimic.....nici nu m-am uitat atent, am deschis portbagajul si l-am inchis la loc, sa vad daca se inchide bine, nici roata de rezerva nu am pus-o in locasul ei, nici chestia aia care acopera roata de rezerva - sunt tot pe bancheta din spate