Autor Subiect: Premium Cars - Dealer Cluj-Napoca  (Citit de 21286 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

Re: Premium Cars - Dealer Cluj-Napoca
« Răspuns #50 : 14.Mai.2021, 11:15:30 a.m. »
Ieri am dus-o la service, de dimineata, tot ieri spre ora 16 m-au sunat ca pot sa o ridic, insa ar fi de preferat sa mai ramana peste noapte la ei, afara, in ploaie, sa vedem daca mai sunt infiltratii in portbagaj. Am zis OK
Azi dimineata m-au sunat, ca in principiu totul e in regula, n-ar mai trebui sa fie probleme, insa sa o mai tin sub observatie, asa ca am luat-o.... :-S
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline teutzue

« Răspuns #51 : 14.Mai.2021, 11:25:20 a.m. »
Ti-au zis si ce au rezolvat? Care era motivul pentru care intra apa? Chederul?
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #52 : 14.Mai.2021, 11:30:15 a.m. »
Ti-au zis si ce au rezolvat? Care era motivul pentru care intra apa? Chederul?

Nu. Nu mi-au spus. Am intrebat de angajatul de la birou la care lasasem cheia, mi-a spus ca baietii din atelier au rezolvat-o, insa el nu stie, atata a vazut ca la un moment dat era data jos bara din spate, deci probabil la fusta spate au lucrat. El doar a preluat-o si mi-a predat-o. Asa cum banuiam si eu, ca fusta nu a fost suficient trasa inafara. Oricum, nu am platit nimic, nu am semnat nimic, nici la predare, nici la preluare (aveau in evidente ca efectuasera lucrare in Februarie).

The following users thanked this post: teutzue

Offline ntire2000

« Răspuns #53 : 14.Mai.2021, 11:38:53 a.m. »
Ieri am dus-o la service, de dimineata, tot ieri spre ora 16 m-au sunat ca pot sa o ridic, insa ar fi de preferat sa mai ramana peste noapte la ei, afara, in ploaie, sa vedem daca mai sunt infiltratii in portbagaj. Am zis OK
Azi dimineata m-au sunat, ca in principiu totul e in regula, n-ar mai trebui sa fie probleme, insa sa o mai tin sub observatie, asa ca am luat-o.... :-S

Bine ca nu ti-au zis sa treci Somesul înot cu ea .... ca sa vezi pe unde mai intra apa..... :mester:

PS: nu vad cum ar intra apa pe deasupra, atâta timp cât a fost lovita la nivelul sasiului....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #54 : 14.Mai.2021, 11:41:05 a.m. »

Bine ca nu ti-au zis sa treci Somesul înot cu cu ea .... ca sa vezi pe unde mai intra apa..... :mester:

PS: nu vad cum ar intra apa pe deasupra, atâta timp cât a fost lovita la nivelul sasiului....

Cu ea in spate, pe post de rucsac, nu ?  >:)  eu zic ca sasiul e mai jos decat fusta spate, e ca ratza, mai ridicata la..... portbagaj :)))))))

Offline ntire2000

« Răspuns #55 : 14.Mai.2021, 11:45:44 a.m. »
Ma rog, ai înteles ideea.
Vizual, ai observat ceva "modificari"?
Mastic, cheder care pare nou, etc. (o gaura mica în podea  :-)))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #56 : 14.Mai.2021, 12:04:33 p.m. »

Nimic.....nici nu m-am uitat atent, am deschis portbagajul si l-am inchis la loc, sa vad daca se inchide bine, nici roata de rezerva nu am pus-o in locasul ei, nici chestia aia care acopera roata de rezerva - sunt tot pe bancheta din spate

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #57 : 18.Iun.2021, 03:52:16 p.m. »

Nimic.....nici nu m-am uitat atent, am deschis portbagajul si l-am inchis la loc, sa vad daca se inchide bine, nici roata de rezerva nu am pus-o in locasul ei, nici chestia aia care acopera roata de rezerva - sunt tot pe bancheta din spate

Intre timp am spalat masina, i-am dat jet puternic  in spate, pe la porbagaj, dupa care m-am uitat in portbagaj (am scos totul afara, inclusiv roata de rezerva) - uscat
Deci, se pare ca s-a rezolvat

Offline remarque

« Răspuns #58 : 23.Dec.2023, 09:40:48 p.m. »
Bună seara dragi colegi, 

Pentru aceia dintre voi ce vor să se documenteze dar și pentru cei ce ați intrat pe forum în ultimii doi ani și nu știți despre ce e vorba o să amplasez aici – e cel mai bun loc – niște jaloane care să încheie istorisirea despre fosta mea Suzuki Vitara.

Povestea a început pe forum aici, ceream ajutor de la colegii de forum să pot identifica defectul. Ce defect? Bătaia la motor sesizată oficial la 10 zile de la cumpărarea în august 2015 a unei Suzuki Vitara Passion All Grip 1,6 VVT nou-nouță ridicată de la dealerul ce trebuia să-mi asigure garanția, Premium Cars Cluj, dealer ce nu mi-a asigurat nimic până nu a fost obligat de brațul lung al legii.

Un episod ce ar fi trebuit să-mi dea de gândit a fost acesta, despre cadoul otrăvit oferit de Premium Cars Cluj, niște prezoane antifurt de cea mai slabă calitate ce mi-au distrus jantele de aliaj originale ale Vitarei.   

Au urmat episoadele unu, doi și trei.

Pe scurt după 9 intrări inutile în 3 service-uri Suzuki din România, Premium Cars Cluj, Hinode Târgu-Mureș și Rubin Bistrița (toate 3 service-uri refuzând să recunoască existența vreunei probleme la motor) am reparat mașina în Ungaria în martie 2019. Am primit promisiuni de decontare în garanție  a unei sume parțiale din costul reparației pentru sfârșitul lui mai 2019, dar au fost promisiuni mincinoase.

Așa că i-am acționat în instanță în septembrie-octombrie 2019.

Decizia instanței la judecata pe fond a fost aceasta, total favorabilă mie, apărută în noiembrie 2021, motivată de instanță în mai 2022. .

A urmat apelul făcut de Premium Cars Cluj în iunie 2022 la decizia instanței pe fond. Decizia instanței pentru apel a fost aceasta, apărută în noiembrie 2022 și motivată de instanță din motive de boală abia în noiembrie 2023. Banii i-am recuperat în decembrie 2023 după ce Premium Cars Cluj a fost anunțată că e iminentă executarea silită. „Forța coercitivă a statului” a rezolvat până la urmă problema.

Poate această istorie o să-i facă pe cei ce vor să-și bată joc de clienți să se gândească de două ori înainte.

Cele bune să se adune!
Sărbători fericite!
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: teutzue

Offline NicNic

« Răspuns #59 : 23.Dec.2023, 11:34:04 p.m. »
Un dealer de masini SUzuki care nu cred ca sufera daca a platit cu vreo 8 ani intarziere o reparartie de 5.000 euro.
Chiar si daca inital, in 2015, l-ar fi costat cu circa 2.000 mai putin ...

Dar sper ca aceasta istorie sa raman drept exemplu pentru noi, cumpratorii de masini, sa intelegem ca nu trebuie sa ne lasam pacaliti.
Cand platim pentru ceva (obiect sau serviciu) de o anumita calitate/performanta, tunci sa ne cerem acel lucru fara retinere!

@remarque :  sunt curios sa ne impartasesti care este impresia ta despre dealerul actualei tale masini.
Crezi ca este mai bun, mai atent cu clientii sai?

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!