Autor Subiect: Premium Cars - Dealer Cluj-Napoca  (Citit de 21285 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Premium Cars - Dealer Cluj-Napoca
« Răspuns #10 : 12.Apr.2019, 10:29:02 p.m. »
cel mai naspa mi se pare faptul ca pe cutia aia cu prezoane e chiar part number de suzuki, deci japonezii si le asuma.

iar laudele la adresa departamentului de vânzari mi se par justificate.
cele mai profesioniste departamente din reprezentantele noastre - indiferent de marca masinii, sunt cele de vânzari si marketing.
oamenii aia ar trebui sa participe la "românii au talent", reusesc sa vânda cu adaosuri de minim 20% pe sume cu care poti sa-ti iei garsoniera.

PS: mai este un clujean care se "lauda" cu cei de la Premium Cars, dar omul nu e asa de incisiv, probabil suma banilor pierduti înca nu l-au motivat sa zica ceva de rau, mai lasa loc de buna ziua.

http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=8479.msg273225#msg273225

PS2: ca mai înveselim putin atmosfera, dupa ce am stat bine si am analizat, prezoanele alea chiar sunt meseriase.
cine naiba poate sa-ti mai fure rotile daca nu se mai pot desface?  :-))
« Ultima Modificare: 12.Apr.2019, 10:49:06 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline remarque

« Răspuns #11 : 14.Apr.2019, 12:02:49 a.m. »
 My precious.

Emoționat de gândul la Premium Cars am scris că aș fi luat marafeturile cu pricina, roți și card,  în 2019, le-am luat în 30.09.2015. Pe atunci încă mai credeam că mârțoaga mea e neam de bidiviu.
« Ultima Modificare: 14.Apr.2019, 12:23:10 a.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 14.Apr.2019, 01:00:33 a.m. »
Daca dealerul pe a carui topic ne aflam ti-a oferit cadou un set de antifurturi originale iar acestea s-au dovedit a fi proaste, care e vina lui?  :-/ Nu crezi ca era mai corect sa relatezi acest episod pe un topic general de dezamagiri Suzuki?  :dknw:

Ca tot vorbeam acum vreo luna de subiectivism   ;)

Offline remarque

« Răspuns #13 : 14.Apr.2019, 01:33:45 a.m. »
Poți delega o sarcină dar răspunderea rămâne a ta. Dacă ești responsabil, dacă nu ești, dai vina pe subordonați, pe furnizori, etc.
Și da, e obiectiv să constat că cineva mi-a produs un prejudiciu făcându-mi un cadou otrăvit.
Și nu, locul postării acestor informații despre acțiunile acestui dealer/service care mi-a produs prejudicii nu este în altă parte.

La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #14 : 14.Apr.2019, 02:09:05 a.m. »
Ok, deci atunci hai sa-i infieram pe toti dealerii ce vand produse originale Suzuki, inclusiv pe cel din Ungaria cu ureche muzicala.  :)

Offline remarque

« Răspuns #15 : 14.Apr.2019, 08:04:02 a.m. »
Dacă un manager de restaurant își îmbolnăvește clienții pentru că s-a aprovizionat cu produse alimentare periculoase pentru sănătate livrate așa de un furnizor ce-i părea de.încredere, colaborator vechi, a cărui produse nu le mai verifică la recepția mărfii, a cui este răspunderea, numai a furnizorului ? Tu așa zici.

Realitatea e alta, orice acține întreprinde cineva, poartă răspunderea pentru ea. Poate fi răspundere morală, contravențională, etc. Și uneori, când se așteaptă mai puțin, ceea ce părea a fi doar răspundere morală devine ditamai răspundere legală. Coșmarul oricărui țepar.

Fuga de răspundere e un sport practicat intens pe meleagurile noastre. Și nu duce lipsă de avocați. Cei cu ureche muzicală nu-l agreează, nici pe cei ce susțin sportul ăsta. Ai văzut ce reacție au reprezentanții unguri Suzuki când vorbesc cu omologii lor din România ?
« Ultima Modificare: 14.Apr.2019, 08:17:53 a.m. de remarque »

The following users thanked this post: ntire2000

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #16 : 14.Apr.2019, 10:57:06 a.m. »
Este aproape ca la o tamponare Culpa Comuna???
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline remarque

« Răspuns #17 : 14.Apr.2019, 12:04:10 p.m. »
 Culpă comună:
- dealerul (managerul de restaurant) și clientul/clienții ?
sau
- dealerul (managerul de restaurant) și furnizorul  acestuia ?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 14.Apr.2019, 12:21:32 p.m. »
Nu fac toti asa. Acum vreo 10 ani m-a oprit chiar dealer-ul sa cumpăr antifurt de la ei.

Incitat de postarile din topicul "antifurt de jante" si vazand kit-ul in vitrina service-lui, mi-am exprimat intentia sa le montez si eu. Dupa ce le-au examinat cu atentie, Daniel si echipa de tehnicieni m-au sfatuit sa ma mai gandesc, sesizand diferente calitative intre actualul lot si cel anterior.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: remarque, kellogs

Offline ntire2000

« Răspuns #19 : 14.Apr.2019, 01:59:35 p.m. »
ce ma intriga pe mine e faptul ca ti le-au facut cadou.
în România, tara jecmanelii în grup (toti ne-o tragem între noi), nimic nu e pe gratis.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού