Autor Subiect: Montare navigație aftermarket pe Suzuki S-Cross  (Citit de 9639 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Montare navigație aftermarket pe Suzuki S-Cross
« Răspuns #50 : 18.Mai.2019, 09:49:25 p.m. »
@aug, am folosit eu la inceput acele emitatoare wifi pt camera de mansalier si nu mergea decit daca apasam AUX din tableta. E posibil sa nu fi instalat eu bine firele in tableta. Pina la urma am tras fire si am rezolvat problema
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline enicky

« Răspuns #51 : 18.Mai.2019, 11:24:42 p.m. »
... Ele vin plug&play, cu toate cablurile si conectorii compatibili cu "originalul".
   Asa este. Pe de alta parte nici celor de la Suzuki nu cred ca le convenea sa se complice si faca N modele de instalatii electrice(cu N tipuri de mufe), adica un model pt. Cool, unul pt. Passion, unul pt. Spirit,(si-asa au avut o varianta cu semnal pe aripa si una cu semnal in oglinda), dovada ca eu am gasit cablaj+mufa de incalzire oglinda nefolosite, dar "trase".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dvd56

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #52 : 19.Mai.2019, 02:05:51 a.m. »
Poti sa pui aici un link cu ce ai vrut sa cumperi?
Chinezii (unii dintre ei) de pe Aliexpress nu prea stiu sa raspunda la intrebari despre produsele pe care le vand. Am avut cateva experiente si m-amlamurit cu ei dupa mai multe runde de schimb de mesaje. Culmea este ca treaba statea cum spuneam eu, desi ei spuneau ca nu. Intr-un caz mi-au directionat mesajele la un inginer din fabrica, ce mi-a dat dreptate. In alt caz, m-am lamurit cu ei prin desene, caci engleza mea nu era compatibila cu a lor pe domeniu tehnic.

https://m.aliexpress.com/item/32893702308.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32893702308&productSubject=8-IPS-Display-Android-9-0-Car-DVD-For-Suzuki-SX4-S-Cross-2014-2015-2016
  • SX4 S-Cross 1.4 140CP Luxus AT

Offline ...

« Răspuns #53 : 19.Mai.2019, 10:21:45 a.m. »
@dvd56 Modelul asta il avem câțiva colegi de pe forum, dar fără să fi avut tableta originală, așa că nu știu ce să zic dacă chiar nu merge înlocuită...

Offline floricriss

« Răspuns #54 : 13.Iul.2019, 02:48:01 p.m. »
spune mi te rog, in radio cum este, stiu ca sunt slabute, postul se pierde la iesire din oras
  • suzuki sx4

Offline ...

« Răspuns #55 : 13.Iul.2019, 03:58:10 p.m. »
Semnalul radio e prost din cauza antenei masinii, nu navigatia e de vina.

Offline floricriss

« Răspuns #56 : 13.Iul.2019, 04:55:44 p.m. »
pai cu radioul original de ce e fff bun?
  • suzuki sx4

Offline ...

« Răspuns #57 : 13.Iul.2019, 04:57:14 p.m. »
La mine nici cu radio ul original nu aveam recepție bună, nici măcar în oraș. Cu navigația e ceva mai bine.

Offline floricriss

« Răspuns #58 : 13.Iul.2019, 05:28:38 p.m. »
la mine e excelent, dar am pus o chinezarie cu gps si cum ies din oras radioul se pierde. Am pus si amplificator de antena si degeaba.
  • suzuki sx4

Offline floricriss

« Răspuns #59 : 29.Sep.2019, 01:42:13 p.m. »
CUm merge radio la el, cum se prind posturile?
  • suzuki sx4