Autor Subiect: Montare navigație aftermarket pe Suzuki S-Cross  (Citit de 9638 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Montare navigație aftermarket pe Suzuki S-Cross
« Răspuns #40 : 17.Ian.2019, 09:50:09 p.m. »
Da, tată...  ;)
Nu au fost probleme la montaj, eu am mai puține de conectat.

Offline Meltdown

« Ultima Modificare: 06.Mai.2019, 11:29:03 a.m. de Meltdown »
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline dvd56

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #42 : 17.Mai.2019, 01:04:45 a.m. »
Am si eu o intrebare: daca am "tableta" originala (SmartPlay) si camera de marsarier originala, si vreau sa inlocuiesc "tableta" originala cu aceasta, imi merg toate functiile - camera, raspuns la telefon de pe volan, etc.?
  • SX4 S-Cross 1.4 140CP Luxus AT

Offline Fujitsu

« Răspuns #43 : 18.Mai.2019, 11:40:07 a.m. »
Se găsesc pe piata carduri SD pentru navigație la.sx4 s Cross.
A incercat cineva, funcționeaza ? (pentru echiparea Passion)
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline enicky

« Răspuns #44 : 18.Mai.2019, 12:23:01 p.m. »
....si vreau sa inlocuiesc "tableta" originala cu aceasta, imi merg toate functiile - camera, raspuns la telefon de pe volan, etc.?
  Important este ca noua tableta sa aiba optiunile respective, iar la montaj sa se faca si coneziunile necesare. Si cand spun conexiuni nu ma refer numai la cele fizice(cablaj) ci si la cele care se fac printr-un fel de cod (tastaura de la volan+tableta) care aduc comenzile pe butoanele existente pe volan. Cel putin asa a fost la a mea.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dvd56

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #45 : 18.Mai.2019, 04:30:21 p.m. »
Am intrebat direct vanzatorul de pe Aliexpress si mi-a spus ca avand tableta din fabrica nu merge montata cea cu Android... Pacat pentru ca cea originala este foarte lenta.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #46 : 18.Mai.2019, 07:04:30 p.m. »
Alti colegi pe forum au montat pe masinile lor "tablete" Android din China si n-au avut probleme. Ele vin plug&play, cu toate cablurile si conectorii compatibili cu "originalul". Comenzile pe volan raman active, doar trebuie reprogramate. Iar daca vrei, poti aloca fiecarui buton alta functie decat cea originala. Incompatibilia ar putea fi camera de mers inapoi, tabletele functionand cu camerele furnizate de chinezi, sau trebuie facuta o adaptare pentru cea de pe masina.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline aug

« Răspuns #47 : 18.Mai.2019, 07:14:46 p.m. »
Cred ca o sa imi instalez si eu pana la urma camera de marsarier cu care a venit tableta zny.

2 intrebari as avea: a folosit cineva un emitator receptor de genul acesta din poza atasata? (Pentru a nu mai trage fire prin toata masina) . Este transmisia fara lag? Fara delay?

Si partea de montaj propriu zis. La tableta ma pricep sa conectez sa zicem receptorul si sa il leg la firul de Reverse, insa la partea din spate pare mai complicat si nu stiu daca ar avea loc partea cu emitatorul, si daca trebuie date si gauri cumva sau nu... aveti vreo recomandare la cine as putea face montajul?  Mersi anticipat!
  • S-Cross 1.6 VVT - Manual - Allgrip - Premium - Boost Blue Pearl

Offline dvd56

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #48 : 18.Mai.2019, 08:15:16 p.m. »
Alti colegi pe forum au montat pe masinile lor "tablete" Android din China si n-au avut probleme. Ele vin plug&play, cu toate cablurile si conectorii compatibili cu "originalul". Comenzile pe volan raman active, doar trebuie reprogramate. Iar daca vrei, poti aloca fiecarui buton alta functie decat cea originala. Incompatibilia ar putea fi camera de mers inapoi, tabletele functionand cu camerele furnizate de chinezi, sau trebuie facuta o adaptare pentru cea de pe masina.

Nu cred ca ma risc sa o comand si sa nu se potriveasca, daca si chinezul a zis ca nu merge... Asta e, pacat ca nu am putut sa o cumpar fara tableta, dar sa aiba restul dotarilor.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #49 : 18.Mai.2019, 08:20:15 p.m. »
Poti sa pui aici un link cu ce ai vrut sa cumperi?
Chinezii (unii dintre ei) de pe Aliexpress nu prea stiu sa raspunda la intrebari despre produsele pe care le vand. Am avut cateva experiente si m-amlamurit cu ei dupa mai multe runde de schimb de mesaje. Culmea este ca treaba statea cum spuneam eu, desi ei spuneau ca nu. Intr-un caz mi-au directionat mesajele la un inginer din fabrica, ce mi-a dat dreptate. In alt caz, m-am lamurit cu ei prin desene, caci engleza mea nu era compatibila cu a lor pe domeniu tehnic.
« Ultima Modificare: 18.Mai.2019, 08:31:44 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka