@cad - esti sigur? Ca in specificatii scrie ca e : Special Feature: Support 3G Network,Support 4G Network. Poate e pe undeva bagat, desi la accesorii optionale vad ca e un stick usb de vanzare.
@aug - nu mai e Digi chiar asa de prost cum era la inceput. Are nevasta-mea semnal la bunici mai bun decat am eu pe Vodafone. Iar Waze merge perfect si pe 3G, nu are consum asa mare de date.
la fel si sotia, s-a portat la ei de 2 ani. Experientele sunt actuale (din acesti 2 ani). Roaming de date nu a avut vreodata (Desi mereu a sunat a verificat totul e ok mergeti, cand ajungeam - canci- (setarile ok, si am cat de cat experienta in domeniu)) iar roaming voce, a avut cam 20-25% din timp. In rest nu mergea pur si simplu. (desi se inregistra in reteaua vizitata). lucru patit in 4 concedii/vizite in strainatate. IN rest de roamingul national nu are rost sa mai pomenesc cand am vizitat manastirile molodvenesti, la fel mai mult nu a functionat.
Cel putin in cazul meu, am tras concluzia ca nu ma pot baza.
slot de card ar putea sa aiba doar in locului unui slot micro-sd. Dar ma indoiesc, ca altfel se laudau chinezii cu el.
Dar nu asta e problema. ca sunt acum si usb stickuri, sau hotspoturi portabile (independente de telefon)
Mai stiti promotia/parteneriat intre dacia si orange, de au scos Duster connected by orange? adica nici macar nu era vreo inginerie, sau ceva integrat pe undeva. Nu pur si simplu era ceva in genul unui emulator radio (de blocai si priza de portbagaj).
concluzia e ca solutii sunt foarte multe, si fiecare opteaza pentru ce i se potriveste.