Autor Subiect: Montare navigație aftermarket pe Suzuki S-Cross  (Citit de 9636 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online bisti

Re: Montare navigație aftermarket pe Suzuki S-Cross
« Răspuns #30 : 11.Ian.2019, 12:37:30 p.m. »
@cad - esti sigur? Ca in specificatii scrie ca e : Special Feature: Support 3G Network,Support 4G Network. Poate e pe undeva bagat, desi la accesorii optionale vad ca e un stick usb de vanzare.

@aug - nu mai e Digi chiar asa de prost cum era la inceput. Are nevasta-mea semnal la bunici mai bun decat am eu pe Vodafone. Iar Waze merge perfect si pe 3G, nu are consum asa mare de date.

Offline shpeedy

« Răspuns #31 : 11.Ian.2019, 01:08:26 p.m. »
Da, asa este - chestiile astea nu au slot dedicat pentru SIM, ci cu porturi USB...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: ...

Offline aug

« Răspuns #32 : 11.Ian.2019, 01:45:15 p.m. »
@cad - esti sigur? Ca in specificatii scrie ca e : Special Feature: Support 3G Network,Support 4G Network. Poate e pe undeva bagat, desi la accesorii optionale vad ca e un stick usb de vanzare.

@aug - nu mai e Digi chiar asa de prost cum era la inceput. Are nevasta-mea semnal la bunici mai bun decat am eu pe Vodafone. Iar Waze merge perfect si pe 3G, nu are consum asa mare de date.

la fel si sotia, s-a portat la ei de 2 ani. Experientele sunt actuale (din acesti 2 ani). Roaming de date nu a avut vreodata (Desi mereu a sunat a verificat totul e ok mergeti, cand ajungeam - canci-  (setarile ok, si am cat de cat experienta in domeniu)) iar roaming voce, a avut cam 20-25% din timp. In rest nu mergea pur si simplu. (desi se inregistra in reteaua vizitata). lucru patit in 4 concedii/vizite in strainatate. IN rest de roamingul national nu are rost sa mai pomenesc cand am vizitat manastirile molodvenesti, la fel mai mult nu a functionat.
Cel putin in cazul meu, am tras concluzia ca nu ma pot baza.

slot de card ar putea sa aiba doar in locului unui slot micro-sd. Dar ma indoiesc, ca altfel se laudau chinezii cu el.

Dar nu asta e problema. ca sunt acum si usb stickuri, sau hotspoturi portabile (independente de telefon)
Mai stiti promotia/parteneriat intre dacia si orange, de au scos Duster connected by orange? adica nici macar nu era vreo inginerie, sau ceva integrat pe undeva. Nu pur si simplu era ceva in genul unui emulator radio (de blocai si priza de portbagaj).

concluzia e ca solutii sunt foarte multe, si fiecare opteaza pentru ce i se potriveste.
  • S-Cross 1.6 VVT - Manual - Allgrip - Premium - Boost Blue Pearl

Offline gigel

« Răspuns #33 : 11.Ian.2019, 01:54:14 p.m. »
   Salut
   Vă contrazic. A mea are modem 4g. Adevărul e că nu l-am folosit. Tot hot spot telefon folosesc şi eu. Modemul e pe cablu şi l-am scos in torpedo.
   Nu are slot aşa cum ar fi cel SD ci un cablu care are modemul inclus şi ar trebui pus doar sim.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

The following users thanked this post: ...

Offline shpeedy

« Răspuns #34 : 11.Ian.2019, 02:19:19 p.m. »
Pai modemu' ala e sticku' 3G/4G... :inteligent:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #35 : 11.Ian.2019, 02:28:46 p.m. »
Mai precis SIM-ul este in stick... :angel:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #36 : 11.Ian.2019, 02:29:40 p.m. »
Slotu' de SIM este in stick - colegu' inteleg ca nu a pus SIM in el...

Offline gigel

« Răspuns #37 : 11.Ian.2019, 02:31:25 p.m. »
  Ideea e că nu am nevoie de un stick pe care să-l pun într-un usb, ci a venit cu unitatea şi e un tot unitar cu cablul respectiv.De fapt aşa e:modem 4g pe cablu=stick +cablu.
  Cât am postat eu mai apăruseră vreo2 posturi şi de aici neânţelegerea.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

Offline ...

« Răspuns #38 : 17.Ian.2019, 09:11:10 p.m. »
Mi-a venit și mie jucaria, în fix o săptămână. Toate bune și frumoase. Arată exact ca în pozele lui @aug, nu are rost să mai postez și eu. Mă mai gândesc până la primăvară dacă montez și camera de marșarier. Deocamdată sunt mulțumit. Va urma.

Offline aug

« Răspuns #39 : 17.Ian.2019, 09:39:15 p.m. »
Eu sunt de parere ca se poate trai si fara camera. Nu imi surade bricolajul la masina.
Sa fii atent la montaj si la izolarea firelor ptr a elimina greierii.
  • S-Cross 1.6 VVT - Manual - Allgrip - Premium - Boost Blue Pearl