Autor Subiect: Montare navigație aftermarket pe Suzuki S-Cross  (Citit de 9641 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Adyyy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
Montare navigație aftermarket pe Suzuki S-Cross
« : 10.Ian.2019, 11:13:52 a.m. »
Salutari!
Este cineva care a montat o navigație aftermarket pe Suzuki S-Cross Passion? Ma intereseaza daca trebuie facute adaptari la mufe pentru functionalitatea tuturor functiilor (inclusiv comenzi pe volan). Echipamentul cumparat de mine vine echipat cu mufe adaptoare de tip RCA ca in poza atasata. Multumesc pentru eventualele raspunsuri
  • Suzuki SX4 S-Cross Passion 1.6 benzina 2WD

Offline aug

Re: Montare navigație aftermarket pe Suzuki S-Cross
« Răspuns #1 : 10.Ian.2019, 11:28:12 a.m. »
Salutare, exact navigatia aia am luat-o si eu de pe aliexpress, la 320 de dolari parca. (si am lasat si review pe aliexpress)

Totul a fost plug&play, si a venit cu absolut totul inclus (mufe, unelte de desfacut etc..)

Configurarea butoanelor de pe volan se face printr-o aplicatie care vine preinstalata, in plus, poti avea comenzi mai multe, gen daca ti mai lung pe un buton poate sa faca si altceva, fata de atunci cand faci doar click pe butonul de pe volan etc.)

Eu sunt foarte multumit de navigatie, si de waze. concret pentru waze am achizitionat-o ca m-am saturat sa consum bateria telefonului aiurea. (net ii dau prin wifi hotspot, iar consumul la s8+ al meu e undeva de 3-4 % / ora , pentru atunci cand am activat hot-spotul; am terminat cu investitiile in incarcatoare, powerbankuri, suporturi auto etc..)

• S-Cross 1.6 VVT - Manual - Allgrip - Premium - Boost Blue Pearl

The following users thanked this post: ..., kellogs

Offline ...

« Răspuns #2 : 10.Ian.2019, 11:50:41 a.m. »
Butoanele sunt iluminate tot pe rosu, ca unitatea originala si restul luminilor din bord? M-ar tenta si pe mine...

The following users thanked this post: Adyyy

Offline Adyyy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
« Răspuns #3 : 10.Ian.2019, 11:56:11 a.m. »
Multumesc mult pentru raspuns!
Am vazut acel review pe aliexpress si nu stiam cum sa iau legatura cu tine. Ce mica e lumea! :)
  • Suzuki SX4 S-Cross Passion 1.6 benzina 2WD

Offline aug

« Răspuns #4 : 10.Ian.2019, 11:58:38 a.m. »
O sa pun diseara o poza cu culorile... eu am lasat-o asa cum a venit.. nu ma deranjeaza, si nici nu iese in evidenta in rau cu ceva. Am impresia ca merge si configurata, insa nu am reusit sa schimb ceva.

La -10 grade acum zile nu a avut niciun stres. Concret e o tableta android 8.0 cu rezolutie mica (asta a fost si motivul ptr care nu am luat-o pe cea de 9 inch care vine si cu masca de aeratoare), insa poti face cam ce faci si cu o tableta android (aplicatii, youtube, etc.)

si de raspuns la comenzi, raspunde instant.

In plus, dupa parerea mea, are sunetul audio mai bun decat panasonicul stock. Se aude mult mai clar si mai profund. Iar receptia Radio e imbunatatita.

later edit.
350$ cu taxa aia luata anticipat ca sa nu am treaba cu taxe vamale si de import. am avut si camera video de spate inclusa, si un adaptor OBD2. pe care l-am folosit doar odata ca sa testez daca apar erori cu Torque din play store.

The following users thanked this post: ...

Offline ...

« Răspuns #5 : 10.Ian.2019, 12:08:24 p.m. »
Pot alege depozit din Germania si atunci nu mai am de plata TVA. Asa stiu, cel putin.

Offline bisti

« Răspuns #6 : 10.Ian.2019, 12:13:29 p.m. »
Poti pune si un link direct ? Vreau sa vad daca au si pentru Swift 2010+. Mersi.

Offline aug

« Răspuns #8 : 10.Ian.2019, 12:20:48 p.m. »
da asta e
zhangnanyi Official Store
pe aliexpress

atunci nu aveam depozit Germania, dar probabil ca taxa aia asta facea. (alegea depozitul germania)

camera video nu am instalat-o si nici nu am de gand. prefer sa nu faca modificari. care sa implice ceva mecanic/gauri etc.

Offline bisti

« Răspuns #9 : 10.Ian.2019, 01:21:58 p.m. »
Mda, este si pentru mine, dar de 7 inch. Nu marimea ar fi problema ci transportul. Ma feresc de DHL ca de naiba.

Mersi.