Am domiciliul in Bucuresti si sunt posesorul unui SUZUKI SWFT/MZ/C11S, motor 1328 cmc, fabricatie 2008. Am fost fff multumit de acesta. Pentru un Bucuresti sufocat de trafic auto si lipsa locuri de parcare am gasit in acest auto masina ideala.Sunt o persoana in varsta,pensionar si folosesc aceasta masina numai pentru necesitati imediate. In data de 22 dec.2018, deci cu 3 zile inainte de Craciun in jurul orei 11,30-12,00 ma deplasam cu sotia spre Targoviste cu viteza de cca 80 km/ora.Inainte de acest oras cu cca.18 km, am auzit ptr.5-6 secunde un sasait care l-am pus pe seama radioului.Am mai mers 2-3 km si brusc motorul s-a oprit aparand inainte cu cca 2-3 secunde martorul calculatorului. Nu am simtit in habitaclu niciun miros deosebit. Am observat imediat fum de sub capota. Am ridicat aceasta si AM CONSTATAT O FLACARA DE CCA 30-40 cm. Ardea partea de plastic-capacul de deasupra motorului, filtrul de aer, blocul de acces aer de combustie. In nici 3-4 minute am reusit sa sting focul cu ajutorul a 2 soferi care au oprit imediat.Nu m-am pierdut cu firea si avand cheie de 10 la indemana am desfacut repede bornele bateriei ptr. a evita un alt incident.Nu a ars nimic in partea stanga sau dreapta a motorului. In sfarsit cu ajuutorul unui sofer am obtinut un nr.de telefon de la o firma care executa tractari si astfel am ajuns din nou in Bucuresti. Dupa aceasta am realizat gravitatea, pentru mine, a ceea ce mi s-a intamplat.Apelez la colegii din club pentru:
a.care ar fi cauza acestui incident.
b.unde as gasi piese din dezmembrari (nu-mi permit piese noi) si un service cu tarife modeste in Bucuresti sau in apropiere care sa poata efectua reparatia acesui auto SUZUKI.
Va multumesc ff mult pentru ajutor !
Barbu Nitu