Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272311 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bilciu

• Full Member
  • Mesaje postate: 134
  • Gen: Bărbat
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #990 : 27.Iun.2012, 05:16:27 p.m. »
@zic_swift: ai PM
鈴木 - ウェイの生活

ioan.bilciurescu@suzuki-autonet.ro www.suzuki-autonet.ro

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #991 : 27.Iun.2012, 07:53:53 p.m. »
salut
un pret pt o revizie de 4 ani 60.000 km se poate?si ce piese sunt inlocuite,ce se verifica etc?

multumesc! :)

Informatii gasesti chiar pe aceasta pagina, sus de tot.

Offline zic_swift

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • swift 1.3 GLX
« Răspuns #992 : 01.Iul.2012, 09:54:46 p.m. »
da am PM
si da,mersi pt sfatul legat de informatii,dar sunt pt modelul nou de swift,pe cand al meu face 4 ani

Offline lukearh

« Răspuns #993 : 16.Iul.2012, 10:05:23 a.m. »
Aveti in oferta anvelope de vara 205/60/R16 pt. SX4?
Daca da, care sunt preturile (si marcile).
SUZUKI SX4 1.5L GLX - galactic gray met.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #994 : 27.Iul.2012, 10:38:24 a.m. »
Azi am schimbat pe garantie ambele amortizoare spate. Desi operatia fizica s-a facut, mai ramane de primit acordul celor ce se ocupa cu garantiile in Ungaria, fiind vorba de doua piese de acelasi fel, aflate cam in aceeasi stare (cu ulei pe mai mult de jumatate de cursa).

Contrar a ce am tot citit pe forum legat de manopera, aceasta a fost suportata integral de garantie, ca si piesele de schimb.
Multumesc noului inginer de service Radu Ilie, care a fost foarte cooperant si eficient in rezolvarea acestei probleme. Spre deosebire de fostul inginer (Florin), care in doua randuri a incercat sa ma convinga ca starea tehnica a amortizoarelor nu se incadreaza in cerintele de inlocuire.   
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #995 : 07.Aug.2012, 03:38:21 p.m. »
Azi am fost informat telefonic de dl. ing. Ilie ca nu mi s-a aprobat garantia (probabil din Ungaria) decat pentru unul dintre cele doua amortizoare, pe celalalt urmand sa-l platesc eu. Starea lor e identica, adica sunt patate de uleiul scurs.

Deoarce intentionez sa-mi recuperez paguba (n-am platit inca contravaloarea inlocuirii) ii rog pe colegii care s-au mai confruntat cu situatii similare sa-mi sugereze o cale de urmat: protectia consumatorului, publicitate negativa, scrisoare la Suzuki-Romania, etc.
Mentionez  ca masina este inca in garantie, inginerul de service recunoaste defectul si intocmeste dosar de inlocuire pe garantie, dar un decident superior aproba doar 50 %.     

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adrian_r5

« Răspuns #996 : 07.Aug.2012, 03:41:34 p.m. »
nu mi s-a aprobat garantia (probabil din Ungaria)
o cale de urmat
Vadim  >:) >:) >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogogica

« Răspuns #997 : 07.Aug.2012, 03:56:45 p.m. »
Starea lor e identica, adica sunt patate de uleiul scurs.
Uleiul scurs este doar un simtom de urmarit. Amortizoarele sunt masurate tehnic si in functie de valorile rezultate se afla factorul de uzura, factor ce se compara cu durata normala de functionare, iar daca reiese o uzura mult peste cea normala atunci se apeleaza la garantie/inlocuire.
Prostia mare nu este la tine, simplu consumator si beneficiar, care ai mai si dat bani pe masina, ci la "meseriasii" de la service...si pun meseriasii intre ghilimele pentru a se citi ironia.... care chiar daca au scule de masuratoare/testare specifice si de precizie habar nu au sa le foloseasca si iti pun un diagnostic/deviz eronat, fac reparatiile/inlocuirile aferente si pentru ca piesele fac obiectul garantiei le trimit mai sus pe cale ierarhica pana la fabrica unde sunt din nou testate si de unde se constata ca piesa respectiva nu facea obiectul garantiei, ea avand o uzura in parametrii normali si astfel se ajunge la un refuz de plata/schimb de piese.
Daca ma intrebi pe mine, ar trebui sa nu platesti nimic. E greseala lor si sa plateasca ei. Corect ar fi fost sa iti comunice rezultatele testelor, sa iti spuna ca un telescop este uzat mult peste normativ dar si ca cel de al doilelea ar fi indicat a fi schimbat dar pe banii tai si hotararea inlocuirii sau nu sa o iei tu.
« Ultima Modificare: 07.Aug.2012, 03:58:28 p.m. de bogogica »

Offline BXXENL

« Răspuns #998 : 07.Aug.2012, 04:00:37 p.m. »
Returneaza amortizoarele. In flacari. Cum sa imi schimbe ceva pe masina pe garantie si sa ma sune  dupa o sapt ca de fapt trebuie sa le platesc? Pai ei ce invart acolo? Nu stie stanga ce face dreapta?  Ti-au dat factura? Cum ai plecat cu masina din service, cu ce acte? Au facut o lucrare fara sa faca hartii? Sau ti-au dat ceva in mana.

Ce poate sa faca? Sa emita o factura pe numele tau cu contravaloarea unui amortizor si manopera? Si daca nu e semnata de tine cine te obliga sa o platesti?

Asta e abuz, ca sa te oblige sa cumperi amortizoare de la ei. Te ademenesc ca ti le schimba pe garantie si apoi nu se aproba vezi doamne, si hop fac si ei un ban pe piesa si manopera.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce deranj faceam cu masina in hala daca primeam o veste ca asta :fluier:

Chiar daca nu e rea vointa, e tot vina lor pt ca fac chestii neautorizate de sefii lor. E in carca lor plata amortizoarelor, tu nu ai nici o obligatie, nici morala nici legala.
  • SX4 1.5
Alex

Offline bogdanb

« Răspuns #999 : 07.Aug.2012, 04:28:13 p.m. »
Uleiul scurs este doar un simtom de urmarit. Amortizoarele sunt masurate tehnic si in functie de valorile rezultate se afla factorul de uzura, factor ce se compara cu durata normala de functionare, iar daca reiese o uzura mult peste cea normala atunci se apeleaza la garantie/inlocuire.

Cu tot respectul fata de colegii nostri de forum, asta o fi valabil, dar la orice marca in afara de Suzuki sau orice service in afara de Autonet.
Mie de la Autonet mi-a spus (e adevarat, acum aproape un an) ca ei nu au tester pentru amortizoare si sa ma duc in alta parte sa le verific; iar cand l-am intrebat daca imi iau in considerare raportul de test si mi le schimba pe garantie, mi-a raspuns ca evident, nu...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)