Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272318 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #970 : 11.Iun.2012, 11:00:44 a.m. »
Vinde ... da' are niste "conditii mai dure" ...
Despre asta era vorba  >:)

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline flotl

« Răspuns #971 : 19.Iun.2012, 09:15:33 a.m. »
Am facut si eu revizia.
Nu pot sa zic ca nu am fost multumit, dar imi pare rau ca nu m-au lasat sa stau langa masina sa fiu sigur ca s-a schimbat si filtrul de motorina.
Am uitat sa cer restul de ulei ca sa am de completat si nici ei nu l-au pus in masina. La 2 zile de la revizie eram cu 2 gradatii sub, asa ca am bagat 0,5 l de ulei.
Deci in loc sa fie suficienti cei 5 litri de ulei, am mai cumparat inca unul.
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDiS / 129 CP / 4X4 / ECHIPARE PREMIUM EDITION (FULL)
Trecut de 130.000 km in februarie 2015.

Offline razZzor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #972 : 19.Iun.2012, 10:00:48 a.m. »
Japca mai mare ca la Autonet Giulesti nu am mai vazut in viata mea!
Am fost de 2 ori pana acum si de fiecare data au incercat sa imi bage pe gat placute de frana, prima data la revizia de 15.000km (placute care au mai mers inca 10.000 pe masina pana sa se aprinda becul) si a 2-a oara azi cand am mers pentru a sesiza o problema cu un troncanit destul de serios la puntea fata, probabil de la o bieleta. Fara proba de drum, diagnosticul a fost clar, de la placutele frana, avem noi la 370 de lei cu tot cu manopera. Explicatia? Placutele sunt uzate si joaca intre etrier si disc. :-)) Ma intreb daca m-as duce cu un geam spart daca tot de la placute o fi...
Alt lucru de toata jena e ca am platit constatare la o masina care e in garantie si in mod normal astfel de interventii nu se platesc, sau cel putin nu s-a pus problema la Radacini unde m-am dus cand am mai avut probleme si nu am avut nevoie sa mi se ofere placute de frana cand nu este cazul. Avand si alte marci de masini m-am mai lovit de service-uri cu probleme de garantie si repet, azi a fost prima data cand am platit pentru o astfel de constatare.

интересное
 Suzuki SX4 4X4 GS ESP MP3

Offline BXXENL

« Răspuns #973 : 19.Iun.2012, 10:22:07 a.m. »
Si mie mi-au fost oferite placute de frana inainte de vreme, dar nu a trebuit sa platesc constatare. Eu as cere lamuriri pt ce am platit. Ai factura? Cu ea si cu cartea de garantie as face o mica plangere.

Eu acuzam o problema la geam care inca persista (zdranganitul geamului cand il cobor sacadat). Au desfacut fata de usa, au incercat sa stragna toate suruburile, au gresat una alta dar nu s-a rezolvat, se pare ca e din constructie. Nu am platit nimic.

Daca placutele jucau intre etrier si disc era din cauza ca s-a stricat etrierul si trebuia sa ti-l schimbe, in nici un caz ca-s uzate placutele.

E rau ca nu te intreaba daca doresti restul de ulei, mi se pare absolut normal sa ti-l dea. E al tau, l-ai platit, ce treaba au ei sa-l pastreze? Unii insista sa ia si filtrele vechi,sa fie siguri ca le schimba. Doar sa aveti grija sa nu va curga prin masina ulei sau motorina.
  • SX4 1.5
Alex

Offline flotl

« Răspuns #974 : 19.Iun.2012, 10:22:27 a.m. »
Eu am intrebat daca placutele mai merg si mi s-a spus ca nu trebuie schimbate inca.
Am 77500 km cu primul set.

Offline LTD

« Răspuns #975 : 19.Iun.2012, 10:39:03 a.m. »
77500km cu primul set de placute???  :-O
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #976 : 19.Iun.2012, 10:45:19 a.m. »
Bun sofer, bravo! :)
Go Terios!!!:)

Offline flotl

« Răspuns #977 : 19.Iun.2012, 10:55:21 a.m. »
77500km cu primul set de placute???  :-O

Locuiesc in Tulcea si drumurile prin oras sunt foarte scurte in cazul meu. Kilometrii i-am facut extraurban si in concedii in strainatate.
Daca nu ma grabesc, incerc din timp sa ridic piciorul de pe acceleratie pentru a calca frana cat mai putin si a reduce si consumul in felul acesta.
« Ultima Modificare: 19.Iun.2012, 10:57:26 a.m. de flotl »

Offline LTD

« Răspuns #978 : 19.Iun.2012, 11:00:24 a.m. »
in cazul asta  :pardon: si :clap: :clap: :clap:
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #979 : 19.Iun.2012, 02:26:53 p.m. »
Cum iti dai seama ca sunt tocite? fara sa te uiti in mod deosebit la placute. Eu le-am schimbat prima data la Autonet la aproximativ 24.000 km, apoi la revizia de 3 ani, la Cobalcescu mi-au spus ca sunt uzate - aveam cam 34.000 km. :ochiu: Mi-au zis ca mai merg vreo 2-3000 de km (pai si atunci de ce sa le schimb mai nene?!), asa ca, evident, nu le-am schimbat. De atunci au cam trecut vreo 4000 km, insa nu par sa aiba vreo problema. Franele au cam scartait asta iarna, am crezut ca e de la placute, insa cum a venit caldura si am trecut pe anvelopele de vara, gata cu scartaitul.
Ce bec ar trebui sa se aprinda cand sunt uzate? :-/
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x