Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272351 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Gen: Bărbat
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #860 : 28.Dec.2011, 11:34:36 a.m. »
@ Bogogica - emblema hayon SX4 costa 73 lei si nu se afla pe stoc, se aduce la comanda.

@Nanoq - Pretul pe care ti l-au comunicat colegii mei include si schimbarea filtrelor de aer si polen, ceea ce nu este obligatoriu, insa avand in vedere conditiile de trafic bucurestene este recomandat. Avand in vedere ca peste 90% dintre clienti aleg sa schimbe si aceste doua filtre la revizie, colegii mei v-au comunicat din greseala pretul care sa includa aceste doua operatii (si consumabilele, bineinteles). Cu alte cuvinte, intr-adevar, pretul reviziei obligatorii de 2 ani pentru un SX4 4x4 1,6 este 630 RON, asa cum reiese din tabelul alcatuit de catre colegul meu bilciu.

Pe viitor ar fi bine daca atunci cand apar astfel de probleme, sa-mi dati si un PM in care sa imi spuneti : ma numes ... si am vorbit cu ..... de la voi, care mi-a spus asta.... In acest mod, eu ma pot duce direct la sursa, in loc sa o iau din aproape in aproape pentru a afla cu cine ati vorbit.

Toate cele bune si un an nou plin de impliniri!

Horia

Tel : 0721 273 157

Offline Nanoq

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Femeie
« Răspuns #861 : 28.Dec.2011, 02:01:45 p.m. »
Cred că-s în concediu colegii de la Autonet :dknw:

Sent using "Siri" :D

@Cristi:
Daca-mi este permis off-topicul, sa-ti traiasca noul membru al familiei si sa-l folosesti sanatos, sa n-aiba defectiuni si sa te bucuri de cat mai multe din facilitatile pe care le ofera.
Sarbatori fericite!

@Horia:
In primul rand multumesc pentru raspuns si Sarbatori fericite!
In secundar: nu ti-am trimis PM pentru ca am considerat ca nu este o problema particulara pe care o am doar eu, ci este o informatie importanta de care sunt interesati si alti colegi de forum. Sti, este una sa-ti faci un buget bazandu-te pe preturile postate pe forum si la telefon sa afli ca mai e acolo ceva de adaugat si alta e sa te trezesti ca pretul e cu 40% mai mare.
Am si o intrebare care vizeaza doar cazul meu si ai PM in legatura cu asta.

« Ultima Modificare: 28.Dec.2011, 02:05:28 p.m. de Nanoq »

Offline bogogica

« Răspuns #862 : 28.Dec.2011, 02:07:03 p.m. »
@hbucur
Multumesc frumos de pret. Este uluitor de mare, mai ales pentru scopul achizitiei mele.
Inca o intrebare te rog, filtrul de polen mentionat mai sus de tine pentru revizie este cumva cu carbon activ, sau doar hartie chioara? Sau ca sa simplific intrebarea, cat costa unul simplu si cat costa unul cu carbon?

Sarbatori fericite,
Toate cele bune

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #863 : 29.Dec.2011, 02:21:58 p.m. »
Salut,

Filtru polen simplu : 50,1 RON
Filtru polen cu carbon activ : 105 RON

Toate cele bune,

Horia
Tel : 0721 273 157

Offline bogdanb

« Răspuns #864 : 29.Dec.2011, 11:31:41 p.m. »
Cam de iarna trecuta am si eu problema cu scartaitul bucsilor de la bara stabilizatoare la SX4, la trecerea peste hopuri.
Ce rezolvare mi-au dat cei de la Autonet, la aceasta problema la o masina in garantie: sa le unga sa nu mai scartaie!
Pe langa faptul ca solutia in sine este o bataie de joc, nici macar asta nu au facut, cu toate ca le-am solicitat o rezolvare in mod expres.
Consider ca asta nu este doar lipsa de respect fata de client, fiindca bunul simt il ai sau nu. Mai grav, mi se pare o totala lipsa de profesionalism.
Pacat, fiindca chiar aveam incredere in baietii aia...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline LTD

« Răspuns #865 : 30.Dec.2011, 10:12:47 a.m. »
ce ma mira pe mine la scirtiitul asta e ca apare doar cind sint cu rotile de iarna...  :dknw:
sau la mine nu scirtiie bucsile?
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #866 : 30.Dec.2011, 11:19:46 a.m. »
Cam de iarna trecuta am si eu problema cu scartaitul bucsilor de la bara stabilizatoare la SX4, la trecerea peste hopuri.
Ce rezolvare mi-au dat cei de la Autonet, la aceasta problema la o masina in garantie: sa le unga sa nu mai scartaie!
Pe langa faptul ca solutia in sine este o bataie de joc, nici macar asta nu au facut, cu toate ca le-am solicitat o rezolvare in mod expres.
Consider ca asta nu este doar lipsa de respect fata de client, fiindca bunul simt il ai sau nu. Mai grav, mi se pare o totala lipsa de profesionalism.
Pacat, fiindca chiar aveam incredere in baietii aia...
Eu am cerut schimbarea lor de doua ori si nu am avut propleme, nu stiu de ce la tine doar au fost unse. Poate ai avut ghininionul unui mecanic nou. Poate ar fi bine sa mergi la ei si sa le povestesti ce s-a intamplat si sa rezolve problema cu scartaitul.
O an nou mai bun!
Beyond the limits

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #867 : 30.Dec.2011, 01:52:01 p.m. »
apare doar cind sint cu rotile de iarna...  :dknw:
Nu, apare doar cand e frig afara, iarna adica. Si atunci da, esti cu rotile de iarna :D
La mine nu s-a auzit inca pe finalul asta de an... Tre sa fie grade mai putine, mai spre 0.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline LTD

« Răspuns #868 : 30.Dec.2011, 02:04:44 p.m. »
merci... asta n-o stiam...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #869 : 31.Dec.2011, 08:59:01 a.m. »
@bogdanb
 Eu le-am schimbat pe garantie la Autonet fara probleme.  :-O  Poate intre timp s-a schimbat politica serviceului sau a Suzuki Romania.  :-/