Salut LTD.
Scuze pentru intarzierea cu care iti raspund, insa din cauza ca nu am mai facut ceea ce ne-ai cerut tu, a fost nevoie de timp, astfel incat colegii mei sa se poata documenta.
In primul rand se poate face schimbarea. In al doilea rand, daca masina ta este in garantie, aceasta se va pierde in eventualitatea efectuarii acestei modificari.
In continuare iti voi enumera, in mare, piesele care trebuie schimbate si costul lor aproximativ. Avand in vedere ca nu am mai facut asta niciodata, la aceste costuri s-ar putea adauga diverse costuri suplimentare ce ar putea apare pe parcurs cum ar fi un cablaj care sa nu se potriveasca, sau un clips care se rupe in momentul desfacerii vreunui element.
- Oglinzile cu rabatare electrica si semnalizare - 1070 RON bucata (TVA inclus)
- Cablaj bord - 960 RON (TVA INCLUS) - ACESTA SE ALEGE IN FUNCTIE DE ECHIPAREA MASINII, ASTFEL CA PRETUL PE CARE TI-L OFER ESTE DOAR CU TITLU INFORMATIV
- Cablaj usa - 315 RON bucata (TVA inclus)
- Buton comanda - 150 RON (TVA inclus).
Ca manopera ar fi vorba de aproximativ 1000 RON (TVA inclus).
Astfel, costul total al acestei modificari (la care asa cum am scris si mai sus se poate adauga neprevazutul) ar fi de ~ 4900 RON.
O solutie de a reduce acest cost ar fi sa cumperi doar oglinzile si butonul de comanda, si sa iti confectionezi artizanal un circuit separat de comanda cu relee.
Toate bune,
Horia