Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272391 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adina matei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Femeie
  • data nu e valabila :)
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #780 : 12.Iul.2011, 08:08:53 p.m. »
Buna ziua ,

urmeaza sa fac revizia de 3 ani ( 39.000) ptr SX4 1.6.
va rog, daca se poate,  sa-mi trimiteti un deviz estimativ pentru ceea ce trebuie schimbat si manopera .

multumesc
Cine NE viziteza ne face ONOARE, cine NU, PLACERE.

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #781 : 13.Iul.2011, 09:41:12 a.m. »
Am trecut si eu azi pe la Autonet ca sa-mi schimb placutele de frana pe fata si am avut o surpriza foarte placuta: s-a asfaltat drumul de acces spre service.  :clap: :good:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #782 : 13.Iul.2011, 09:58:02 a.m. »
Veste buna ! M-am gandit mereu ca il pastreaza cu cratere pentru propasirea service-urilor din incinta. =))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #783 : 13.Iul.2011, 10:22:49 a.m. »
Wow,asta chiar ca-i o veste buna. Eu faceam vreo 5 min din bulevard pana acolo :))
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #784 : 19.Iul.2011, 10:41:36 a.m. »
@hbucur / @bilciu, as dori sa fac si eu o programare la service, poate un joi sau vineri, candva spre sfarsitul programului daca se poate.

Am de facut urmatoarele:
- se pare ca s-a ars un bec de pozitie si trebuie schimbat;
- trebuie sa schimb stergatorul pe spate, caci s-a rupt lama - am incercat eu sa fac o improvizatie si sa schimb lama cu una a unui stergator de pe fata, dar scartaie ingrozitor;
- vreau sa verific starea placutelor si a discurilor de frana si daca este cazul, sa le schimb;
- inca nu sunt sigur daca vreau asta, dar cum urmeaza sa plec cu masina pe afara, ar trebui sa imi schimb extinctorul si trusa medicala auto, caci au expirat si nu as dori sa risc sa fiu luat la bani marunti;
- si ultima chestie... eu avand un Swift 1.3 GS MTA, as dori sa fac o resetare la cutia de viteze, pentru orice eventualitate - iar aici as avea rugamintea sa imi spuneti si cat ar costa acest lucru, ca sa stiu la ce sa ma astept.

As prefera un raspuns pe PM.
Multumesc!

Offline csaba-s daughter

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 97
  • Gen: Femeie
« Răspuns #785 : 09.Aug.2011, 12:43:31 p.m. »
Am auzit cum ca fabrica de piese ar fi in concediu. E adevarat? Cam cat dureaza pana revin la lucru? Nu exista nimic pe stoc???

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #786 : 09.Aug.2011, 01:11:19 p.m. »
Intr-adevar, ca in fiecare an, in luna august fabrica suzuki este in concediu 2 saptamani. Chiar daca productia este sistata in aceste 2 saptamani, fabrica are piese pe stoc, iar transporturile nu s-au oprit total, doar s-au rarit.

Mai mult, noi, ca si dealer, ne-am facut un stoc suficient de consumabile pentru a trece aceasta perioada.

Ca atare, fie imi puteti scrie aici, fie imi puteti da un PM cu piesele cautate de dumneavoastra si va voi spune daca sunt pe stoc, sau daca nu, in cat timp ar ajunge.

Toate cele bune!
Tel : 0721 273 157

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #787 : 09.Aug.2011, 08:52:18 p.m. »
@hbucur-piesele de care avem nevoie le-a comandat Mihai de la daune.am lasat masinuta la voi in data de 15 iul si asteptam cu nerabdare clipa in care vom veni dupa ea

Offline allex010

« Răspuns #788 : 10.Aug.2011, 11:49:31 a.m. »
Salut @hbucur / @bilciu,
Va rog sa-mi spuneti si mie pretul pt. revizia de 90.000 km pt. un Swift 1.3 benzina, tractiune fata, an fabricatie 2007. M-ar ajuta si daca puteti detalia exact piesele care se schimba si operatiunile care se fac.

Multumesc anticipat.
SS 1.3 GS, negru

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #789 : 10.Aug.2011, 12:07:16 p.m. »
@csaba - Am vorbit cu Mihai care m-a pus la curent cu situatia masinii dumneavoastra. Intr-adevar ati lasat masina la noi pe data de 15 iulie, insa, dupa cum stiti a trebuit sa se faca o reconstatare, care s-a trimis la asigurator, pentru a se constata daca sau nu costul reparatiei depaseste valoarea masinii. Acesasta procedura este putin mai anevoioasa, iar colegii mei nu puteau comanda piesele necesare inainte ca asiguratorul sa dea una verde. Mihai mi-a spus ca imediat ce a primit acceptul din partea  Groupama a lansat comanda de piese. Asa cum am scris si mai sus, intr-adevar productia atat de autoturisme cat si de piese este sistata aproximativ 2 saptamani, dar asta nu inseamna ca cei de la suzuki nu au stocuri de piese, in baza carora sa-si poata onora comenzile.

Practic, in prezent, noi asteptam sosirea pieselor comandate, Mihai mi-a promis ca imediat ce acestea vor ajunge, va va anunta si pe dumneavoastra telefonic, si, bineinteles, colegii mei se vor apuca de reparatie. Pentru orice alta informatie suplimentara, nu ezitati sa ne contactati, fie pe mine, fie direct pe Mihai.

@allex010 - Pretul pentru revizia de 90.000 Km pentru masina ta este de aproximativ 1130 RON (TVA inclus).

In acest pret intra urmatoarele consumabile si operatii specifice :

- Schimb ulei + filtru de ulei
- Schimb filtru de aer
- Schimb filtru de polen
- Schimb curea accesorii
- Schimb lichid racire
- Schimb lichid de frana si sistem de ambreiaj
- Schimb ulei din cutia de viteze
- Diverse verificari (sitem franare, articulatii, alte plinuri, curele, presiune roti, s.a.m.d.)

Toate cele bune,

Horia
Tel : 0721 273 157