Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272382 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline suzzy

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #770 : 28.Mai.2011, 02:00:28 p.m. »
Gasesti adaptoare la cei care se ocupa de instalatii xenon! Trebuie doar sa apelezi la cine trebuie.
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #771 : 30.Mai.2011, 09:17:53 a.m. »
Servus,

Am achizitionat un kit H7 de xenon chinezesc.
Puteti sa va interesati daca aveti o solutie pt. a putea instala respectivele lampi

Salut, din pacate nu te putem ajuta.

Ca si sfat, sunt nenumarate firme in tara care comercializeaza instalatii xenon aftermarket, la care poti incerca sa apelezi.

Toate cele bune!
Tel : 0721 273 157

Offline marius_rg

« Răspuns #772 : 12.Iun.2011, 04:14:15 p.m. »
Va salut,

ma puteti ajuta cu ceva indicatii legate de demontarea "splash guard-ului", nu stiu care e traducerea in ro :P (scutul de plastic montat sub pragul masinii) ? Am reusit sa-mi indoi putin acel scut, plus ca mi s-au rupt cativa braduti + clemelea de plastic care ajuta prinderea scutului de masina.
As vrea sa-l iau in casa sa le lipesc bine cu poxipol, dar m-am descurajat cand am vazut cate puncte de prindere are pe partea inferioara :(
Nu prea am inteles cum se desprind bradutii aceia de sub scut, cum sa-i scot fara sa-i rup....

De asemenea, unde as putea gasi acei braduti, albastrii parca, care prind scutul de masina?

Multumesc mult.

SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline bisti

« Răspuns #773 : 12.Iun.2011, 10:03:19 p.m. »
La braduti incerci sa apuci partea centrala (rotunda) cu un sfic micut si tragi in sus. Sau cu o surubelnita lata mai ascutita.
Partea aia rotunda e "siguranta" care impedica bradutul sa iasa. Apoi iese usor.

Cel mai bine e sa iti iei o punguta de braduti, gasesti in targ la Vitan, sau la magazine de piese auto mai mari.

Offline marius_rg

« Răspuns #774 : 13.Iun.2011, 08:35:38 p.m. »
Mersi bisti

O sa-mi fac timp sa dau si o fuga prin Vitan dupa braduleti, speram sa gasesc si alte alternative :p (n-am fost niciodata in targul ala pana acu)
Am incercat deja sa trag de partea aia rotunda din mijloc, dar nu prea tare ca mi-a fost teama sa nu se rupa :) o sa mai incerc dupa ce fac rost si de braduleti.
SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline bisti

« Răspuns #775 : 23.Iun.2011, 09:50:00 a.m. »
Vreau sa multumesc celor de la service Autonet pentru dimineata de azi.
Au fost prompti, cordiali, amabili, eleganti ... si ce se mai poate gasi in dex.

Am avut o problema - un zgomot in partea dreapta-fata. Se pare ca "asa face toate", e zgomot la cuplarea pompei de ABS, dupa ce trece de 20km/h.
Am "testat" si la rece in service si pe alta masina noua (4 km la bord) si la fel face. Se pare ca se va "lasa" in timp. O sa vedem la prima revizie daca va mai face la fel pana atunci.

Multumesc pentru amabilitate si pentru cafea.

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
  • Gen: Femeie
« Răspuns #776 : 02.Iul.2011, 05:55:18 p.m. »
Are cineva idee cat ar costa revizia de 60.000 km la Autonet?

Merci mult

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #777 : 06.Iul.2011, 09:18:55 a.m. »
Salut,
la mine a fost parca 580 lei ...cu stiker... da un telefon pentru un pret exact.
Beyond the limits

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #778 : 12.Iul.2011, 11:44:01 a.m. »
Salut! @hbucur sau @bilciu, in urma postarii de aici, ne puteti lamuri unul din voi daca Autonetul are cumva decontare directa cu Groupama? Thx!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bilciu

• Full Member
  • Mesaje postate: 134
« Răspuns #779 : 12.Iul.2011, 12:28:31 p.m. »
Salut! @hbucur sau @bilciu, in urma postarii de aici, ne puteti lamuri unul din voi daca Autonetul are cumva decontare directa cu Groupama? Thx!
Da, avem decontare directa cu Groupama.
鈴木 - ウェイの生活

ioan.bilciurescu@suzuki-autonet.ro www.suzuki-autonet.ro