Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272384 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #760 : 15.Mai.2011, 11:10:48 p.m. »
autonet nu sunt chiar asa ok cum cred unii.

Cred ca nimeni nu e perfect 100%, dar daca ai ceva informatii fa-le publice. Altfel am putea crede ca sunt doar vorbe in vant cele spuse de tine.

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #761 : 16.Mai.2011, 08:24:30 a.m. »
:baston:
De data asta am fost la ei cu Daihatsu ...pt. o oglinda retrovizoare rupta intr-un incident stupid de catre o soferita.
Si au inceput problemele...
In primul rand cei de la autonet ,vor sa- mi repare carcasa de la oglinda , prin vopsire cu toate ca pe constatare scrie clar " inlocuire carcasa oglinda " !

Salut!

In primul rand, din pacate, faceti o confuzie intre carcasa oglinda si capac oglinda. Toate reparatiile la noi se fac numai si numai in concordanta cu nota de constatare de la asigurator. In cazul dumneavoastra, pe nota de constatare scrie clar : Carcasa oglinda si geam oglinda - inlocuit iar capacul de oglinda - revopsit. Daca inca aveti indoieli in legatura cu aceasta problema, pot sa atasez un scan al notei de constatare sa ne uitam impreuna pe el.

In al doilea rand regret ca nu mi-ati dat un telefon (asa cum ati facut atunci cand ati venit cu Ignis-ul in reparatie), poate in felul acesta am fi lamurit problema mult mai usor.

Toate cele bune!

Horia

Tel : 0721 273 157

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #762 : 16.Mai.2011, 11:37:16 a.m. »
 :D :D :D
Ce Daihatsu ai???
Go Terios!!!:)

Offline goad

« Răspuns #763 : 16.Mai.2011, 08:39:26 p.m. »
@hbucur
Intradevar ,nu cunoasteti toata povestea,mea culpa!
Dar,poate..,era mai bine sa asteptati ,pana aflati toate amanuntele si de la mine.
Am zis sa nu deranjez pe toata lumea ( deja vorbisem cu dl. Ciprian T. si dl.Dan L...).

Deci,astazi am dorit sa iau dosarul de dauna ,de la Autonet .Mai sunt si alte service-uri .
Totusi,Dl. Ciprian Tiu ,mi-a explicat problemele de decontare cu Euroins si am ajuns la un acord: voi plati eu capacul (280lei) pe original ,iar autonetul (prin decontare euroins) o sa plateasca restul.
Voi vedea la final.

Adevarata problema ,este la asiguratorii care nu platesc!
Din ce am inteles exista doi raiplatnici Euroinsul si Carpatica.Si din pacate e plina tara de RCA-uri de la ei.Ce ne facem? O sa trebuiasca de fiecare data ,sa scoatem bani din buzunar sau sa reparam pe casco?!
Suzuki Jimny 2018 4x4,1.3, Bluish Black Pearl ,Daihatsu Cuore VIII '07,Trabant 601S de Luxe '86, NEW !

Offline goad

« Răspuns #764 : 16.Mai.2011, 08:45:51 p.m. »
:D :D :D
Ce Daihatsu ai???
Cuore L276 singurul model cumparat de nou in tara.Masina a fost expusa la SIAB in 2007.
Suzuki Jimny 2018 4x4,1.3, Bluish Black Pearl ,Daihatsu Cuore VIII '07,Trabant 601S de Luxe '86, NEW !

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #765 : 16.Mai.2011, 09:28:24 p.m. »
Alta "exotica"! :D
Go Terios!!!:)

Offline fireburn

« Răspuns #766 : 17.Mai.2011, 01:50:29 p.m. »
Se poate si casco cu regres; banuiesc ca ai fi mai multumit decat sa platesti din buzunar; intreaba la asiguratorul tau casco pentru ca nu am idee daca ti se va mari rata la casco.
Teoretic nu se mareste, pentru ca ei isi recupereaza banii prin RCA-ul vinovatului.

Offline goad

« Răspuns #767 : 18.Mai.2011, 07:02:34 p.m. »
E bine de stiut !Varianta sa o repar pe casco cu regres, nu mi-a fost propusa la sevice.Asta presupune inca o constatare la asiguratorul meu...Ii voi intreba.

Offline danker

« Răspuns #768 : 20.Mai.2011, 10:18:23 a.m. »
- Am si eu nevoie de un pic de ajutor... e vorba de un furtun care asigura stropitul lunetei pozitionat in dreptul burdufului unde se face trecerea de la haion la restul caroseriei, care este  forfecat  in 2 locuri si pe care as vrea sa-l inlocuiesc, intrebarea mea este:
 - exista acest furtun de circa ~50cm care are la interior un arc ( pozitia este  figurata cu rosu in schema ) ca si piesa distincta cu un cod aferent ca sa-l  pot cumpara?

« Ultima Modificare: 20.Mai.2011, 10:21:31 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #769 : 26.Mai.2011, 09:13:13 a.m. »
Servus,

Am achizitionat un kit H7 de xenon chinezesc, pe care le-as vrea montate pe GV din avatar. Am incercat o data si n-am reusit din cauza ca prinderea in adaptorul de plastic care tine becul perpendicular pe "lupa" a lampilor stock difera de cea a lampilor de xenon si nu s-a putut "centra" lampa xenon in centrul lupei, fascicolul de lumina era distorsionat si nu vedeam nimic inainte.
Puteti sa va interesati daca aveti o solutie pt. a putea instala respectivele lampi (de cumparat/realizat un adaptor asemanator)? ca stau cu ele in portbagaj.