Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272393 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
  • Gen: Bărbat
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #750 : 03.Mai.2011, 05:29:42 p.m. »
Salut Horia,

Iti trimisesem acum vreo luna un PM legat de problema scaunului meu de la Jimny, despre care spuneam ca nu s-a rezolvat in urma vizitei la voi.
Nu am primit niciun raspuns la mesajul meu, negativ sau pozitiv.
Te poti uita te rog sa vezi daca a ajuns ? Eventual, il trimit din nou.

Multumesc.
fost proprietar de Jimny

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #751 : 04.Mai.2011, 08:54:22 a.m. »
Salut!

Nu am uitat de problema ta, insa momentan cautam solutii. Imediat ce aflu ceva te voi anunta.

Toate bune!
Tel : 0721 273 157

Offline koalu

« Răspuns #752 : 04.Mai.2011, 09:02:38 a.m. »
Neata' Horia, vreau si eu o programare pentru revizia de 1 an in data de 12.05,  la prima ora...joia viitoare.
Programezi tu sau trebuie sa sun ?

Am un swift care are acum 8700 km.

As mai vrea sa verficam la revizie si cateva chestii care le-am descoperit in ultima vreme...

- usa fata dreapta si parca cateodata si cele de pe spate (dar sunt prea rar folosite) au inceput sa scartie...ar trebui unse...
- din cand in cand imi scartie franele...nu conteaza ca e ud sau uscat...o sa le verificam la revizie
- usa soferului ma pisca la inchidere dupa ce am mers 5-10 km si am oprit la destinatie...
- din cand in cand nu imi intra in viteza din prima...la plecarea de la semafor dupa ce am oprit si am pus-o pe liber direct din a 3-a sau a 4-a...rezolv problema trecand in a 2-a apoi iar in prima sau mai calc odata ambreiajul...cateodata face si cand vreau sa dau cu spatele...

Merci.
Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #753 : 04.Mai.2011, 09:41:00 a.m. »
Salut!

Ti-am facut programare Joi 12.05 la ora 08:00. Daca este ok, imi trebuie nr. masinii si un numar de telefon - poti sa mi le dai si pe PM daca vrei.

Toate bune!
Tel : 0721 273 157

Offline koalu

« Răspuns #754 : 04.Mai.2011, 10:14:50 a.m. »
Ti-am dat PM.
Merci.
Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline goad

« Răspuns #755 : 15.Mai.2011, 02:35:45 a.m. »
 :baston:
Probleme probleme...chiar si cu Autonet .
Am reparat Ignisul la ei ,acum cateva luni si a iesit f. bine.Chiar am fost multumit si i-am laudat.
E adevarat ca au incercat (fara sa ma anunte!) sa-mi schimbe toata aripa spate pt. o ciupitura de 1.5cm,situata sub ornamentul de plastic al rotii.
Va dati seama ce insemna schimbarea aripii spate :sudura ,demontare geam ,vopsire etc.Noroc ca am trecut pe la service si am refuzat schimbarea intregii aripi pt. o simpla julitura.

De data asta am fost la ei cu Daihatsu ...pt. o oglinda retrovizoare rupta intr-un incident stupid de catre o soferita.
Si au inceput problemele...
In primul rand cei de la autonet ,vor sa- mi repare carcasa de la oglinda , prin vopsire cu toate ca pe constatare scrie clar " inlocuire carcasa oglinda " !Piesa respectiva este de plastic si vine direct vopsita de la producator ,pe coduri de culoare (nu e scumpa).
Din cate cunosc, la motociclete (si ma pricep!),vopsirea elementelor de plastic se face cu un grund special si a unui aditiv f. scump, adaugat in vopsea pt. elasticitate.In caz contrar vopseaua "sare" de la trepidatii.
Vreau sa va intreb ,cei care ati avut experiente cu reparatiile ,sevice-ul care face reparatia are dreptul sa treaca peste ce a scris agentul asigurator in constatare,in sensul sa reparare un subansamblu cu toate ca agentul a indicat inlocuire?

Am uitat sa precizez ca rca-ul vinovatei este euroins ,cu care autonet nu are decontare directa si trebuie sa platesc eu lucrarea.
Rog un sfat : sa accept reparare prin revopsire sau sa solicit inlocuire pe original cum scrie in constatare?
« Ultima Modificare: 15.Mai.2011, 02:50:12 a.m. de goad »
Suzuki Jimny 2018 4x4,1.3, Bluish Black Pearl ,Daihatsu Cuore VIII '07,Trabant 601S de Luxe '86, NEW !

Offline BXXENL

« Răspuns #756 : 15.Mai.2011, 08:17:49 a.m. »
Pai cum, fac ei ce vor pe banii tai? Oricum nu cred ca repararea va fi cu mult mai ieftina decat inlocuirea, si daca tot platesti tu reparatia macar sa iti faca treaba cum trebuie, mai ales ca si agentul a dispus inlocuirea piesei.
  • SX4 1.5
Alex

Offline bubu1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #757 : 15.Mai.2011, 11:31:38 a.m. »
:baston:
Probleme probleme...chiar si cu Autonet .
Am reparat Ignisul la ei ,acum cateva luni si a iesit f. bine.Chiar am fost multumit si i-am laudat.
E adevarat ca au incercat (fara sa ma anunte!) sa-mi schimbe toata aripa spate pt. o ciupitura de 1.5cm,situata sub ornamentul de plastic al rotii.
Va dati seama ce insemna schimbarea aripii spate :sudura ,demontare geam ,vopsire etc.Noroc ca am trecut pe la service si am refuzat schimbarea intregii aripi pt. o simpla julitura.

De data asta am fost la ei cu Daihatsu ...pt. o oglinda retrovizoare rupta intr-un incident stupid de catre o soferita.
Si au inceput problemele...
In primul rand cei de la autonet ,vor sa- mi repare carcasa de la oglinda , prin vopsire cu toate ca pe constatare scrie clar " inlocuire carcasa oglinda " !Piesa respectiva este de plastic si vine direct vopsita de la producator ,pe coduri de culoare (nu e scumpa).
Din cate cunosc, la motociclete (si ma pricep!),vopsirea elementelor de plastic se face cu un grund special si a unui aditiv f. scump, adaugat in vopsea pt. elasticitate.In caz contrar vopseaua "sare" de la trepidatii.
Vreau sa va intreb ,cei care ati avut experiente cu reparatiile ,sevice-ul care face reparatia are dreptul sa treaca peste ce a scris agentul asigurator in constatare,in sensul sa reparare un subansamblu cu toate ca agentul a indicat inlocuire?

Am uitat sa precizez ca rca-ul vinovatei este euroins ,cu care autonet nu are decontare directa si trebuie sa platesc eu lucrarea.
Rog un sfat : sa accept reparare prin revopsire sau sa solicit inlocuire pe original cum scrie in constatare?

E vorba de banii pe manopera aici.Adica iti repara nashpa masina ca sa incarce ei nota la asigurator cu manopera si vopsit!
Mai bine schimba serviceul.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #758 : 15.Mai.2011, 11:34:44 a.m. »

E vorba de banii pe manopera aici.Adica iti repara nashpa masina ca sa incarce ei nota la asigurator cu manopera si vopsit!
.....

De unde pana unde?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline bubu1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #759 : 15.Mai.2011, 09:59:39 p.m. »
@WayOfLife
De aici pana dincolo  :D
La un reper nou manopera este numa' pt. montare si demontare,daca faci revopsire ai demontare,montare ,pregatire pt. vopsire ,vopsire  si materiale vopsitorie  :-(( .
Voi nu stiti cum se incarca devizele intre service si asigurator,pe spinarea voastra.
Cred ca asiguratorul e in paguba in mod sigur si creste primele de la an la an .
Succese

@goad
Daca trebuie sa dai bani din buzunar ,mai bine schimba serviceul ,autonet nu sunt chiar asa ok cum cred unii.