Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272383 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #670 : 14.Feb.2011, 04:01:46 p.m. »

Dorin Dranga a plecat în lumea auto a îngerilor

Omul cu care am incheiat primul parteneriat SuzukiClub...primul om care a intins o mana de ajutor intalnirilor Suzuki Club! In mintea mea vor ramane vorbele pe care mi le-a adresat cu o saptamana intainte de a trece in curtea ingerilor: "Cristi sanatosi sa fim....ca pentru restul putem muncii!

Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei si prietenilor /partenerilor de afaceri.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sanduraveica

« Răspuns #671 : 22.Feb.2011, 06:32:13 p.m. »
        Imi revine dificila sarcina sa continuu aici, dupa postarea acestei dureroase vesti, dar ce voi scrie poate fi un gest de multumire fata de ce a realizat si a lasat in urma dl. Dorin Dranga. Ieri, am apelat la hbucur pentru o programare la service, pentru schimbare placute frana. Azi la ora fixata, m-am prezentat cu masinuta si in cel mai scurt timp, de la venire pana la plecare, totul a decurs perfect din toate punctele de vedere. Pe langa placute, am cumparat si un set de prezoane antifurt. Multumesc pentru sprijin d-le Horia si tuturor, pentru felul cum am fost tratat si binenteles pentru cum au rezolvat problema masinutei. 
  • Ignis

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #672 : 09.Mar.2011, 05:16:06 p.m. »
Ma cam bate gandul sa ma folosesc si eu de casco pana nu expira.
Cam care ar fi problemele:
- capota motor are o mica infundatura lasata de un surub luat in mers
- usa stanga spate are o mica infundatura cauzata probabil de o usa deschisa neglijet de la o vecina de parcare. Nasol e ca e chiar pe dunga.
- parbrizul prezinta multiple ciupituri, de inlocuit
- vopseaua prezinta multe ciupituri fine pe capota cat si ceva zgarieturi mici pe aripi, usi

Masina e un SX4 culoare sunlight copper.

Cum eu nu sunt din Bucuresti, vin si intrebarile. Am inteles ca prima data trebuie deschis dosarul de daune la asigurator, Groupama in cazul meu, si dupa aceea se comanda parbrizul. Cat timp dureaza pana primiti parbrizul si cat timp dureaza pana se repara micile imperfectiuni ale caroseriei plus vopsirea?

Multumesc aniticipat. :)

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #673 : 10.Mar.2011, 11:06:35 a.m. »
Timpul estimativ pentru reparatiile necesare la capota motor,usa stg. spate + inlocuirea parbrizului ar fi undeva la 3 zile lucratoare deoarece parbrizul necesita cateva ore pentru a se lipii corespunzator,timp in care masina nu poate fi miscata sau lucra la ea.In cazul dosarelor de dauna de la Groupama este necesar si un accept de plata in baza devizului final de reparatie, unde firma de asigurari isi rezerva dreptul de a trimite acest accept de plata in interval de 48 de ore.In privinta pieselor, de regula in stoc avem parbrize de Suzuki SX4, in cazul in care stocul de parbrize este 0 cand doriti sa veniti pentru a lasa dosarul de dauna, noi primim piese de suzuki in fiecare miercuri si vineri a saptamanii in functie de ziua in care a fost efectuata comanda de piese.
Tel : 0721 273 157

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #674 : 10.Mar.2011, 11:16:10 a.m. »
Multumesc frumos pentru raspuns. In caz ca ma hotarasc sa folosesc casco va voi contacta, probabil pe la sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai.

O zi placuta. :)

Offline danker

« Răspuns #675 : 14.Mar.2011, 12:22:53 p.m. »
- Am platit si eu avansul pentru Kitt-ul de ambreiaj +simering priza, cred ca se poate comanda ca sa castigam timp. daca mai este nevoie talon sa-mi comunicati.

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #676 : 16.Mar.2011, 03:46:50 p.m. »
Azi am fost la Autonet sa-mi schimb rotile de iarna cu cele de vara. Desi nu eram programat, la telefon mi s-a spus sa vin intr-o ora si cererea imi va fi rezolvata. La mecanica l-am cunoscut pe dl. Emil, care a fost foarte amabil si expeditiv, astfel incat, in mai putin de o ora, am plecat cu rotile schimbate si cu doua dintre ele reechilibrate.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Virago

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18

Offline LTD

« Răspuns #678 : 23.Mar.2011, 12:22:53 p.m. »
am primit un SMS
in perioada 4-30 apr 2011 campanie de verificari gratuite la autonet. detalii si programari la 021.221.91.38 sau pe www.autonet-suzuki.ro
stie cineva ce verificari se fac? :) ca n-am gasit detaliile pe site...
eu m-am programat deja, marti 5 apr ora 8,00 :D si sa vad ce mai cer sa se verifice in plus...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline hubbabubba

« Răspuns #679 : 23.Mar.2011, 12:24:46 p.m. »
Eu n-am primit sms, da' buna oferta. Chiar ma gandeam zilele trecute ca anu' asta n-au facut-o. Poate ne ajuta @hbucur sau @bilciu cu informatiile care ne lipsesc.
What goes around comes around ...