Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272358 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline goad

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #630 : 20.Dec.2010, 08:21:34 p.m. »
 :pardon:
Mea culpa.
Eu ii fac reviziile.
 Pai ,..e restaurat 95% de subsemnatul ,cu piese originale din Germania.Motor original nou,cutie noua ,punti fata -spate noi ,i-am adus chiar si catalizator special pt. el tip Ottinger.Acum are fix 2050km si e in rodaj.Ce sa zic ,daca va zic cat am bagat in el va cruciti.Trabantul e o legenda ,pt. iubitorii de auto si are multe secrete.Materialul din care este facuta caroseria se numeste DUROPLAST si e un mat. compozit din bumbac si rasini fenolice ,motorul e o mica bijuterie tehnica care aredoar 3 piese in miscare ,construit integral(!) din al. E cam singurul din tara in starea asta.
Pt. cunoscatori in de costa cam 15000euroi unul nou.
http://www.ldm-tuning.de/trabant_601/fahrzeuge/
« Ultima Modificare: 20.Dec.2010, 08:27:05 p.m. de goad »
Suzuki Jimny 2018 4x4,1.3, Bluish Black Pearl ,Daihatsu Cuore VIII '07,Trabant 601S de Luxe '86, NEW !

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #631 : 20.Dec.2010, 08:33:52 p.m. »
Succes cu el mai daparte! Chiar ma gandeam, cand ti-am pus intrebarea, daca mai exista service-uri care au ce le trebuie (incluzand mecanici) ca sa repare un Trabant. Exact in anul '86, de cand a fost fabricat Trabantul tau, am facut ceva naveta la Giurgiu, insotind uneori un prieten care avea Trabant nou. Putine Dacii tineau pasul cu el.
Si, ca sa reintram in topic, pana acum am fost client exclusiv Autonet, de la ei mi-am luat masina si la ei am facut toate operatiile de service de pana acum.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogogica

« Răspuns #632 : 20.Dec.2010, 09:41:09 p.m. »
Ieri le-am dat un mail cu cerere de oferta si azi la pranz chiar mi-au raspuns, spre deosebire de cei de pe Giurgiului la care am si fost personal, le-am explicat exact ce vreau si unde se gaseste produsul pe site-ul lor ba chiar si pe cel din Ungaria si tot nu au fost in stare sa imi spuna cat costa (au preferat sa imi spuna dupa aproape 30 de minute de asteptare ca produsul a fost scos din catalog si ca nici nu se mai aduce). Cand zic produs ma refer la un amarat de set de covorase personalizate pt SX4.

Offline adrian_r5

« Răspuns #633 : 21.Dec.2010, 11:22:27 a.m. »
Pai ,..e restaurat 95% de subsemnatul
Despre  Ignis si Coure ... cum vrei tu ... da' despre Trabant - te rog un JURNAL DE BORD   ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogogica

« Răspuns #634 : 21.Dec.2010, 06:58:41 p.m. »
 :prty:
azi a venit mosu' pentru Smuki.
Jos palaria pentru cei de la Autonet care prin amabililtatea lui Horia mi-au satisfacut dorinta de a lua cat mai repede niste covorase bune.  :good:

Apropo...cati dintre voi lucreaza acolo? Ca azi numai ce am intrat pe acolo si deja am vazut 2 dintre cei pe care i-am cunoscut saptamana trecuta la intalnire.

Offline goad

« Răspuns #635 : 23.Dec.2010, 10:22:59 p.m. »
Despre  Ignis si Coure ... cum vrei tu ... da' despre Trabant - te rog un JURNAL DE BORD   ;)
Mersi.Mai am de lucrat la el.Cand termin promit.

Craciun Fericit ,atat colegilor forumisti ,cat si celor de la Autonet!
Suzuki Jimny 2018 4x4,1.3, Bluish Black Pearl ,Daihatsu Cuore VIII '07,Trabant 601S de Luxe '86, NEW !

Offline mammut

« Răspuns #636 : 10.Ian.2011, 11:11:55 a.m. »
Salutare,
in atentia  @hbucur si @bilciu.

Se poate o oferta de pret pt un Swift, revizia de 4 ani / 60.000km.
ulei motor, filtru ulei, filtru aer, filtru polen + placute de frana.
Uleiul la CV si lichid frana am schimbat la revizia de 3 ani.
Daca mai trebuie schimbat ceva sa-mi comunicati.

Va multumesc!

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #637 : 11.Ian.2011, 08:09:40 a.m. »
Salut!

Revizia de 48 luni sau 60.000 Km costa 750 RON si presupune schimbarea :

- uleiului
- filtrului de ulei
- filtrului de aer
- filtrului de polen
- lichidului de frana (nu stiu in ce masura se poate lua in considerare ca dvs. l-ati schimbat la revizia de 3 ani in locul celei de 2 ani.)

Schimbul placutelor de frana costa 250 RON, si se face daca este necesar.

Toate cele bune!
Tel : 0721 273 157

Offline mammut

« Răspuns #638 : 11.Ian.2011, 01:10:57 p.m. »
Salut, si multumesc pentru promtitudine.
Acum, daca se poate, am sa te rog sa detaliezi un pic cum ai ajuns la suma respectiva.
Ma intereseaza preturile pe consumabile si manopera aferenta, precum si consumabilele folosite.
La revizia de 3 ani, facuta tot la Autonet, nr. deviz 000089709, au fost facute toate operatiile precizate pt rev de 4 ani + inlocuirea uleiului CV si pretul a fost aprox. 790 ron.
Multumesc frumos!

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #639 : 12.Ian.2011, 01:38:12 p.m. »
@ mammut - ti-am trimis un mail cu preturile detaliate, asa cum mi-ai cerut.
Tel : 0721 273 157