Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272361 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #600 : 24.Nov.2010, 09:21:34 p.m. »
...maine o sa-l inec in vaselina, dar daca fac asta pierd garantia probabil,  ca e montat in service...
Nu pierzi nici o garantie. Pui doar vaselina pt protectie.

P.S.
1. La montare-demontare, baietii folosesc presa de rulmenti sau folosesc ciocanul ???
2. Initial, cind s-a dat pt prima data rulmentul jos, nu s-a gasit un simering de protectie ??? Nu cred ca un constructor lasa un rulment de roata neprotejat cit de cit.
« Ultima Modificare: 24.Nov.2010, 09:31:10 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #601 : 25.Nov.2010, 05:40:07 a.m. »
1. se foloseste presa hidraulica
2. nu a avut simering de protectie, cineva din club a pus sa incerce sa opreasca fenomenul, dar tot nu a dat rezultate pozitive

Offline danker

« Răspuns #602 : 25.Nov.2010, 01:03:23 p.m. »
- Adica io sunt cineva din club,....... cand l-am montat in regie proprie- l-am innecat in vaselina + un simering de protectie, piulita noua, capacel de protectie nou, tot de geaba. :(
« Ultima Modificare: 25.Nov.2010, 01:04:59 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Laurentiu

« Răspuns #603 : 25.Nov.2010, 05:46:41 p.m. »
cand l-am montat in regie proprie- l-am innecat in vaselina + un simering de protectie, piulita noua, capacel de protectie nou, tot de geaba. :(
Trebuie incercat cu un alt rulment, capsulat pe ambele parti daca se poate ( acel "ZZ"), aceleasi cote dar fabricat de un alt producator.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline danker

« Răspuns #604 : 25.Nov.2010, 05:55:18 p.m. »
-Asa m=am gandit si eu, dar sunt cam scumpe experimentele astea si cum nu m-am gandit sa omologhez vreo marca anume pe banii mei, am apelat la Autonet pentru ca am vazut ca in cazul lui adi (mxxa) si-au respectat garantia, explicatiile primite conteaza prea putin. banii din portofelul meu si fiabilitatea pieselor cel mai mult.  ;)

Offline Laurentiu

« Răspuns #605 : 25.Nov.2010, 06:19:37 p.m. »
sunt cam scumpe experimentele astea ... au respectat garantia...
Si nu da de gindit nimanui ca un rulment, oricit de prost ar fi el sa tina doar 2-3 luni de zile ???
  • Suzuki SX4

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #606 : 25.Nov.2010, 06:30:11 p.m. »
Mda,si eu am programare Luni pt rulmenti. Revin cu detalii.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline danker

« Răspuns #607 : 25.Nov.2010, 06:52:27 p.m. »
Si nu da de gindit nimanui ca un rulment, oricit de prost ar fi el sa tina doar 2-3 luni de zile ???
- Mie unu  mi-a dat, dar.......mi-am dat o palma peste cap si mi-am adus aminte ca traiesc in Romanica, tara foarte frumoasa si cu relief variat si clima temperata dar ............ :(

Offline Laurentiu

« Răspuns #608 : 25.Nov.2010, 07:00:38 p.m. »
mi-am adus aminte ca traiesc in Romanica, tara foarte frumoasa si cu relief variat si clima temperata dar ............ :(
printr-un alt topic am spus ca o masina noua (din generatia de azi) nu va tine cit tineau masinile RO antidiluviene (Dacia si Oltcit). Cind ma gindesc ca am predat Oltcitul la REMAT cu pivotii, planetarele, rulmentii de roti, discurile de frina ORIGINALE de acum 16 ani iar CV a mai mers pe inca doua masini, parca imi pare rau dupa ea.
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #609 : 25.Nov.2010, 07:23:00 p.m. »
Romanica, tara foarte frumoasa si cu relief variat si clima temperata dar ............ :(

nici clima nu mai e ce-a fost...   :)