Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272350 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Gen: Bărbat
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #580 : 17.Nov.2010, 01:28:53 p.m. »
Autonet ne-a cam uitat? :-? :fluier:

Am vorbit cu danker la telefon, am stabilit si o programare, din aceasta cauza nu am mai postat aici.

@goad : Cel mai bine ar fi sa ii dai un telefon colegului meu Marius Popescu ( 0724 228 443 ), pentru ca el este cel care se ocupa de daune. Daca totusi iti e mai usor sa comunicam on-line, spune-mi cand ai vrea sa vii pentru o constatare si voi vorbi eu cu el.
Tel : 0721 273 157

Offline Maioru

« Răspuns #581 : 17.Nov.2010, 01:42:15 p.m. »
Vesti bune, multumim !
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline danker

« Răspuns #582 : 17.Nov.2010, 02:06:48 p.m. »
- Am vorbit luni telefonic cu colegul hbucur, a existat o mica intarziere, din cauze obiective din cate am inteles, am fost azi la Autonet schimbat rulment spate rapid, elegant, totul s-a desfasurat intr-un cadru amabil si politicos, se pare ca exista intelegerea si preocuparea pentru rezolvarea acestei probleme discutata cu ionut, cu seful service-ului.etc..,  Adi (mxxa) a fost ieri pentru constatare,s-a confirmat banuiala acum. urmeaza si Andrei....dupa care se va trage o concluzie si probabil ca va urma o adresa catre Suzuki Romania facuta de catre Autonet. ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline goad

« Răspuns #583 : 17.Nov.2010, 05:38:10 p.m. »
@goad : Cel mai bine ar fi sa ii dai un telefon colegului meu Marius Popescu ( 0724 228 443 ), pentru ca el este cel care se ocupa de daune. Daca totusi iti e mai usor sa comunicam on-line, spune-mi cand ai vrea sa vii pentru o constatare si voi vorbi eu cu el.
Multumesc de raspuns.
Astazi am fost la Autonet si am comandat piesele la  dl. Dan Laszlo.
Am de reparat si infundatura (de acum 2 ani) ,facuta in sevice-ul BS Motors de mecanicul Cioc.
Dupa cum am mai povestit :aveam alarma cu pager si dl. mecanic s-a jucat cu ea ...tragand un pumn deasupra usii soferului.Am observat dupa aceea si la discutiile cu seful de service a ramas ca in gara...
Inca o intrebare pt. cei de la Autonet :cand las masina in service, se face un proces verbal de predare primire ?Asa este corect pt. ambele parti,mai ales ca eu am fost patit.
Suzuki Jimny 2018 4x4,1.3, Bluish Black Pearl ,Daihatsu Cuore VIII '07,Trabant 601S de Luxe '86, NEW !

Offline goad

« Răspuns #584 : 17.Nov.2010, 07:38:28 p.m. »
Scuze .Se numeste fisa de inspectie.
Suzuki Jimny 2018 4x4,1.3, Bluish Black Pearl ,Daihatsu Cuore VIII '07,Trabant 601S de Luxe '86, NEW !

Offline sanduraveica

« Răspuns #585 : 17.Nov.2010, 09:33:06 p.m. »
   Eu, mi-am lasat Suzuka o saptamana acolo, si am fost multumit de faptul ca au fost corecti din toate punctele de vedere , ex. constatare, invetar, mod de abordare al clientului etc. Daca vor continua la modul acesta, va fi bine si pentru noi si pentru ei in egala masura! Parerea mea!
  • Ignis

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #586 : 18.Nov.2010, 10:14:40 a.m. »
fisa de inspectie.

Bineinteles ca se face. Si daca totusi vei avea vreo nedumerire/nemultumire, nu ezita sa le spui colegilor mei care vor face receptia masinii. Eventual ma poti cauta si pe mine prin service, chiar si numai pentru a ne cunoaste/saluta :)

Toate bune!
Tel : 0721 273 157

Offline goad

« Răspuns #587 : 18.Nov.2010, 12:04:37 p.m. »
Mersi.
Am sa vin sa ne cunoastem cu placere.
In legatura cu patania de la BS Motors...puneti-va in locul meu.
Am zis sa las de la mine si sa repar pe casco,decat sa ma enervez de pomana ( masina era noua atunci).
Am mers 2 ani cu o adancitura cat oul de gaina,in ramforsarea de deasupra usii soferului.
O sa fac o poza ,sa vedeti si voi,acum pana o repar.
Sper sa nu mai pateasca nimeni ca mine.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #588 : 18.Nov.2010, 03:25:33 p.m. »
Eu sincer nu-i lasam sa scape asa usor...Muream cu ei in dinti..E bunul tau si din momentul in care te duci la cineva sa iti face un serviciu pentru care ti se percep niste bani masina este in totalitate in responsabilitatea lor si teoretic atunci cand iese din service masina trebuie sa fie cel putin in aceeasi stare cum a intrat sau chiar mai buna (aici depinde si ce anume se face la masina)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
« Răspuns #589 : 18.Nov.2010, 07:37:54 p.m. »
Si eu va recomand AutoNet. Am avut de reparat o avarie la aripa spate, am montat si proiectoare de ceata cu aceasta ocazie si pot sa va spun ca am intalnit  acolo oameni deosebiti. Am fost ajutat de domnii  Ionut Bilciurescu, Horia Bucur, Ciprian Tiv. care m-au tratat cu multa amabilitate si mi-au rezolvat problemele cu profesionalism. Din acest motiv voi ramane client fidel.