Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272346 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Nanoq

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Femeie
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #520 : 24.Oct.2010, 06:15:05 p.m. »
Cristi,
Tecand peste nervii facuti astazi incercand sa declar problema la Politie, problema s-a mai rezolvat cu ajutorul unei surubelnite. Nu a mers pur si simplu impinsa. Se vede in poza un element care a fost strambat de nemernicu' care mi-a facut asta si a trebuit indreptat nitel, apoi impinsa inapoi. Oricum clemele alea au ramas cam sensibile/cu un joc, inclusiv bordura aceea neagra.
Nu-i perfect, dar cred ca o las asa. Eventual, cand o sa-mi pun rotile de iarna o sa-i rog pe baieti sa se uite si la problemuta asta.

Oricum, multumesc mult pentru raspuns.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #521 : 25.Oct.2010, 10:42:21 a.m. »
Tecand peste nervii facuti astazi incercand sa declar problema la Politie,...
Pentru astfel de probleme, gen lovita in parcare, nu se mai merge la politie, ci direct la asigurator, pentru constatare. (presupun ca ai Casco)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #522 : 25.Oct.2010, 10:57:57 a.m. »
Da.La politie se mai merge doar daca ai gasit-o zgariata cu cheia,adica vandalism.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Nanoq

• Full Member
« Răspuns #523 : 25.Oct.2010, 11:05:48 a.m. »
Khaos,

Nu merita sa pun CASCO-ul in functiune pt o problema atat de mica. Doar daca as fi primit vreun raspuns de la baietii de la Autonet ca s-ar putea sa trebuiasca inlocuita bara, ceea ce sincer nu e cazul.

Offline Nanoq

• Full Member
« Răspuns #524 : 25.Oct.2010, 11:16:23 a.m. »
Andrei,

Da, asa-i si pt vandalism nu se merge la politia rutiera ci la circa de care apartii. Asta am aflat-o dupa ce m-am "plimbat" duminica pe la 2 sectii + rotit de doua ori pe langa Cora in incercarea de a localiza noul sediu al Politiei rutiere pt avarii usoare, pe care nu l-am gasit, GPS-ul nu recunostea zona ... in fine, am ajuns pachet de nervi acasa si fara constatare de la politie. Si nici nu intentionez s-o mai obtin la cum arata acum masina, dupa tratamentul "surubelnita si impinsu'"
« Ultima Modificare: 25.Oct.2010, 11:37:14 a.m. de Nanoq »

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #525 : 25.Oct.2010, 11:19:01 a.m. »
Da,am uitat sa mentionez ca nu la rutiera mergi.Sau ma rog,la accidente usoare. Dar nu mergi la sectia de care apartii,ci la cea de care apartine zona unde s-a intamplat fapta.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #526 : 25.Oct.2010, 11:49:52 a.m. »
Da.La politie se mai merge doar daca ai gasit-o zgariata cu cheia,adica vandalism.
Nici macar (sau cel putin acu un an juma nu era). Am avut-o eu zgariata cu cheia, prin aprilie 2009, si am mers direct la Casco. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #527 : 25.Oct.2010, 01:50:36 p.m. »
Ma poate ajuta si pe mine cineva (de la autonet) cu un pret pentru un schimb de ulei la cutia de viteze la un Swift din 2006 cat si cu o programare oricand saptamana asta in jurul pranzului (12:00-13:00).

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #528 : 26.Oct.2010, 09:47:51 a.m. »
@ Nanoq : Am vorbit cu colegii mei si cel mai bine ar fi sa se uite la masinuta cand vii sa montam rotile de iarna. Problema ar fi sa vedem in ce stare sunt clemele cu care se prinde bara, daca nu sunt rupte, atunci cel mai probabil o prindem la loc. In poza nu se vede, este si zgariata sau doar smulsa din prindere ? Cel mai bine vii la noi si trebuie sa gasim o solutie :)

@ gigelm5m3 : 1 litru de ulei pentru cutia de viteze costa 63.5 RON cu TVA. Din ce mi-au spus colegii, ar intra 2.2 - 2.3 l la SWIFT. Manopera costa ~ 60 RON cu TVA. Eu te-am programat maine 27.10 la ora 13:00, cu rugamintea sa imi confirmi daca poti veni sau nu.

Toate cele bune!
Tel : 0721 273 157

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #529 : 26.Oct.2010, 10:40:45 a.m. »
Da este perfect maine 27.10 la ora 13:00.

Multumesc