Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272340 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline B100UKA

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #500 : 04.Oct.2010, 11:58:41 a.m. »
1.- Bafta UKA! unde mai punem ca a fost vedeta intalnirii, filmata pentru interviu impreuna cu cristyyy  ;)
2.- As dori sa ajung si eu dimineatza la prima ora cu ignisu' meu pentru o constatare si eventual remedierea problemei cu Chederul de la parbrizul schimbat. :(

Salutare Dan, salutare Andreea, multumesc pentru incurajari, sper sa iasa o treaba buna. Bafta si voua si cat mai putine interventii...
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline bilciu

• Full Member
  • Mesaje postate: 134
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #501 : 04.Oct.2010, 02:59:41 p.m. »
@danker: Imi cer scuze dar am schimbat telefonul si am pierdut unele numere printre care si al tau. Da-mi un tel sau un PM cu nr tau sa vb.
鈴木 - ウェイの生活

ioan.bilciurescu@suzuki-autonet.ro www.suzuki-autonet.ro

Offline danker

« Răspuns #502 : 06.Oct.2010, 03:40:59 p.m. »
- Da, asa cum am mai scris si pe alt topic....din pacate nu am fost nici eu ferit de un accident cu Maya...   azi dimineatza in jurul orei 7,50 pe Stefan Cel Mare,in timp ce ma deplasam la Autonet pentru remediere unei mici probleme, o tipa s-a gandit sa nu opreasca la semafor ca toata lumea si sa-mi  faca mie curu' garaj ( scuze pt exprimare), asa ca am ajuns la Autonet mai tarziu (dupa ce am trecut pe la Astra pentru la constatarea amiabila ) cu o problema mai mare respectiv cu un dosar de daune. Baietii de acolo au fost foarte amabili sau miscat repede au demontat bara,au facut constatarile de rigoare, eu as fi vrut sa merg fara bara pana o repar, ca atarna ca dracu' dar ei au insistat si inchegat-o oarecum si acuma sta un pic mai bine, efort pentru care le multumesc.

- Si ce am mai vazut eu la Autonet cand stateam eu asa suparat pe acolo....

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline B100UKA

« Răspuns #503 : 06.Oct.2010, 04:09:00 p.m. »
suuupeeeerrr!!! multumesc mult Danker, mi-ai dat o veste buna... din pacate bucuria mea nu poate eclipsa necazul. A naibii treaba , unde oare se grabea ca pe St Cel Mare dimineata se merge ca in coloana funebra. Ma bucur ca tu esti nevatamat si imi pare tare rau pentru timpul tau pierdut...ca tabla e tabla...se indreapta , se schimba...si oricum Maya o sa aiva o bara noua, sa fii tu sanatos!
 武士の伝説の息子

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #504 : 09.Oct.2010, 08:46:49 a.m. »
intrebare stupida: daca am facut revizia la 12.500 acum trebuie sa o fac la 27.000 ? sau la 30.000 ? :angel:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #505 : 09.Oct.2010, 09:31:33 a.m. »
Dupa toate discutiile legate de revizie, rezulta ca trebuie s-o faci fie pana intr-un 1 an de la revizia anterioara, daca nu ai parcurs in acel an 15000 km, fie la 15000 km de la revizia anterioara, daca ii faci sub 1 an. Deci, in cazul tau, la 27500 km.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline danker

« Răspuns #506 : 12.Oct.2010, 08:12:24 p.m. »
- Plizz...ca sa intreb de niste piese la Autonet cu cine trebuie sa stau de vorba si la ce numar de telefon?

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #507 : 13.Oct.2010, 08:31:53 a.m. »
Salut!

Horia Bucur - 0721.273.157
Tel : 0721 273 157

Offline B100UKA

« Răspuns #508 : 18.Oct.2010, 08:19:52 a.m. »
La sfarsitul saptamanii trecute am scos-o pe UKA din service, portierele noi arata bine si sunt vopsite corespunzator. Recunosc faptul ca nu am reusit sa anlizez la nivel de detaliu de carcotas insa la  procesul verbal de predare nu am avut nimic de reprosat.

Multumesc pe aceasta cale colegilor nostri sustinatori Ionut Bilciurescu si Horia Bucur, stiu ca ati supervizat indeaproape operatiunea
 武士の伝説の息子

Offline danker

« Răspuns #509 : 18.Oct.2010, 01:03:19 p.m. »
-Am si eu rugamintea la colegii Ionut Bilciurescu si Horia Bucur, sau alt  binevoitor membru al clubului care au drum la autonet, sa ma tina si pe mine la curent cu situatia msinutei mele IGNIS  B 58 ZXU.  plizzzzzzzzz  :pardon: