Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272194 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Galex

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Bărbat
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #50 : 29.Aug.2009, 11:14:36 a.m. »
Lucrati si sambata?

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #51 : 29.Aug.2009, 11:25:51 a.m. »
da..pana la 13 dar doar mecanica
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #52 : 31.Aug.2009, 04:51:52 p.m. »
@Galex, evident normal era s-o faca bine din prima! :( Cred (sper) ca ajung si eu miercuri pe la intalnire, sunt curioasa cum arata...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Galex

• Full Member
« Răspuns #53 : 31.Aug.2009, 04:56:39 p.m. »
Pana o vindem sper sa o rezolvam...

razak

• Vizitator
« Răspuns #54 : 31.Aug.2009, 04:57:39 p.m. »
trebuie sa remedieze problemele de la masina ei, nu tu personal! eu zic sa notezi pe o foaie tot ce trebuie refacut la masina si apoi sa mergi la ei pt o programare!

Maine ma duc si eu sa las Suza la 10:30 , sa fie intr-un ceas bun!

PS : Cu eleronul l-au montat bine doar ca au lasat ceva mastic la vedere, nu mi-a placut lucrul asta, WOL s-a dus cu masina la tinichigerie si a venit cu ea innapoi cum trebuia :) nu iese din prima, iese din a 2-a dar sa iasa.

Offline Galex

• Full Member
« Răspuns #55 : 31.Aug.2009, 05:05:08 p.m. »
Pe 7 Septembrie o sa plece emblema din Ungaria iar probabil pe 14 o sa ajung cu masina la ei. Sa vedem ce rezolvam atunci. Poate iese din a doua.

razak

• Vizitator
« Răspuns #56 : 31.Aug.2009, 05:40:28 p.m. »
si nu mai bine te duci miercuri peste ei sa-ti faci programare ca atunci cand vine emblema sa-ti faca si defectele?

Offline Galex

• Full Member
« Răspuns #57 : 31.Aug.2009, 05:51:19 p.m. »
Duminica o sa ne ducem la o nunta la care suntem nasi...timp nu prea avem.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #58 : 31.Aug.2009, 06:01:18 p.m. »
Pana o vindem sper sa o rezolvam...
Vrei sa o vinzi? sau era o metafora cu privire la timp :->

nu iese din prima, iese din a 2-a dar sa iasa.
Eu am vopsit masina la B&S cand am avut problema cu zgarietura aceea urata si a iesit bine din prima. M-am uitat cu mare atentie, mi-era teama sa nu existe diferente de nuanta. Intre timp B&S nu cred ca mai sunt in stare sa faca reparatii...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline coq

« Răspuns #59 : 31.Aug.2009, 11:11:51 p.m. »
Mda... nu stiu cum sa comentez aceste lucruri... sincer nici nu as fi vrut (in primul rand nu ma priveste direct) si totusi as fi putut fi eu in locul lui Cristi sau Galex. Ce stiu insa este faptul ca nu trebuie sa intorci spatele "indiferentei". Cel mai bine ca sa judeci un om te pui in postura lui sau te gandesti ce ai fi facut tu intr-o situatie similara.
Eu spre exemplu daca ar trebui sa livrez un spot comercial sau altceva... si daca eu din punct de vedere artistic sau tehnic cred ca nu intruneste cerintele celui care l-a comandat pur si simplu nu-l "predau" indiferent de ce se poate intampla dupa. Si daca... sa zicem eu unul nu am bunul simt exista cineva peste mine care mai controleaza odata.
De asta spun peste tot trebuie sa existe (si exista) un control al calitatii muncii prestate. Nu trebuie sa vina clientul sa te traga de ureche ca ai uitat ceva de vopsit sau mai rau... "Ia uita mai... Vasile cum ai vopsit-o aici" mie spre exemplu mi-ar fi rusine...

Nu poti blama Autonet prin prizma unui om... si totusi sa ne gandim ca acel om este o rotita intr-un ceas daca el scartie ceasul ramane in urma... corect?
Pe mine nu m-ar interesa a cui este vina, Dan... Georgel... Vasile... s.a.m.d. ci faptul ca cel care trebuia sa se ocupe de controlul calitatii si receptia finala a lui Dan, Georgel, Vasile nu si-a facut treaba si in final imaginea firmei are de suferit nu amaratul care a vopsit-o iar asta sincer naste reale semne de intrebare privind profesionalimul celor care lucreaza acolo.

Maine ma duc si eu sa las Suza la 10:30 , sa fie intr-un ceas bun!

...sa fie esti curajos  :D
« Ultima Modificare: 31.Aug.2009, 11:26:42 p.m. de coq »
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |