Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272339 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
  • Gen: Bărbat
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #490 : 28.Sep.2010, 08:41:31 p.m. »
Da, la Jimny, filtrul de aer se poate schimba si cu o mana la spate, iar cel de polen, cu amandoua mainile si cu capul in jos, dar tot nu e greu.
Dar poti accepta un compromis de genul - accept sa mi le schimbe la service, daca pretul filtrelor si al manoperei sunt digerabile. Pana la urma, toata lumea vrea sa castige un ban cinstit si sunt de acord sa le dau acest ban, cladind astfel o relatie de durata.
Preturile la consumabile (filtre, ulei, etc) le poti afla si singur de la distribuitori, pretul manoperei il apreciezi in functie de calitatea serviciillor oferite.
Am apelat odata la AutoNet si mi-a placut cum s-au miscat.
As apela si de data asta, daca preturile ar fi detaliate pe consumabile si manopera si daca mi-as putea alege eu (in afara de schimbul obligatoriu de ulei si filtru) ce operatiuni mai pot/vreau sa platesc.
fost proprietar de Jimny

Offline bilciu

• Full Member
  • Mesaje postate: 134
« Răspuns #491 : 29.Sep.2010, 12:08:26 a.m. »
@jimnyflo: maine ai un pm de la mine cu toate detaliile
鈴木 - ウェイの生活

ioan.bilciurescu@suzuki-autonet.ro www.suzuki-autonet.ro

Offline B100UKA

« Răspuns #492 : 29.Sep.2010, 08:24:37 a.m. »

Ieri am "internat-o" pe SuzUKA la AutoNet, se schimba 2 portiere si inca una se vopseste... :-S
am auzit tot felul de pareri si bune si rele...atat pe la cunoscuti cat si din partea colegilor de pe forum  :D, ca nu se nimereste uneori nuanta la vopsea, ca raman portiuni neacoperite in zonele mai putin vizibile ....ca se rup toto felul de cleme, mici accesorii si picioruse de pe la butoane,cand se dezechipeaza portierele ... etc, etc, lume rea !...zic eu  :D ..si sper sa nu am eu norocul asta
De asta fac o rugaciune la ingerii nostri pazitori de la AutoNet  :angel:

Ionut - @bilciu
Horia - @hbucur

:pardon: Mai aruncati un ochi si o vorba buna pe la baietii de la tinichigerie....macar sa merite cele doua luni de asteptare si sa nu-mi para rau

Eu si SuzUKA facem cinste cand se externeaza !!
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline bilciu

• Full Member
« Răspuns #493 : 29.Sep.2010, 05:00:37 p.m. »
jimnyflo.. da-mi pm cu mail-ul sau un mail la ioan.bilciurescu@suzuki-autonet.ro si eventual si un nr de telefon. iti trimit un pdf cu toate detaliile si eventual sa ne auzim sa iti explic toate operatiunile.
鈴木 - ウェイの生活

Offline hbucur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #494 : 30.Sep.2010, 01:51:33 p.m. »
B100UKA - am ochit-o  ;)
Tel : 0721 273 157

Offline AndreeaT

« Răspuns #495 : 30.Sep.2010, 01:55:53 p.m. »
Bafta UKA!!!

Offline B100UKA

« Răspuns #496 : 30.Sep.2010, 05:13:04 p.m. »
B100UKA - am ochit-o  ;)
o sa te sun zilele urmatoare poate ma mai tii la curent cu ce i se mai intampla, nu de alta dar nu mia vrea-u sa-l stresez pe Marius... :D, 2 luni au fost de ajuns
Merci
 武士の伝説の息子

Offline bilciu

• Full Member
« Răspuns #497 : 30.Sep.2010, 09:49:07 p.m. »
UKA.. au pus baietii testerul..din pacate ai avut dreptate .. sonda aia da o eroare. Ori e blocata ori poate fi de la cablaje. Da-mi un telefon maine sa vorbim sa vedem ce e de facut.
鈴木 - ウェイの生活

Offline B100UKA

« Răspuns #498 : 04.Oct.2010, 09:02:37 a.m. »
Multumesc mult Ionut, am vorbit cu Sorin M. el de fapt a facut testarea, a ramas ca dupa ce se termina treaba la tinichigerie sa o trimita baietii inapoi la service pentru a se face o verificare mai amanuntita, sa vada daca este intr-adevar si sonda asta blocata sau este o problema la cablaje.
 武士の伝説の息子

Offline danker

« Răspuns #499 : 04.Oct.2010, 10:11:58 a.m. »
1.- Bafta UKA! unde mai punem ca a fost vedeta intalnirii, filmata pentru interviu impreuna cu cristyyy  ;)
2.- As dori sa ajung si eu dimineatza la prima ora cu ignisu' meu pentru o constatare si eventual remedierea problemei cu Chederul de la parbrizul schimbat. :(
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !