Stiti ce s-a intamplat astazi? Iarasi am petrecut 8 ore in service la Autonet! Dupa ce pe 27.07.2009 masina mea a suferit un "atac de 4x4", astazi a fost reparata la Autonet! Un an s-a chinuit saraca!
Am facut un prim consum pe drumul Bucuresti-Cta, de la invariabilul 10 am scazut la 8.6l/100km! Faptul ca este automata cu doar 4 trepte o penalizeaza! In rest masina merge perfect si este 100% functionala!
Sa va povestesc care era marele defect: lipseau 2 bile care fac contact intre senzorii de la cutia de transfer si piesele din cutie! Cum a fost gasit defectul, din aproape in aproape, s-a verificat tot sistemul de vacuum, apoi s-a trecut la cutia de transfer, piesa cu piesa au fost comparate 2 masini, pana cand s-au demontat senzorii, au cazut bilele ... si gata!
Normal ca am facut si o verificare la sange (electric, schimbat placute, reglat usi, lumini in bord, strans cotiera), plus revizie de off-roader (nu de masina de strada - schimbat ulei in cutia de transfer, verificat in grupuri) ... desi trecusera doar 8000km de la ultima, dar acum pot sta linistit pana la 90 000km cand voi schimba si curelele!