Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272308 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #400 : 01.Iul.2010, 10:28:44 a.m. »
Ca si valoare totala da! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Batranul

« Răspuns #401 : 01.Iul.2010, 10:39:25 a.m. »
ok...astept  :D
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline zic_swift

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • swift 1.3 GLX
« Răspuns #402 : 01.Iul.2010, 01:23:12 p.m. »
wol spune-mi te rog cat mai e revizia a2-a (30000km).luna asta trebuie sa sparg niste bani si nu stiam ce sa fac cu iei,dar am aflat ca trebuie sa fac revizia si m-am linistit total.  =))
mersi

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #403 : 01.Iul.2010, 03:01:53 p.m. »
Of.of.of...ce bine ar fi daca s-ar folosi functia search.... :baston: anyway...revizia de 2 ani/30.000 km costa ~200 Euro.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline sanduraveica

« Răspuns #404 : 09.Iul.2010, 10:06:56 p.m. »
       Buna seara dragii mei,am ajuns si la revizia de 3 ani sau 23000km. :">.Azi am fost la...AUTONET. Totul a decurs  bine, masinuta a incaput pe mina dl. Barcan care o stie deja de 2 ani. Pe linga revizia obisnuita, azi mi s-a schimbat si uleiul din cutie (Agip)(scrie la carte ca trebuie schimbat)! si bine am facut. Mergea bine si inainte(dupa revizia de primavara) dar acum merge brici, ma unge la suflet. Comportamentul celor care au lucrat la masinuta si numai, excelent, n-am nimic de reprosat. Cost total 885ron. Le multumesc tuturor, scuze Mihai ca am stat pe capul tau dar ca bonus am primit asa ceva.... 

Si chiar daca a fost vineri(zi cu ghinion) :-j totul s-a terminat cu bine :clap:
  • Ignis

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • Gen: Femeie
« Răspuns #405 : 17.Iul.2010, 10:58:39 a.m. »
Am dus si eu masinuta in service cu un dosar de dauna, luni face 2 saptamani, e drept ca ma asteptam ca piesele, respectiv 2 portiere, sa vina abia joia trecuta, insa plecam in concediu si oricum statea degeaba in parcare, am zis ca mai bine sta la Autonet, poate se mai poate face ceva la ea (din dauna) pana vin usile, sa ramana apoi numai vopsitul ..
Ei, pot spune ca sunt usor dezamagita, portierele au venit vinerea trecuta, insa masinuta e inca in service  :(, nu ma asteptam sa dureze atat inlocuirea si vopsirea. Da, stiu, se asteapta acceptul de plata de la Asirom, cerere facuta joia asta (deci o saptamana mai tarziu dupa ce au venit piesele), insa am rugat si luni, si joi sa fiu sunata, mi s-a promis ca da, ceea ce nu s-a intamplat, vineri am sunat eu destul de tarziu, cand nu mai era nimic de facut in sensul urgentarii primirii acceptului, desi de la service m-au asigurat ca se face tot ce se poate, tot ce s-a putut a fost mailul initial de cerere a acceptului ..
Asteptarea era pentru o atitudine mai pro-client, ceea ce nu am simtit deloc ca am primit ..
Ma astept, de asemeni, la calitatea executiei.

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #406 : 17.Iul.2010, 12:00:00 p.m. »
....... Da, stiu, se asteapta acceptul de plata de la Asirom, cerere facuta joia asta (deci o saptamana mai tarziu dupa ce au venit piesele).......

Cererea de despagubire catre asigurator se trimite dupa terminarea masinii, devizare si facturare nu inainte.Ceri sa ti se plateasca ceva nu estimezi ca ar fi de plata ceva. Acel ceva se determina dupa introducerea pieselor si manoperei (timpul lucrat) in factura.Manopera se poate introduce de-abia dupa ce se termina reparatia la masina. Sper ca ai inteles la ce ma refer.
Nu are nici o legatura data de sosire a pieselor cu data de cerere de despagubire. Nu mai fi suparata ca o sa vezi ca atunci cand o sa-ti vezi masinuta o sa zambesti din nou! :) Si chiar s-a incercat totul pentru a urgenta (am fost asigurat). Sfatul meu e ca pe viitor sa gasesti un asigurator mai bun decat ASIgurarea ROManeasca.

Offline BXXENL

« Răspuns #407 : 17.Iul.2010, 12:18:46 p.m. »
Deci masina e facuta si se asteapta doar banii de la firma de asigurari?
  • SX4 1.5
Alex

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • Gen: Femeie
« Răspuns #408 : 17.Iul.2010, 12:48:08 p.m. »
WOL, cand am vorbit vineri dimineata la telefon cu colegul de la daune, mi-a spus ca cererea e facuta deja de colega lui de joi, joi il rugasem sa ma sune vineri dimineata pentru ca, eventual, sa pot suna (si) eu la Asirom sa incerc sa urgentez, pentru ca azi sa imi pot lua masina. Vineri am tot asteptat telefonul, n-a venit, am sunat eu, se pare prea tarziu ca sa mai gasesc pe cineva la asigurator, desi colegul de la service mi-a spus ca masina e gata, asteapta acceptul.  L-am rugat sa-mi dea numarul, a zis ca ei nu au corespondat decat pe mail, cand au facut cererea, asa incat am cautat eu numar pe internet.
Mie personal mi se pare multisor o saptamana de montat/vopsit 2 portiere si vopsit o aripa. In cele 2 saptamani cat a stat masina la Autonet, ma asteptam sa se gaseasca cateva puncte de optimizare a acestui demers. Desigur, e subiectiv, dar tu, la vanzari stii mai bine ce inseamna intampinarea asta a asteptarilor ..

Desigur, n-as fi putut eu alege asiguratorul celui care m-a lovit  ;)
« Ultima Modificare: 17.Iul.2010, 01:19:11 p.m. de Nerantula »

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #409 : 17.Iul.2010, 04:30:22 p.m. »
   Buna. Stiu exact prtin ce treci,am patit-o si eu la alt service, insa tot cu ASSirom.Service-ul a facut devizul,l-a trimis per mailul trecut pe constatare,si nimic,asta intr-o joi. De atunci si pana vinerea umatoare am inrosit telefonul la Assirom,aflasem vreo 15 numere de telefon si la un moment dat am ajuns la asistenta directorului de daune Bucuresti,Robert Dane,care mi-a promis ca se rezolva repede. Degeaba am asteptrat inca 2 zile,nimic. Intr-o dimineata,mai in sictir,sun la biroul lui Robert Dane si chiar imi raspunde,ii povestesc treaba, ii trimit din nou mailul cu devizul,si imi promite ca pana la ora 15:00 am acceptul de plata,doar erau 1170Ron,pentru D-zeu.La 15:10 ma-sunat service-ul ca pot lua masina.Iti recomand sa-l cauti pe acest domn si sa ii explici treaba si poate te ajuta,caci e foarte de treaba.
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc