Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272192 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline borkanel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #40 : 27.Aug.2009, 10:56:58 a.m. »
E mult in comparatie cu dealeri din tara
la 2 ani se schimba lichidul de frana ;)

Conform  cartii tehnice nu se schimba

[/quote]
Pret aprox. 350 lei filtre+ulei diferential + 400 lei manopera (+200 ron ulei propriu). Cam 950 ron. Sau chiar 1000. Destul de scump pt. ce au facut.
[/quote]

Deci sa inteleg ca factura a fost fost aprox 750 RON, ceea ce inseamna exact 75 E piesele + 76 euro manopera fara TVA....exact ce ati postat cand ati deschis acest. Este vorba de o revizie sub 200 euro (fara ulei) pentru o masina 2009, 4x4, cu aspect executive.

[/quote]
ma bag si eu in seama

de ce totusi preturile din buc sunt aproape duble fata de cele din tara (nu ma refer la autonet .. la toti) ?
[/quote]

Din acelasi motiv pentru care in jud. Arad se inmatriculeaza mai multe masini noi decat in jud. Vaslui...adica Bucurestiul e un oras mare, dezvoltat, mai scump, cu alte preturi la spatiile de inchiriat si cu alte salarii...si poate si pentru ca Suzuki e o marca mai rar in RO asa cum e loganul in HU.....o revizie la logan in HU e mai scumpa ca la noi.

Offline hugbear

« Răspuns #41 : 27.Aug.2009, 08:09:55 p.m. »
altii prefera aftermarket
Cu ce iti sustii afirmatia?
Prefer sa nu incep discutia pe acest segment.
Pai rolul unui forum este tocmai asta: sa ne informam, unii de la altii. Cat de fair crezi ca e fata de ceilalti useri sa declari ca stii ceva da' nu vrei sa zici? Mai ales cand e vorba de ceva atat de important pentru bunul mers al masinii cum e calitatea consumabilelor de intretinere! In fond sunt atatia care si-au facut reviziile la dealeri din teritoriu. Chiar vrei sa-i lasi asa in suspans pe toti? Eu zic sa faci un efort pentru colegii de forum...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #42 : 28.Aug.2009, 01:30:30 a.m. »
Redtor Oradea foloseste filtre MAN ori ceva gen aflate in specificatiile cerute de Suzuki (despre ei este vorba)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lukearh

« Răspuns #43 : 28.Aug.2009, 05:20:05 p.m. »
Salutare la toata lumea.
Am fost astazi la BS pentru a verifica clasicul zdranganit dreapta fata de la caseta de directie deja schimbata acu vreo 2-3 luni, un scartait la directie, si cu ocazia asta vechiul zdranganit al geamurilor fata.
Dupa analiza, s-a confirmat necesitatea re-schimbarii casetei de directie, a unor bucse (responsabile cu scartaitul), iar zdranganitul de la geamuri la ei nu s-a confirmat (e a 4-a oara cand merg la ei cu problema asta, poate s-au plictisit sau pur si simplu nu stiu ce sa faca).
Mi s-a comunicat politicos ca ar trebui totusi sa merg la alt service, deoarece BS are probleme financiare, si o comanda la caseta ar dura de la o luna in sus.
Motivul pentru care am postat aici este ca as vrea sa il intreb pe Mihai alias "WayOfLife" daca la AutoNet service Bucuresti - Giulesti pot sa imi rezolv pe garantie aceste probleme.

SUZUKI SX4 1.5L GLX - galactic gray met.

Offline Galex

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #44 : 28.Aug.2009, 08:09:43 p.m. »
Azi am luat in sfarsit masina de la Autonet.

Sunt foarte multumit de cum au lucrat la indreptat:)...dar din pacate nu pot sa spun acelasi lucru si de vopsit:(. Am gasit destule parti care nu au fost lacuite/finisate, de ex pragul de la usa spate fara lac, iar geamurile sunt gazate.
Nu cred ca asa trebuia sa arate masina dupa o vopsire integrala.

Sunt cam dezamagit...miercuri, daca nu intervine ceva, o sa aveti ocazia sa o vedeti pe viu si puteti sa imi spuneti daca mi se pare doar mie; iar cu ocazia asta imi pun si sticker-ul.

Pana la urma este o mare bucta de fier dar...si nu merita stresul.

Ce pot sa fac cu partile nelacuite? Se poate rezolva fara sa o duc in service?

razak

• Vizitator
« Răspuns #45 : 28.Aug.2009, 08:19:39 p.m. »
nu se poate rezolva, dar de ce nu te duci la Dan sa-i spui ce te nemultumeste la masina? Eu nu o sa ridic Swiftu de la ei pana cand nu iese BINE!

Eu zic sa le dai un telefon sau sa le faci o vizita sa-ti faca o programare la vopsitorie ;)

Oricum de rahao faza, cum sa uiti sa dai lac?  =)) cred ca ala care a vopsit a dat lac fara masca  =)) si lui Cristyyy au uitat sa-i faca un retus la o aripa si l-au reprogramat ... plm ... va spun din experienta proprie cu vopsitori si vopsitorii si astia stau bine, golfu meu a stat 11 luni la vopsitorul de la Citroen si acum e de 7 luni la unul care face vopsitorie la BMW .. o scurg si ei, o pateaza si ei ... greu de tot la noi in tara cu vopsitoria :)

Offline Galex

• Full Member
« Răspuns #46 : 28.Aug.2009, 08:37:24 p.m. »
Dan ne-a "livrat" masina si a vazut. Zicea sa mai venim pe la inceputul lui septembrie, cand ne vine emblema, pentru polishare. Dar iar mergem in service?! Putea sa faca treaba buna de la inceput.

Ai idee care sunt etapele unei vopsiri?

Abia m-a invoit azi de la servciu. Poate imi dau bonus 3 salarii pe card.

Daca vii miercuri o sa vezi despre ce este vorba.
Asta a fost si prima experienta cu un service macar data viitoare stiu ce trebuie facut si verificat.

O seara buna,
Alex

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #47 : 29.Aug.2009, 08:19:38 a.m. »

Motivul pentru care am postat aici este ca as vrea sa il intreb pe Mihai alias "WayOfLife" daca la AutoNet service Bucuresti - Giulesti pot sa imi rezolv pe garantie aceste probleme.

Sigur ca se poate rezolva pe garantie.Vino cand ai timp pana la mine sa facem constatarea si comanda si cand vine caseta se rezolva rapid.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Galex

• Full Member
« Răspuns #48 : 29.Aug.2009, 10:30:05 a.m. »
Exista tratament pentru geamuri gazate sau trebuie sa le schimb? Pot sa le sterg cu benzina?
« Ultima Modificare: 29.Aug.2009, 10:33:16 a.m. de Galex »

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #49 : 29.Aug.2009, 11:05:25 a.m. »
Poti da o fuga pana la noi saptamana viitoare cand vrei tu.Se rezolva cu niste nitro-diluant pentru geamuri.Cu benzina nu am incercat sincer.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension