Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272305 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #390 : 30.Iun.2010, 09:17:16 a.m. »
Imi cer scuze dar @gabineg are dreptate...Nu am calculat eu bine..Se face la 15.000 de la ultima revizie sau un an de cand a fost facuta prima rezivie depinde care intervine prima...Poti merge linistita in continuare pana la 26.000 sau pana pe 3.08.2010. Inca o data scuze...si drum bun ;)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline miocrl

« Răspuns #391 : 30.Iun.2010, 09:35:10 a.m. »
 :-t

@Wayoflife ....
o sa trebuiasca sa imi fac revizia de 2 ani, faza e ca la sfarsitul lui iulie (cind ar trebui sa o fac) eu o sa fiu plecata, pierd garantia daca vin la inceputul lui septembrie sa o fac? kilometrii nu i-am facut sint sub limita admisa:D....

WOL iti traduc:
masina ei face 2 ani la sfarsit de iulie. si intrebarea era:
poti sa o ajuti sa isi faca revizia cand se intoarce adica cu 2 luni dupa termenul impus de "lege"? sau ba.

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #392 : 30.Iun.2010, 09:52:36 a.m. »
Multumesc Luci pentru traducere...Din nou sunt neatent..se cere concediu pe aici :)

@nada: din pacate nu am cum sa te ajut cu chestia asta. Una la mana ca nu depinde de mine si a doua la mana ca daca era vorba de 2-3 zile mai era o chestie...dar e o luna intreaga la mijloc.Eu te sfatuiesc sa o faci eventual mai devreme ca sa stii o treaba. Sper sa nu te superi pi mini...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • Gen: Femeie
« Răspuns #393 : 30.Iun.2010, 07:14:03 p.m. »
Buna, WOL!
Am si eu o intrebare: ieri a intrat un pusti in mine si mi-a avariat partea stanga (portiere+aripa); as vrea sa o repar la voi, pe asigurarea lui, am intrarea in service. Cam cat dureaza reparatia? Pot comanda ceva inainte ca sa nu stea prea mult in service?
Multzam!

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #394 : 01.Iul.2010, 08:55:14 a.m. »
Buna.

In primul rand ar trebui sa stiu asiguratorul celui care  te-a lovit.Despre cat dureaza ar trebui mai intai sa vedem masina, sa vedem daca trebuie sa comandam ceva piese inainte (daca da atunci comandam piesele si vii atunci cand sunt in stoc).
Cand ai timp da o fuga pana la noi.

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • Gen: Femeie
« Răspuns #395 : 01.Iul.2010, 09:07:15 a.m. »
Buna.

In primul rand ar trebui sa stiu asiguratorul celui care  te-a lovit.Despre cat dureaza ar trebui mai intai sa vedem masina, sa vedem daca trebuie sa comandam ceva piese inainte (daca da atunci comandam piesele si vii atunci cand sunt in stoc).
Cand ai timp da o fuga pana la noi.

Asirom. Sunteti pe lista de service-uri primita de la asigurator. Scrie ca trebuiesc inlocuite portierele, iar aripa indreptata si vopsita. Merge daca trimit o poza?

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #396 : 01.Iul.2010, 09:39:55 a.m. »
E ok cu Asirom-ul. Lucram bine cu ei.Daca este vorba de piese de inlocuit atunci cel mai bine ar fi sa vii cat mai repede pentru a putea comanda reperele si sa facem si noi o constatare mica si, in functie de cand vin piesele,putem sa dam un termen de finalizare al lucrarii.Dintr-o imagine nu am putea face acest lucru deoarece poate mai sunt alte repere avariate care nu se vad la constatarea facuta de asigurator si vor trebui facute reconstatari.
Concluzia este ca te asteptam cat mai repede sa comandam piesele.

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #397 : 01.Iul.2010, 10:11:13 a.m. »
Avand in vedere faptul ca de astazi cota TVA a crescut de la 19% la 24% si multa lume devine reticenta legat de cheltuielile pe care le face ne-am gandit sa facem ceva in privinta asta si sa venim in ajutor.

Drept urmare, incepand de astazi 1.07.2010,PENTRU TOTI membrii Suzuki-CLUB(indiferent ca au sau nu sticker) si nu numai, acea diferenta de TVA va fi suportata de catre AUTONET pe tot ce implica tarifare catre client - revizii,vanzare piese,manopera.

Caz concret: Daca atunci cand TVA-ul era 19% o revizie costa 550 RON acum aceeasi revizie (cand TVA-ul este 24%) va va costa TOT 550 RON.

Eventual moderatorii/adminul sa copieze aceasta postare si pe alte topicuri unde doresc ei daca mai doresc sa posteze si altundeva.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #398 : 01.Iul.2010, 10:16:58 a.m. »
Frumos gestul.   :clap:

Sunt insa sceptic ca se va intinde pe o perioada mare de timp, efectele majorarii tva-ului vor veni si peste Autonet in timp, incepand de lunile viitoare: se epuizeaza stocul de piese si consumabile, cresc facturile de utilitati, plus ca se va estompa factorul psihologic ce va insoti acesta grestere brusca si generala de preturi.

Offline Batranul

« Răspuns #399 : 01.Iul.2010, 10:20:08 a.m. »
sa inteleg ca piesele mele tot cu 19% TVA vor veni?

fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro