Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272300 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #360 : 29.Mai.2010, 12:18:16 a.m. »
Spune-mi te rog exact cum se numesc (adica Ulei Texaco 5w30....., si cel pentru cutie.....)

Cristy, poti sa ai toata increderea, baietii aduc bidoanele in fata ta, si filtrele la fel. Daca vrei poti sa le desigilezi singur, ca sa vezi ca sunt autentice. Baietii sunt foarte saritori si raspund la orice intrebare, oricat ar fi de stupida (eu le-am pus multe, crede-ma si nu s-au suparat! :P).
Eu am facut recent la Autonet revizia de un an. Ce mi-a placut, in primul rand au pus niste protectii laterale pe aripi. Apoi, au dat cu lubrifiant in tot felul de locuri unde mie nici nu mi-ar fi dat prin cap, plus alte lucrari care te incanta, tocmai pentru ca nu au facut neaparat obiectul reviziei propriu-zise (curatat tamburii de frana de rugina, spalat motorul cu o solutie speciala, uns pe la timoneria schimbatorului, uns balamalele usilor, etc...)
E adevarat, nu au avut de facut lucrari complicate. Tocmai de aia ii apreciez, fiindca la alta marca mi s-ar fi spus "merge nene masina, poti sa pleci linistit"
Felicitari si multumiri lui @Way Of Life pentru tot ce face atat pentru noi cat si pentru firma Autonet!  :clap: :good:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #361 : 29.Mai.2010, 08:19:25 a.m. »
....................
Felicitari si multumiri lui @Way Of Life pentru tot ce face atat pentru noi cat si pentru firma Autonet!  :clap: :good:
:"> :">
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline adrian_r5

« Răspuns #362 : 29.Mai.2010, 11:02:48 a.m. »
raspund la orice intrebare, oricat ar fi de stupida (eu le-am pus multe, crede-ma si nu s-au suparat! :P).

... de alea stupide le-ai pus  :-/ :-/ :-/

Felicitari si multumiri lui @Way Of Life pentru tot ce face ... pentru firma Autonet!  :clap: :good:

Da' oare Autonet ii multumeste  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #363 : 29.Mai.2010, 11:08:48 a.m. »
raspund la orice intrebare, oricat ar fi de stupida (eu le-am pus multe, crede-ma si nu s-au suparat! :P).

... de alea stupide le-ai pus  :-/ :-/ :-/

Cum ar fi?
Felicitari si multumiri lui @Way Of Life pentru tot ce face ... pentru firma Autonet!  :clap: :good:

Da' oare Autonet ii multumeste  :-/ :-/ :-/

Ce anume doresti sa stii mai exact?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline adrian_r5

« Răspuns #364 : 29.Mai.2010, 11:26:22 a.m. »
... de alea stupide le-ai pus  :-/ :-/ :-/
Cum ar fi?

... asta ne spune bogdanb  ;)

Felicitari si multumiri lui @Way Of Life pentru tot ce face ... pentru firma Autonet!  :clap: :good:
Da' oare Autonet ii multumeste  :-/ :-/ :-/
Ce anume doresti sa stii mai exact?

... nu doresc sa stiu nimic (nu e cazu' sa-mi bag nasu' unde nu-mi fierbe oala)... era doar o intrebare retorica ... care ar putea fi inlocuita cu o afirmatie de genu' "frumos ar fi ca si firma Autonet sa-i multumeasca lui WOL"
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #365 : 29.Mai.2010, 11:33:57 a.m. »
Mda...ar fi frumos...ce sa zic..Continui sa fac matanii

Offline bogdanb

« Răspuns #366 : 29.Mai.2010, 07:17:08 p.m. »
Bun...deci, mai intai exemple de intrebari care pana si mie mi s-au parut curioase: "arata si mie cum se scoate usa de la torpedou" sau "cand invart roata asta aia de acolo se invarte sau sta?" "cum s-a facut rugina acolo <pe butucul rotilor>?" ... si as mai continua dar m-a cam lasat memoria  B-)
...ideea e ca baietii iti raspund politicos la orice intrebare chiar daca e mai atehnica sau daca raspunsul e evident. Sau, daca vrei cum se face ceva anume, repeta operatia ca sa vezi si tu, lucru care la alte "reprezentante" nu sunt sigur ca se intampla.

Cat despre @WoL, majoritatea am vazut ca este foarte inimos si dornic sa ajute, atat in club cat si la serviciu si sper ca patronii sa ii apreciaza implicarea...

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #367 : 30.Mai.2010, 09:51:07 a.m. »
Facem un ONG pe forum si ii facem statuie de gheatza lui WOL, iar el vine cu whiskey-ul, caci la cum sta treaba prin RO astia nu mai ridica statui pe merit...impaiaza direct . Acum lasand gluma deoparte "BRAVO WOL PENTRU DEVOTAMENT, FELICITARI"

Offline bogdanb

« Răspuns #368 : 30.Mai.2010, 01:13:51 p.m. »
Ar trebui sa ne grabim cu gheata, ca acum vine canicula... pe urma ne pica greu bautura calda!  >:)

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #369 : 31.Mai.2010, 08:49:11 a.m. »
hmmm, mana sus cei care ma vor impaiat! :) Cat despre gheata eu momentan imi trag nasul asa ca nu prea imi prieste ceva rece.Ironia sortii, tocmai la 20+ de grade dimineata.