@Un4Given: Salut si bine ai venit! Nu stiu sincer ce sa zic referitor la ce s-a intamplat dar cred ca exista mici sanse ca acele zgarieturi sa fi aparut la noi.De ce spun asta? Pentru ca toate operatiunile de demontare/curatare/instalare/remontare ce s-au facut la masinuta ta s-au facut prin
interior (dandu-se fata de usa jos) si nu prin exterior drept urmare nu vad cum ar putea aparea acele zgarieturi pe usa si pe
capota.
Acum, ce pot sa zic, poti veni pana la noi sa ne uitam si discutam impreuna cu directorul de service ce e de facut.
Sa-ti mai dau un exemplu. EU am avut o problema acum ~2 luni de zile cu o roata. Luasem o groapa si am facut praf un cauciuc.Am oprit la o vulcanizare de pe drum sa imi repar roata si a fost nevoie sa dejanteze cauciucul. Atunci nu am observat (era destul de tarziu si intarziasem destul de mult) ca mi-a lasat ditamai urma circulara de fier pe janta. Buuun...fac roata ajung acasa, dau comanda de anvelopa noua (ca sa nu merg cu aia veche peticita) vine anvelopa si merg la colegii mei sa mi-o janteze. Mi-au jantat roata,echilibrat-o si cand sa o puna pe masina observ zgarietura aia circulara urata pe jumatate de janta. M-am enervat la culme si am inceput sa
IMI ACUZ colegii ca mi-au zgariat janta. Totusi, dupa ce m-am calmat, mi s-a explicat foarte calm si clar ca zgarietura nu are cum sa fie de la ei deoarece aparatul respectiv de dejantat/jantat avea o protectie de cauciuc care nu lasa sa se zgarie janta. Atunci mi-am adus aminte ca aparatul de la vulcanizarea unde am oprit eu nu avea asa ceva si ca probabil de acolo aveam zgarietura. Deasemenea mi s-a demonstrat ca zgarietura pe janta era destul de veche deoarece era plina de mizerie. Daca ar fi fost proaspata nu avea deloc.Ideea este ca nu am fost EU atent cand am fost in vulcanizarea respectiva. Sper sa tragi singur concluzia de aici si mai spun ceva care e un adevar general valabil: VINOVATI se gasesc repede dar, cateodata, nu cei "buni". Si solutia adoptata nu e tot timpul cea mai buna.
In rest, ce sa zic...te astept sa vedem ce-i de facut.
P.S. Sunt curios cati Thumbs Down o sa imi iau pe treaba asta (ca tot se discuta
)
Toate bune,
Mihai
@mammut:
256 Euro TVA/manopera/ulei/piese incluse. La aceasta suma se aplica reducerea de 10 % la piese si manopera daca
ai sticker suzuki-club si daca
vei comunica acest lucru la facturare.