Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272273 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
  • Gen: Bărbat
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #330 : 06.Mai.2010, 04:45:02 p.m. »
Eu cand am lasat masina a fost inspectata cu mare atentie si pe exterior si pe interior, i-a facut poze etc si a scris ca e prafuita..deci se sustrag de la orice chestie. Eu personal le-am si indicat zgarieturile pe care le-am si indicat zgarieturile pe care le stiam.

Tie ti0au facut poze la masina cand ai lasat-o?

Offline >pexic<

« Răspuns #331 : 06.Mai.2010, 04:46:22 p.m. »
nu cred ca "nesesizarea" la ridicarea masinii e vina clientului , 90% din lucrarile efectuate in service nu se pot "verifica" de catre client la fata locului ... daca ii schimba ceva la motor sa zicem..un defect ce se manifesta doar la -10 grade.. cum trebuie clientul sa verifice in acest caz?

eu de exemplu am avut placuta surpriza sa constat ca bara spate a fost vopsita foarte bine ... surprizele neplacute au fost in alta parte.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #332 : 06.Mai.2010, 04:47:30 p.m. »
nu cred ca "nesesizarea" la ridicarea masinii e vina clientului
M-am referit fix la probleme gen zgarieturi, murdarie etc. :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline mammut

« Răspuns #333 : 07.Mai.2010, 12:37:18 a.m. »
Way poti sa-mi zici la ce suma sa ma astept pt revizia de 3 ani?
Merci!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #334 : 07.Mai.2010, 10:19:52 a.m. »
@Un4Given: Salut si bine ai venit! Nu stiu sincer ce sa zic referitor la ce s-a intamplat dar cred ca exista mici sanse ca acele zgarieturi sa fi aparut la noi.De ce spun asta? Pentru ca toate operatiunile de demontare/curatare/instalare/remontare ce s-au facut la masinuta ta s-au facut prin interior (dandu-se fata de usa jos) si nu prin exterior drept urmare nu vad cum ar putea aparea acele zgarieturi pe usa si pe capota.

Acum, ce pot sa zic, poti veni pana la noi sa ne uitam si discutam impreuna cu directorul de service ce e de facut.

Sa-ti mai dau un exemplu. EU am avut o problema acum ~2 luni de zile cu o roata. Luasem o groapa si am facut praf un cauciuc.Am oprit la o vulcanizare de pe drum sa imi repar roata si a fost nevoie sa dejanteze cauciucul. Atunci nu am observat (era destul de tarziu si intarziasem destul de mult) ca mi-a lasat ditamai urma circulara de fier pe janta. Buuun...fac roata ajung acasa, dau comanda de anvelopa noua (ca sa nu merg cu aia veche peticita) vine anvelopa si merg la colegii mei sa mi-o janteze. Mi-au jantat roata,echilibrat-o si cand sa o puna pe masina observ zgarietura aia circulara urata pe jumatate de janta. M-am enervat la culme si am inceput sa IMI ACUZ colegii ca mi-au zgariat janta. Totusi, dupa ce m-am calmat, mi s-a explicat foarte calm si clar ca zgarietura nu are cum sa fie de la ei deoarece aparatul respectiv de dejantat/jantat avea o protectie de cauciuc care nu lasa sa se zgarie janta. Atunci mi-am adus aminte ca aparatul de la vulcanizarea unde am oprit eu nu avea asa ceva si ca probabil de acolo aveam zgarietura. Deasemenea mi s-a demonstrat ca zgarietura pe janta era destul de veche deoarece era plina de mizerie. Daca ar fi fost proaspata nu avea deloc.Ideea este ca nu am fost EU atent cand am fost in vulcanizarea respectiva. Sper sa tragi singur concluzia de aici si mai spun ceva care e un adevar general valabil: VINOVATI se gasesc repede dar, cateodata, nu cei "buni". Si solutia adoptata nu e tot timpul cea mai buna.
In rest, ce sa zic...te astept sa vedem ce-i de facut.

P.S. Sunt curios cati Thumbs Down o sa imi iau pe treaba asta (ca tot se discuta :) )

Toate bune,
Mihai

@mammut:

256 Euro TVA/manopera/ulei/piese incluse. La aceasta suma se aplica reducerea de 10 % la piese si manopera daca ai sticker suzuki-club si daca vei comunica acest lucru la facturare.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #335 : 07.Mai.2010, 11:05:57 a.m. »
Ai dreptate @WOL, dar....pe langa masina au trecut poate reperele altor masini, poate au deschis usa intr-un ...stiu eu ce.
Totusi din cate inteleg eu este vorba de ceva superficial so....o carpa de microfibra putin polish si gata problema.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #336 : 07.Mai.2010, 11:22:43 a.m. »
Corect! Tocmai de asta as vrea sa vedem masina si sa analizam exact ce s-a intamplat...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline mammut

« Răspuns #337 : 07.Mai.2010, 12:20:50 p.m. »
Merci de info, maine sunt la voi!

Offline Un4GiveN

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #338 : 07.Mai.2010, 02:03:24 p.m. »
Salut Mihai,

Multumesc de raspuns, din partea mea ai in mod sigur un Thumbs Up pentru promptitudine si seriozitate!:)

Ieri eram intr-adevar mai suparat (avand in vedere ca sunt primele zgarieturi ale masinii), dar m-am calmat intre timp si am incercat sa gasesc explicatii pentru acele zgarieturi. Acesta a fost si motivul pentru care nu am mai trecut azi pe la voi, nu mai sunt la fel de convins ca zgarieturile sunt din service. Desi geamul a fost spart din exterior spre interior si doar putine cioburi au ajuns in afara, este totusi posibil ca o bucata de geam sa le fi cauzat(desi nu sunt superficiale), intrucat 2 zgarieturi sunt verticale si doar una mai pronuntata este orizontala. Cat despre zgarietura de pe capota, nu am reusit sa ii gasesc o cauza, dar nici sa o leg in vreun fel de activitatea de la service. Nu am vazut zgarieturile acestea pana ieri, desi m-am uitat la masina cand am gasit-o sparta, iarasi e posibil sa nu le fi observat din cauza prafului...

Imi inchei aici apologia, prin prisma celor spuse nu prea exista nici o dovada concludenta ca zgarieturile au fost facute in service, asa ca pentru mine, ramaneti in continuare valabili, chiar daca data viitoare o sa verific mult mai atent masina si cand o las si dupa ce o ridic. Asta daca ma mai primiti... :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #339 : 07.Mai.2010, 02:41:48 p.m. »
Salut!

Bineinteles ca te primim...Data viitoare sa treci si pe la mine sa vad si eu masinuta si orice intrebare ai legata de masinuta ta/service/accesorii/ tot ce iti trece prin cap legat de masini si nu numai nu ezita sa intrebi! Si bine ai venit in famiglia Suzuki. Te asteptam si cu un jurnal de bord si cu pozeeeeeee :)