Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272275 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mammut

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #320 : 29.Apr.2010, 10:58:24 a.m. »
Merci pt programare, sambata viitoare la prima ora sunt acolo.
In privinta plaselor nu am facut comanda, am vorbit cu nenea de la magazie si nu stia sigur daca exista model pt Swift, are impresia ca sunt cele de SX4, care erau comandate si si trebuia sa ajunga saptamana trecuta. Daca mai sunt si se potrivesc vreau si eu doua. Sau daca exista plase dedicate pt Swift as vrea sa comand. (pot sa astept, nu e o urgenta)
Merci.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #321 : 29.Apr.2010, 11:22:01 a.m. »
cu placere! Legat de plase acelea sunt de sx4 si acopera golurile acelea din lateralele portbagajului de la sx4. Swiftul din pacate nu are asemenea locuri/plase.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline mammut

« Răspuns #322 : 29.Apr.2010, 12:34:26 p.m. »
Am inteles, merci de info!
si programare :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #323 : 29.Apr.2010, 02:47:49 p.m. »
cu placere..oricand! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline wicked

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #324 : 04.Mai.2010, 06:47:33 p.m. »
Salutare,
Mai este valbila verificarea gratuita, sau daca masina este in garantie se poate face aceasta verificare?
Am 26.000 km si placutele au inceput sa scoata un uruit la viteze mici, in speranta ca nu au atacat deja discurile as fi vrut sa vin pentru o verificare.

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #325 : 04.Mai.2010, 09:22:14 p.m. »
Hello,

imi pare putin rau pentru reprezentatul Autonet de pe forum (care nu are nici o legatura cu ce voi scrie mai jos) dar o sa va scriu din patania mea la acest service, mentionez ca problemele sunt pe partea de tinichigerie:

am dus una bucata swift la vopsit, cateva repere, capota, aripa stanga fata, aripa dreapta spate si prag, mentionez ca in afara de capota care avea o infundatura mica de la o piatra restul reperelor erau doar zgariate. I-am avertizat cand am lasat masina ca sunt foarte atent la detalii, sunt patit. Ma suna vineri, masina am lasat-o intr-o luni dimineata (le-am precizat ca nu ma grabesc sa o faca bine), sa merg sa ridic masina, zic ok sosesc. M-am invoit de la servici 2 ore cu gandul ca merg sa o iau si revin. Ajung acolo vad masina in curte la o prima inspectie deja se vedeau defecte: urme de praf in vopsea (cuptorul...e de decor), picatura de vopsea uscata pe muchia aripii spate, surplus de vopsea uscata pe muchiile inferioare ale capotei, urme de scoth pe multe elemente, s-au vopsit doar fetele reperelor, deci pe muchii era vopseaua veche care sarise cel putin lacul pe ici pe colo la dezlipirea scociului. Am aratat defectele celor de la daune, am mers impreuna cu Ciprian Tiu (care a fost foarte amabil si rabdator) la vopsitori sa le aratam defectele. Normal ca primul instinct a fost sa gaseasca scuze (cei de la tinichigerie) dar nu avut incotro si le-au remediat, adica au polishat anumite elemente si au trebui revopsita capota, operatiune care m-a costat 2 ore, deci invoirea mea de la servici s-a prelungit de tot.

Morala este ca in ciuda avertismentelelor nu a stat nimeni sa-i verifice, nu mai zic ca ar fi trebuit sa fie suficient de constinciosi incat sa-si faca treaba bine de prima data. Pedeapsa pentru ei a fost ca in vinerea de dinaintea zilei de 1mai au stat peste program cateva ore.

Mentionez ca nu sunt singurii care au facut aceste greseli, sper sa nu patesc cum am patit si cu raposatii B&S si anume aripa noua vopsita de ei, s-a exfoliat vopseaua dupa 18 luni.

Deci va sugerez mare atentie. E pacat ca unii oameni care lucreaza acolo au intentii bune si vor ca lucruile sa mearga bine, sa speram ca ei vor invinge si nu "fushereala" tipic romaneasca.

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #326 : 05.Mai.2010, 08:29:10 a.m. »
Salutare,
Mai este valbila verificarea gratuita, sau daca masina este in garantie se poate face aceasta verificare?
Am 26.000 km si placutele au inceput sa scoata un uruit la viteze mici, in speranta ca nu au atacat deja discurile as fi vrut sa vin pentru o verificare.

Campania de verificari gratuite s-a incheiat dar, daca ti se pare ca auzi un zgomot ciudat la placute, poti veni sa verificam ce se intampla cu ele. Si mie la Swift mi se mai intampla sa aud zgomote de genul acesta dar este din cauza ca intra mizerie de la placute in santul de pe mijloc.

@gigelm5m3: imi pare rau ca s-a intamplat aceasta si sper ca problema sa se fi rezolvat. In orice caz sa fii sigur ca acest feedback al tau va ajunge unde trebuie si voi avea o discutie cu directorul de service.Important este sa nu lasam problemele sa curga si sa le rezolvam putin cate putin ca sa fim cat mai buni.

Later Update:
Am discutat cu directorul de service si ti-a dat dreptate in ceea ce ai spus.Important este totusi faptul ca absolut orice defect reclamat a fost remediat (de acord cu faptul ca acele defecte nu trebuiau sa existe de prima data). Legat de vopsirea capotei te pot asigura ca in orice service o revopsire de capota se face numai pe exterior. Doar in cazul in care capota este noua (inlocuita) se vopseste si pe interior.
Pana la urma esti multumit de cum arata acum masinuta? Ca asta este cel mai important lucru pana la urma.
« Ultima Modificare: 05.Mai.2010, 09:09:33 a.m. de WayOfLife »

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #327 : 05.Mai.2010, 11:23:15 a.m. »
Asta am uitat sa precizez, si corect asa este, ca una peste alta, daca lasam laoparte acele greseli remediate in totalitate, masina a iesit bine, e vopsita ok, nu sunt diferente de culoare sau chesti de genul asta. Sper ca vopseaua sa reziste in timp si sa raman la locul ei (nu acuz pe nimeni de nimic, dar m-am ars odata, in alta parte si suflu si in iaurt)

Daca aceste probleme se remediaza nu pot decat sa va felicit, inseamna ca, clientul e important pentru voi, eu personal sunt masochist, in ciuda micilor probleme data viitoare tot la voi o vopsesc, vreau sa vad daca evolueaza oamenii :)

In rest numai de bine.

Offline Un4GiveN

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #328 : 06.Mai.2010, 04:06:21 p.m. »
Feedbackul prompt de mai sus m-a incurajat si pe mine sa imi exprim nemulutirea.

Fiind primul meu post pe acest forum, dati-mi voie sa ma prezint mai intai. Sunt Marian, student in Bucuresti si de mai putin de un an fericit posesor al unui Suzuki SX4. Motivul pentru care am ajuns la service este ca mi s-a spart masina acum aproximativ o saptamana. Am avut nefericita inspiratie sa imi las suportul de GPS prins pe parbriz si mi-au spart geamul lateral din dreapta fata, ca sa imi caute in torpedou. Am dat comanda de geam la Autonet (a ajuns repede, nici o nemultumire aici:) ), iar astazi am fost cu masina ca sa mi-l monteze.

Am lasat masina de dimineata acolo, iar acum 2 ore am fost sa o ridic. Am platit factura, am semnat hartiile, domnul de la ghiseu mi-a returnat cheia si talonul si am plecat (neinsotit) sa imi iau masina in primire. Ajuns in masina, am ridicat si coborat geamul de cateva ori, totul excelent, asa ca am plecat. Pe drum am oprit la o spalatorie de pe calea Giulesti, chiar inainte de podul Grant ... masina a stat nefolosita si cu o folie pe post de geam timp de-o saptamana, asa ca se impunea un mic dus:).

Am asteptat cuminte pana cand oamenii au terminat cu spalatul, am aruncat o privire fugitiva sa vad ca si-au facut treaba bine, si ce vad pe capota... vopseaua era "ciupita" iin 2 locuri. Il intreb pe tipul de acolo ce e cu asta si-mi zice ca asa era, ca el n-a facut nimic. Normal, nu il cred si dupa ce se jura de cateva ori, il las si plec, ce-as putea sa ii fac oricum? Ajung in parcarea de la serviciu, ma mai uit o data la zgarietura aceea si imi trece prin cap sa inspectez si restul masinii. Surpriza, pe usa din dreapta fata, unde cei de la service au montat geamul, deasupra manerului alte 2-3 astfel de zgarieturi, cam de jumatate de centimetru, dar adanci (trecute de vopsea )...

Sunt convins ca aceste zgarieturi nu erau inainte sa imi las masina la service, doar m-am uitat la ea pe toate partile cand am gasit-o in parcare cu geamul spart. E vina mea ca nu am inspectat-o mai temeinic exact acolo, la service, cand am luat-o, dar totusi e prea mare coincidenta sa apara acele zgarieturi exact la usa la care s-a lucrat, lasand la o parte zgarieturile de pe capota...deci sunt tentat sa il absolv de orice vina pe baiatul de la spalatorie, care era la 10 metri de mine cand spala masina si in majoritatea timpului m-am uitat la ce face.

Dupa cum am spus, zgarieturile acestea nu sunt mari, toate sunt sub jumate de centimetru, mai putin una din ele (cea de pe capota) unde e si vopseaua sarita (nu doar zgariata).

Prin urmare ce este de facut? Cred ca voi merge maine dimineata sa depun o plangere, azi nu mai pot sa ma invoiesc de la serviciu. Exista vreo sansa sa imi fie luata in considerare plangerea, sau doar imi pierd timpul?

Multumesc,

Marian

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #329 : 06.Mai.2010, 04:15:17 p.m. »
Cred ca poti sa incerci insa... e greu de dovedit, daca n-ai sesizat cand ai ridicat masina. :(
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x