Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272272 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #300 : 13.Apr.2010, 11:32:30 a.m. »
Eu am trimis un mail la office@suzuki.ro prin care doresc sa-m i raspunda in scris ca nu ma primesc cu uleiul si filtrul meu de aer . Sunt curios daca vor raspunde pt ca in momentul imediat urmator ma voi duce la OPC .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #301 : 13.Apr.2010, 11:37:46 a.m. »
Body..fara nici o suparare, ai perfecta dreptate, dar cred ca ceea ce ai postat tu mergea pus in topicul de la Coltul Oficial nu la noi pe topic. Pe mine nu ma deranjeaza dar nu vreau sa se inteleaga ceva gresit.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline body

« Răspuns #302 : 13.Apr.2010, 11:40:55 a.m. »
Da , ai dreptate , sa nu se inteleaga ca eu am ceva cu voi , chiar mi-a placut cum a decurs revizia la voi , dar pozitia Suzuki Romania e jenanta .

PTR

• Vizitator
« Răspuns #303 : 13.Apr.2010, 12:35:20 p.m. »
 Diferente mai mari de pret la revizii pot apare din manopera, dar din ce am experimentat pana acum cel mai bun raport calitate/pret este la Autonet.
 Body daca pui filtru KN si ai ghinionul sa iti pice debitmetrul iar pe el se constata urme de ulei iti convine sa dai un pret cu 4 cifre in ron sa il schimbi pe banii tai? (scuze de intrebarea offtopic)

Offline body

« Răspuns #304 : 13.Apr.2010, 01:53:56 p.m. »
Am mai multi cunoscuti cu diverse marci de masini si nici unuia nu i-a aparut aceasta problema , unde mai pui ca neoficial inclusiv reprezentantii Suzuki Romania au recunoscut ca filtrele K&N sunt mai bune decat ale lor , deci .....

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #305 : 14.Apr.2010, 01:52:01 p.m. »
Mihai, am vreo 43000 km la bord si as vrea si eu sa ma programez pentru revizia de 45000 inainte de Maramures, intr-o sambata. Pe 15.05 se poate?
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #306 : 14.Apr.2010, 02:02:39 p.m. »
Sigur ca se poate! Sa-mi dai nr inmatriculare si eventual sa imi zici la ce ora o sa vrei sa vii.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #307 : 14.Apr.2010, 02:09:41 p.m. »
B-73-UYZ si ora, la inceputul programului vostru
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline body

« Răspuns #308 : 15.Apr.2010, 11:45:26 a.m. »
Am gasit o norma europeana foarte interesanta de citit " Motor Vehicles Block Exemption Regulation ( MVBER )( EC ) No. 1400/2002 " unde se stipuleaza ca ai avea voie si cu piese fabricate de alt producator la masini in garantie .  Mai sap in continuare .
Later edit Am dreptate SUNT OBLIGATI SA ACCEPTE SI CONSUMABILELE NOASTRE !
Cititi aici
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=DD:08:01:32002R1400:RO:PDF
« Ultima Modificare: 15.Apr.2010, 01:31:29 p.m. de body »

Offline Leutz

« Răspuns #309 : 15.Apr.2010, 03:45:22 p.m. »
Cred ca discutia asta cu chestiunile aduse sau nu de-acasa am incercat sa o mai incheiem de cateva ori pe alte topicuri.
In plus, pe topicul asta lumea mai incearca din cand in cand sa ia legatura cu cei de la autonet pentru diverse probleme, asa ca ar fi de preferat sa ramana in continuare doar pentru asa ceva.

Nu cred ca e vorba de obligativitate, ci de "posibilitate". Da, se poate. Si ce daca?
In principiu fiecare are dreptul sa-si conduca afacerea asa cum crede de cuviinta. Daca nu accepta piese "de-acasa" iar altii accepta, clientii care vor neaparat piesele lor se vor duce la cei care accepta. Asta e. Isi pierde din clienti, sa fie sanatos. Daca reuseste sa fie serios, riguros si de cuvant clientii vor veni la el in final si fara piesele lor.

Nu tin partea nici unui service/dealer. Dar daca eu as avea o afacere in domeniul mentenantei, nu neaparat auto as proceda la fel, evident in conditiile in care imi fac bine meseria, respect clientul, calitatea si pe producatorul pe care il reprezint.
Deci raspunsul meu ar fi politicos, dar sincer si direct: domnule client, exista posibilitatea, producatorul ne lasa, dar service-ul nostru nu lucreza in acest fel. PUNCT.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019