0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
ma bag si eu in seama de ce totusi preturile din buc sunt aproape duble fata de cele din tara (nu ma refer la autonet .. la toti) ?
altii prefera aftermarket
SalutRazvan, poti incerca la B&S ... sa vezi acolo preturi
Salut!In primul rand as dori sa iti urez bine ai venit in club si clasicul milion de kilometri fara probleme.In al doilea rand as dori sa iti multumesc pentru feed-back-ul tau fie el pozitiv sau negativ pentru ca doar asa ne putem imbunatati calitatea serviciilor oferite si putem modifica structura noastra pentru a putea multumi pe toata lumea.
Pretul pieselor pentru masinile produse in Japonia este mai mare decat al celor produse in Ungaria.O sa se modifice acest lucru cat de curand speram noi.
Legat de chestia cu manopera ca a durat 2 ore fizic si pe factura apar 4 ore: Cateodata mecanicii capata indemanare si reusesc sa faca din ce in ce mai repede anumite operatii plus de asta normativul este pentru o singura persoana pe cand la masina lucreaza si cate 2 sau 3 oameni pentru a termina cat mai repede ce au de facut.Ar fi aberant sa stai 4 ore fizic doar pentru roti tocmai de aceea se lucreaza pe echipe.
Legat de elevatoare: Avem 3 elevatoare de mecanica + 3 locuri libere pe electrica in momentul de fata in stanga unde este si receptia.Imediat in stanga receptie avem stand de geometrie. Dupa punctul de constatare Allianz de pe dreapta mai avem o hala mai mare unde sunt inca 6 elevatoare dar acum se incep renovarile acolo si trebuiesc si ele reconditionate.Autonet este fost dealer Daewoo (dealer Daewoo din 1998) de aceea ai vazut matiz si cielo..Si datorita acelor masini s-a ridicat Suzuki si deocamdata nu putem renunta la acesti clienti.Estimez ca in maxim 2 ani sa fim exclusiv pe suzuki!
Parerea mea legat de obtinerea datelor tehnice este ca mai bine te informezi la coordonatorul de service si nu la mecanic deoarece mecanicul e posibil sa fie proaspat angajat sau chiar ucenic.Nu stiu sincer la cine te-ai adresat dar o sa aflu si o sa revin cu detalii.
Imi pare rau ca ti-ai facut o parere proasta despre noi si sper sa putem sa ne revansam cumva.Oricum pregatim inca o surpriza pentru Suzukisti asa ca tineti aproape.Imi pare rau ca nu am fost acolo sa incerc sa te ajut cu detalii.Incercam pe cat putem sa progresam si sa ne imbunatatim calitatea serviciilor intr-un timp cat mai scurt.Cei care ne-au vizitat de la inceputuri (se stiu ei care) au vazut cum era atunci si vad cum este acum.Totusi, din martie 2009 pana acum eu zic ca ne-am schimbat cat de cat in "mai bine".Acum ramane sa vedem si ce spuneti voi.Iti urez toate cele buneMihai
Citat din: WayOfLife din 26.Aug.2009, 07:58:27 p.m.altii prefera aftermarketCu ce iti sustii afirmatia?
Mai trec vineri pe la voi, sa montez un carlig de remorcare. Apoi, carligu meu, da montajul vostru Felicitari pt. ca incerci sa faci imagine si pe net, o sa aflati mai incolo cat de tare conteaza.