Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272266 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #270 : 02.Apr.2010, 02:34:55 p.m. »
Salut si bine-ai venit printre noi!

Un topic despre consumul la SX4 gasesti aici, daca o sa-l frunzaresti putin o sa constati ca toti cam avem "problema" cu consumul. Asta e, ce sa-i faci.

Te asteptam pe la intalniri! ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #271 : 02.Apr.2010, 02:38:28 p.m. »
nu e normal sa-i consume 10 la 120 km /h  :) mai ales 1.5 si nici 12 in oras

• Hero Member
« Răspuns #272 : 02.Apr.2010, 02:41:29 p.m. »
Acum depinde si cat de noua e masina. ;) Daca e noua, ia mai mult la inceput.

Iar cu consumul urban, c'mon, eu l-am avut multa vreme fixat la 13% =)) Abia acu cica s-a lasat pe la 11.5% :-j

Offline kettler

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • sx4!
« Răspuns #273 : 02.Apr.2010, 04:55:29 p.m. »
pei masina are 14000 km iar consumul anul trecut in bucuresti era 9.2 ... a 2-a problema o poate elucida cineva cu diferenta de demaraj? ... cei de la oradea au o idee buna despre ce ar fi vorba? si daca da ... exista si in bucuresti cineva care o poate rezolva? ...  dupa cum am zis dealeri din buc au zis ca in afara de test noxe si parametri motor nu au ce face... multumesc din nou.

Aaaa si inca ceva ... :D niste detalii in privinta intalnirilor?    un link cate topic ? :P daca se poate
« Ultima Modificare: 02.Apr.2010, 05:15:28 p.m. de kettler »

• Hero Member
« Răspuns #274 : 02.Apr.2010, 05:24:35 p.m. »
Pentru orice cautare, incearca cu incredere functia Search ;)
Intalniri in Bucuresti gasesti aici. (sa-ti completezi si tu locatia la profil, sper ca am nimerit ca esti din Bucuresti :D)

Hai sa ne oprim pe topicul asta, ca nu prea are legatura cu discutia. :) (eventual, daca ar putea un moderator muta ultimele postari intr-un topic nou... :-/ >:D<)

Offline lukearh

« Răspuns #275 : 07.Apr.2010, 11:29:42 a.m. »
 Salutare la toata lumea
Am citit ce s-a scris putin mai inainte despre revizie, si am ramas surprins. In manual scrie clar ca prima revizie se face la 15000km sau un an, a doua la 30000km sau doi ani etc... La fel scrie si intr-un tabel pe care l-am solicitat la B&S (cei de la care am cumparat masina, dar pe la care sper sa nu mai trec niciodata) cand am cumparat masina. Nu cred ca se poate interpreta altfel. Mai mult, eu tocmai am facut revizia de 30000km (la 29500) la AutoNet si totul a decurs impecabil ca de obicei. E una din (foarte) putinele firme care ia in serios problema profesionalismului si a respectului fata de clienti. Cu ocazia reviziei mi-am mai "reglat" cativa din greierii foarte suparatori, insa din lipsa de timp nu au fost rezolvati toti. Poate o sa fac o noua programare alta data si sunt sigur ca nu va fi nici o problema.
Cat despre consumul lui SX4 1.5 pot spune ca poate varia foarte foarte usor de la ~8.5 la 12-13 in Bucuresti si de la 6.5 la 8-9 si mult mai mult extra-urban.
SUZUKI SX4 1.5L GLX - galactic gray met.

• Hero Member
« Răspuns #276 : 07.Apr.2010, 11:45:05 a.m. »
eu tocmai am facut revizia de 30000km (la 29500)
Daca pe prima ai facut-o la 15.000 si la a 2-a aveai sub 2 ani, nu avea de ce sa fi fost vreo problema. :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #277 : 07.Apr.2010, 12:21:21 p.m. »
hmmm..foarte ciudat...sunt abonat la acest topic si nu am mai primit nimic pe mail de 2 pagini incoace.

@kettler: dupa cum zice si khaos...in haosul bucurestean este greu sa stabilesti un consum acceptabil.Eu in prima zi cand am luat Swiftul (1.3 92 CP) am avut consum de 11,5 asa ca te consider un norocos! :)
Depinde totusi foarte mult si de stilul de condus...mai pasnic, mai agresiv,etc...

@Leutz: Inca nu am primit nimic..macar zi-mi te rog cum se numeste persoana care i-a "anulat" garantia si nr. de inmatriculare al masinii ca sa pot sa caut ceva...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline fireburn

« Răspuns #278 : 07.Apr.2010, 07:14:21 p.m. »
Wol, am si eu 2 intrebari:
1) La voi gasesc un produs care sa scoata zgarieturile de pe bandourile negre de plastic? si daca da, cat costa?
2) Gasesc grilajul de plastic de sub stergatore,din exterior? cat costa cu tot cu manopera?

Multumesc

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #279 : 08.Apr.2010, 08:25:14 a.m. »
Wol, am si eu 2 intrebari:
1) La voi gasesc un produs care sa scoata zgarieturile de pe bandourile negre de plastic? si daca da, cat costa?
2) Gasesc grilajul de plastic de sub stergatore,din exterior? cat costa cu tot cu manopera?

Multumesc

Salut!

1. Acest gen de produse le gasesti eventual la un magazin de cosmetizare auto...La noi slabe sanse.
2. Acel grilaj de sub stergatoare se poate comanda dar, din pacate, nu mai am acces la programul de piese si nu iti pot da un pret.Poti lua legatura cu colegii mei de la daune pentru pret si manopera. 0724.228.443 Marius
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension