Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272265 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #260 : 24.Mar.2010, 01:48:06 p.m. »
Daca prima revizie trebuie facuta cand se implineste un an de la cumparare, indiferent de cati km ai facut, pe ce rationament sa faci a doua revizie deabia cand se implinesc 30000 de km, poate peste 2 ani si 11 luni?

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #261 : 24.Mar.2010, 02:04:44 p.m. »
Daca e sa judecam doar dupa nr de km,daca prima revizie s-a facut sa zicem la 11.000 km,a 2-a o faci la MAXIM 26,000km.  Daca a 2-a revizie s-a facut la 17.000,a 3-a la maxim 32.000km. (sau la an).
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #262 : 24.Mar.2010, 02:49:41 p.m. »
Salut,
la revizia de 30.000 km am fost si eu intr-o situatie asemanatoare descrisa de "Leutz". Diferenta era ca cei de la B&S Motors erau cei care mi-au spus ca voi pierde garantia. In cazul acesta, am povestit celor de la Autonet ce mi s-a intamplat (mai exact lui Mihai), si mi-au propus sa fac revizia la ei fara a pierde garantia ... multumesc inca odata lui Mihai pentru ajutor.
Numai bine!
Beyond the limits

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
« Răspuns #263 : 30.Mar.2010, 12:15:58 p.m. »
Am trecut si eu azi pe la Autonet sa dea comanda de o anvelopa si o janta (dupa ce i-am vizitat pe cei de la CASCO), multumita gropilor de pe drumurile nationale din minunata noastra tara.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #264 : 30.Mar.2010, 01:31:37 p.m. »
Si eu am fost azi pe acolo ! Mi-au schimbat rotile de iarna cu cele de vara, mi-au montat si priza de 12 V in portbagaj, mi-au gresat un pic usa dreapta spate care scartaia. Multumiri lui WOL pentru programare, lui Bogdan de la receptie si baietilor care au facut treaba efectiv :good:.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #265 : 30.Mar.2010, 01:39:21 p.m. »
Ce de colegi de forum azi pe la Autonet. 
Si eu am trecut dimineata pe acolo cu problema de aici. Nu am stat insa prea mult.  :)

Offline lucian107416

• Full Member
  • Mesaje postate: 107
« Răspuns #266 : 01.Apr.2010, 08:53:10 a.m. »
Poate cineva sa ma ajute cu un numar de telefon de la Autonet service Giulesti? N-am observat la prima vedere si nu am timp sa caut acum prin tot topicul. Sau mobilul unei persoane care lucreaza acolo si este membru pe acest forum.
Va multumesc.
« Ultima Modificare: 01.Apr.2010, 08:56:15 a.m. de lucian107416 »
Swift 1.5 GS

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #267 : 01.Apr.2010, 10:09:11 a.m. »
0721.273.157 - Mihai (il are la avatar :P)

Offline lucian107416

• Full Member
  • Mesaje postate: 107
« Răspuns #268 : 01.Apr.2010, 11:10:16 a.m. »
multumesc. Il observasem in cele din urma, dar nu stiam ca-l cheama Mihai pe WOL. Multumesc inca o data
Swift 1.5 GS

Offline kettler

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • sx4!
« Răspuns #269 : 02.Apr.2010, 01:54:49 p.m. »
                                 Salutare, am dat de acest forum din intamplare dar vad ca , comunitatea este destul de prietenoasa si este moderat cum trebuie. Am o mica problema am sunat la toti dealeri din Bucuresti cu o problema cu consumul Suzuki sx4 1.5 consum urban 12, extraurban in jur de 9.5  la 120 km/h ( 8.4-8.7 la 100-110 km/h) ( consum fiind variat in functie de urmatoare problema" trage bine consuma mai putin" ), iar inca o problemuta este dinamica masini, acceleratia este diferita de la zii la zii  o data trage foarte bine ... da senzatie de viteza acel "lipit de scaun"  iar unele dati nu simt nimic ... doar acu se misca intr-o maniera incetinita, singuru dealer care mi-a raspuns cu o parere diferita de verificare noxe si pus la calculator sa se verifice parametri a fost cel de la Oradea care mi-a spus ca exista si alte probleme in afara de asta.MI s-a spus ca , problema legata de demarajul diferit poate veni de la un catalizator care se misca si nu sta in pozitia lui cum trebuie sau o sonda trimite informatii corecte dar nu functioneaza bine SAU este o fisura undeva si intra aer / scade presiunea imi cer scuze daca nu postez in locul care trebuie dar sunt putin disperat Oradea este departe de Bucuresti si as vrea sa imi spuneti parerile voastre in legatura cu drumul care ar trebui sa il urmez.

Multumesc petru ajutor :X  PS: imi place forumul vostru :D o sa il urmaresc indeaprope