Salutare, am dat de acest forum din intamplare dar vad ca , comunitatea este destul de prietenoasa si este moderat cum trebuie. Am o mica problema am sunat la toti dealeri din Bucuresti cu o problema cu consumul Suzuki sx4 1.5 consum urban 12, extraurban in jur de 9.5 la 120 km/h ( 8.4-8.7 la 100-110 km/h) ( consum fiind variat in functie de urmatoare problema" trage bine consuma mai putin" ), iar inca o problemuta este dinamica masini, acceleratia este diferita de la zii la zii o data trage foarte bine ... da senzatie de viteza acel "lipit de scaun" iar unele dati nu simt nimic ... doar acu se misca intr-o maniera incetinita, singuru dealer care mi-a raspuns cu o parere diferita de verificare noxe si pus la calculator sa se verifice parametri a fost cel de la Oradea care mi-a spus ca exista si alte probleme in afara de asta.MI s-a spus ca , problema legata de demarajul diferit poate veni de la un catalizator care se misca si nu sta in pozitia lui cum trebuie sau o sonda trimite informatii corecte dar nu functioneaza bine SAU este o fisura undeva si intra aer / scade presiunea imi cer scuze daca nu postez in locul care trebuie dar sunt putin disperat Oradea este departe de Bucuresti si as vrea sa imi spuneti parerile voastre in legatura cu drumul care ar trebui sa il urmez.
Multumesc petru ajutor :X PS: imi place forumul vostru
o sa il urmaresc indeaprope