"
Am facut revizia... Am ajuns mai tarziu de 27000 de km si a iesit din garantie... Dar masina e ok si nu prea cred ca vom avea probleme mai incolo, daca pana acum n-am avut... Cred ca o sa ma fac si eu forumist ca sa pastrez masina in club... ca am primit 10% reducere...
In rest toate bune. Vezi ce faci cu cangurii aia....
Numai bine!"
Aceasta afirmatie ii apartine din pacate prietenului caruia i-am vandut SX-ul.
Si pe care l-am indrumat sa mearga la revizia de 30000/2ani la AutoNet.
Rezultatul: aproape 1 an si jumatate de garantie pierduta
Mentionez ca revizia de 15000/1an am facut-o eu la ~13000/10luni. Urmata de revizia mai sus citata, ~29000/20luni. Nu arata ca o masina neglijata. Este? Mai ales ca stiu cum am ingrijit-o eu, stiu cui am vandut-o si stiu ca intentiile sunt cele mai bune.
Din contra mi se pare ca arata ca o masina destul de bine servisata, ambele revizii intervenind mai devreme in timp si km decat limitele consacrate.
E adevarat ca pe hartie stau scrise niste chestii si ca AutoNet nu stie, nu aude, nu cunoaste ... ci doar se identifica (oare
) in cuget si-n simtiri cu producatorul Suzuki, dar totusi nu pot sa nu-mi imaginez zambind
... o gasca de ciocli, frecandu-si mainile ca in sfarsit l-au prins pe unu' pe picior gresit ... si-i dau branci in groapa.
Poate intr-un moment de liniste sufleteasca reprezentantii Autonet se dau un pas inapoi si incearca o privire mai de ansamblu asupra situatiei.
Si anume ca intr-adevar s-au depasit 15k intre revizii, dar nu e vorba de 15k-35k ci de 13k-29k, lucru care implica niste discutii ... pro si contra.
Mentionez ca persoana in cauza nu are nici o pretentie. Omul e linistit, a luat situatia ca atare si stie ca asta e: a fost greseala lui, chiar daca absolut neintentionata (altfel il durea la basca si venea cu ea la revizie la 40k).
Prin urmare decizia de a posta aici imi apartine numai si numai mie, fara macar sa-i cer parerea si iarasi, nu ridica nici o pretentie, doar ridica un anumit semn de intrebare.
Cu respect,
Leutz