Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272264 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #250 : 24.Mar.2010, 11:29:28 a.m. »
imi dai un telefon inainte si iti fac eu programarea.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Leutz

« Răspuns #251 : 24.Mar.2010, 11:52:45 a.m. »
"Am facut revizia... Am ajuns mai tarziu de 27000 de km si a iesit din garantie... Dar masina e ok si nu prea cred ca vom avea probleme mai incolo, daca pana acum n-am avut... Cred ca o sa ma fac si eu forumist ca sa pastrez masina in club...  ca am primit 10% reducere...
In rest toate bune. Vezi ce faci cu cangurii aia....
Numai bine!
"

Aceasta afirmatie ii apartine din pacate prietenului caruia i-am vandut SX-ul.
Si pe care l-am indrumat sa mearga la revizia de 30000/2ani la AutoNet.
Rezultatul: aproape 1 an si jumatate de garantie pierduta  :(

Mentionez ca revizia de 15000/1an am facut-o eu la ~13000/10luni. Urmata de revizia mai sus citata, ~29000/20luni. Nu arata ca o masina neglijata. Este? Mai ales ca stiu cum am ingrijit-o eu, stiu cui am vandut-o si stiu ca intentiile sunt cele mai bune.
Din contra mi se pare ca arata ca o masina destul de bine servisata, ambele revizii intervenind mai devreme in timp si km decat limitele consacrate.
E adevarat ca pe hartie stau scrise niste chestii si ca AutoNet nu stie, nu aude, nu cunoaste ... ci doar se identifica (oare  :-/) in cuget si-n simtiri cu producatorul Suzuki, dar totusi nu pot sa nu-mi imaginez zambind  :) ... o gasca de ciocli, frecandu-si mainile ca in sfarsit l-au prins pe unu' pe picior gresit ... si-i dau branci in groapa.

Poate intr-un moment de liniste sufleteasca reprezentantii Autonet se dau un pas inapoi si incearca o privire mai de ansamblu asupra situatiei.
Si anume ca intr-adevar s-au depasit 15k intre revizii, dar nu e vorba de 15k-35k ci de 13k-29k, lucru care implica niste discutii ... pro si contra.

Mentionez ca persoana in cauza nu are nici o pretentie. Omul e linistit, a luat situatia ca atare si stie ca asta e: a fost greseala lui, chiar daca absolut neintentionata (altfel il durea la basca si venea cu ea la revizie la 40k).
Prin urmare decizia de a posta aici imi apartine numai si numai mie, fara macar sa-i cer parerea si iarasi, nu ridica nici o pretentie, doar ridica un anumit semn de intrebare.

Cu respect,
Leutz
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #252 : 24.Mar.2010, 11:58:23 a.m. »
trist

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #253 : 24.Mar.2010, 12:04:39 p.m. »
@Leutz:
WOW!

Hai ca m-ai luat tare...habar nu am de situatie..Am ramas si eu masca acum cand am citit...Cine a luat aceasta decizie de la noi? ca sa pot si eu discuta cu persoana respectiva si daca poate prietenul tau sa imi trimita un scan de pe carnetul de garantie cu reviziile. Si as mai avea nevoie de nr. de inmatriculare.
Ce mi se pare ciudat e ca exact in ziua aia cand a facut revizia am vorbit cu prietenul tau cand era la facturare si nu mi-a zis absolut nimic de chestia asta.Chiar a fost placut surprins de legatura cu forumul si a zis ca o sa tinem legatura si pe mai departe. De ce nu a zis nimic ?

Te rog mult daca ma poti ajuta cu acele copii de pe carnet si nr de inmatriculare si discut cu colegii mei sa vedem unde s-a gresit si sa remediem situatia! Astept pe mail te rog.

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #254 : 24.Mar.2010, 12:15:37 p.m. »
Apropos de situatia asta, poate ma ajutati sa inteleg si eu ceva: daca am facut prima revizie la 1 an si 12.000 km, inseamna ca pe a 2a trebuie sa o fac pana in 27.000 km, chiar daca nu am implinit inca doi ani?

(este doar ipotetica situatia, pentru ca sigur nu face Yoshi atatia km pana la doi ani.)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #255 : 24.Mar.2010, 12:21:53 p.m. »
A doua revizie trebuie sa o faci pana nu implinesti 27000 de km dar nu mai tarziu de 1 an de la data cand ai facut revizia precedenta (indiferent ca aceasta a fost facuta la 1 an sau la 15000 de km).

Offline deathangel1974

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 319
  • McQueen
« Răspuns #256 : 24.Mar.2010, 12:57:55 p.m. »
WOW!!! Naspa situatia si nedreapta din punctul meu de vedere.
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #257 : 24.Mar.2010, 01:27:53 p.m. »
@Leutz asa se intampla cand schimbul intre "generatii" nu e facut ca la carte!
@rexkroki scrie undeva astA?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #258 : 24.Mar.2010, 01:38:52 p.m. »
Nu am acum prin apropiere cartea de service dar intr-o varianta electronica, e adevarat ca pentru piata americana, scrie asa:

"Interval: This interval should be judget by odometer reading or months, whichever comes first."

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #259 : 24.Mar.2010, 01:41:31 p.m. »
"......whichever comes first."
Eu prin asta inteleg ca ori 30.000, ori 2 ani. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x