Mihai, din pacate experienta mea cu AutoNet-ul a fost una deplorabila . Voi ati fost cu iesirea aceea de la sfarsitul lui februarie si ai avut telefonul inchis.
80+ lei montat doua bare transversale pe un Grand Vitara care are roofrails si nici macar corect (masina are trapa electrica si in instructiunile de la producator (montblanc) se specifica clar ca nu se instaleaza barele deasupra trapei). Plus ca nimeni nu stia nimic de comanda, de avansul platit, iar factura initiala de plata era cu vreo 3 milioane mai mare decat cea reala ...
Noroc cu 10% discount
Bogdan
Imi pare foarte rau sa aud asta. Raspunsul meu vine putintel mai greu deoarece am stat putin sa urmaresc tot firul operatiunii.
In primul rand dupa cum zicea si colegul @whizzy nu prea am avut semnal unde am mers...
Barele transversale pentru Grand Vitara comercializata in
Romania prin
dealerii Suzuki au codul 990E0-65J18 asa cum se poate verifica aici:
http://www.spare.suzuki.hu/katalogus/products.php?id=7&lang=ensite-ul este cel
oficial de accesorii.
La o scurta cautare pe site gasim codul cu urmatoarele mentiuni:
"alu, oval, for vehicles with roof rail only, lockable"
Dupa cum poti observa nu scrie nimic
de trapa.
De comanda de piese/programarea de montaj stia magazinerul si directorul de service la care am si facut programarea de montaj.
Am vorbit acum 5 minute cu doamna de la facturare (Nicoleta) si avansul a fost stornat.
Legat de factura cu 3 milioane mai mare este din vina fostului magaziner care a facut intrarea la articol la un pret mai mare din greseala.Rezultatul: acel magaziner a fost concediat. Oricum aici nu este vina clientului ci numai a noastra si a actualului magaziner ca nu a verificat preturile la
toate cele peste 200.000 de repere Suzuki existente in stoc in acest moment. Fizic cred ca nici nu este posibil.Greseala-i omeneasca... Imi cer eu scuze din partea colegului meu de la magazie...
Eu ti-am dat preturile corecte...Colegii mei au gresit si au remediat problema cu scuzele de rigoare. Ai platit diferenta care trebuia si nu cu 3 milioane.
Prima intrebare: Care a fost costul total al operatiei (final cu corecturile si greseala aferenta) si care este costul care ti l-am dat eu?
A doua intrebare: Scanez devizul si factura?