0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am facut la Grand Vitara revizia de primii 14600 km la Autonet Giulesti dealer Suzuki. Schimbat ulei motor (Mobil 1 5Wx30 sintetic made USA cumparat de mine separat), ulei diferential de la dansii, filtre de aer si ulei, tras de fiare pe dedesubt, deruginizat si gresat elemente de suspensie/directie, butuce roti de la 10AM la 12 AM (pe factura manopera de 4h). Am cateva foto, o sa le pun mai incolo, cand le scot. Pret aprox. 350 lei filtre+ulei diferential + 400 lei manopera (+200 ron ulei propriu). Cam 950 ron. Sau chiar 1000. Destul de scump pt. ce au facut.Impesii: doar 3 elevatoare (in zona de mecanica, mai aveau si alte ateliere - vopsitorie, s.a.), doar cativa mecanici (cam 6) din care toti pareau cu pluta, mai putin un flacau care parea un fel de monitor (toti aveau sub 35 ani). Cand am fo eu reparau la matizuri si cielo.Intrebare la gigel care schimba ulei: cat ulei intra in asta?Impresie generala lasata de amatorism. Neplacut. Si despre service-ul acesta am citit doar de bine, mi-e frica sa ma gandesc cum o fi la altele.Ma gandesc cu ingrijorare la ce ma pot astepta deca am un incident de trafic. N-am observat sa faca/stie sa faca vreo diagnoza cu vreun calculator. Poate la a mea nu s-o face, ca nu pare un computer de bord destept.Mai bine mergeam la Szeged.Filtrele + ulei pot sa le schimb si eu si ma costa o treime de pret plus 1,5 ore de munca. Ehh, Romanica.
la 2 ani se schimba lichidul de frana