Intre atatea post-uri despre uleiuri si filtre, revin la prestatia deosebita a service-lui Autonet, la care am apelat acum pentru a treia oara: prima data pentru senzorii de parcare, a doua oara pentru rotile de iarna si astazi pentru inlocuirea oglinzii din dreapta, pe care, intr-un moment de proasta inspiratie am reusit s-o rup. Multumesc
pentru sfaturi domnilor Mihai Dogaru si Dan Laszlo, pentru plasarea si urmarirea comenzii domnului Cornel (magaziner, cum zicea anterior un coleg de club) si domnului Daniel Borcan pentru coordonarea actiunii propriu-zise. Tanarului priceput, care a efectuat inlocuirea oglinzii in circa 30 minute, i-am multumit personal printr-o strangere de mana. Comunicarea cu toti a fost foarte buna.
Si inca un amanunt in favoarea lor. Incitat de postarile din topicul "antifurt de jante" si vazand kit-ul in vitrina service-lui, mi-am exprimat intentia sa le montez si eu. Dupa ce le-au examinat cu atentie, Daniel si echipa de tehnicieni m-au sfatuit sa ma mai gandesc, sesizand diferente calitative intre actualul lot si cel anterior.
La final, trebuie sa precizez ca, pe durata reparatiei, am fost invitat sa savurez unul din produsele "bancomatului" de cafea.