Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272235 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Gen: Bărbat
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #150 : 08.Dec.2009, 02:44:58 p.m. »
Confirm si eu, 3 ani sau 100.000 km
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #151 : 08.Dec.2009, 02:51:41 p.m. »
@jordan: pentru ca la Valcea se schimba doar ulei,filtru ulei si aer(din cate stiu eu din spusele altora). Daca ai rabdare sa citesti cateva posturi mai inapoi o sa vezi cam ce se face la noi la 15000 km/1 an.

Garantia pentru orice autoturism Suzuki vandut de catre un dealer autorizat Suzuki este de 3 ani de zile sau 100.000 km de la data vanzarii acelei masini. Aceasta informatie o vei regasi in primele pagini ale carnetului de garantie.

Toate cele bune!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline jordan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #152 : 09.Dec.2009, 12:04:37 a.m. »
Asta era postul de mai devreme?

"Am facut la Grand Vitara revizia de primii 14600 km la Autonet Giulesti dealer Suzuki. Schimbat ulei motor (Mobil 1 5Wx30 sintetic made USA cumparat de mine separat), ulei diferential de la dansii, filtre de aer si ulei, tras de fiare pe dedesubt, deruginizat si gresat elemente de suspensie/directie, butuce roti de la 10AM la 12 AM (pe factura manopera de 4h). Am cateva foto, o sa le pun mai incolo, cand le scot. Pret aprox. 350 lei filtre+ulei diferential + 400 lei manopera (+200 ron ulei propriu). Cam 950 ron. Sau chiar 1000. Destul de scump pt. ce au facut."

Poate am eu "orbu gainii" dar n-am vazut nicaieri prin caiet scris termenul de garantie asa cum este scris termenul de garantie pentru caroserie. Si pe vorbe nu prea tine.

Garantia nu a fost un criteriu de achizitie al masinii. Stiam ca nu o sa faca multi km. Acum are aprox. 8800 km si un an de zile. Am cautat prin caietul de service si garantii tot felul de informatii si ma chinuie curiozitatea legat de termenul de garantie (nu ca ar avea vreo problema masina).

Legat de revizie, ca asta e problema acum, nu contest ca ora "tehnologica" e mai scumpa la Bucuresti dacat in provincie si piesele au ados mai mare dar diferenta de la simplu la dublu depaseste orice explicatie. Eu am decis sa ma duc sambata la Valcea. Revin cu impresii si preturi.  
« Ultima Modificare: 09.Dec.2009, 12:07:04 a.m. de jordan »
SX4 1.6 GS Silky Silver

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #153 : 09.Dec.2009, 12:18:36 a.m. »
Poate ne dai cateva exemple concrete care le-ai gasit la alti producatori!Sa ne prindem si noi!
Go Terios!!!:)

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #154 : 09.Dec.2009, 09:29:45 a.m. »
hai sa nu fim rautaciosi !
aducem argumente ca acolo e mai bine...acolo e asa...dar banii sunt si vor ramane un criteriu determinant de a face o alegre buna sau rea, eu am sustinut ideea de a face o plimbarica la cate 15 000km  timp de 3 ani pentru ca era o diferenta de 80-100 euroi + ca am gasit oameni mult mai primitori
In 2005 nu era Autonet-ul, dar nu mai comentez pe ideea asta... acum face fiecare cum considera mai bine pentru el  >:D<

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #155 : 09.Dec.2009, 02:51:43 p.m. »
@jordan: vorbim de grand vitara sau de sx4 pana la urma? Si o sa gasesti in posturile de la oferte pentru membrii suzuki-autonet mai multe lucruri interesante de citit despre ce se face la masinute.

Observ din tonul pe care il folosesti ca esti suparat.,Poti sa imi spui din ce cauza? Poate te voi putea ajuta in vreun fel.

Pana la urma te referi la garantia masinii sau a operatiilor efectuate la masina? Ca eu sincer nu mai inteleg. Si ce legatura are postarea userului woe de atunci cu situatia actuala?
Plus de asta, din august pana acum s-au schimbat multe la noi. Inclusiv preturi, oameni cat si instruirea lor.Mai multe persoane iti pot confirma acest lucru.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

PTR

• Vizitator
« Răspuns #156 : 10.Dec.2009, 06:46:15 p.m. »
 Pentru a nu fi offtopic in alta parte continuam discutia http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-suzuki-sx4/revizia-15000km-ori-1-an/msg45400/?boardseen#new aici.
 Cand am zis de flame-uri ma refeream la alte supozitii care au aparut gen uleiul la bidon, care nu s-au intamplat inca la voi.
 Oricum initial nici eu nu stiam diferenta GL4 , GL5 dar dupa ce am aflat am luat ulei corespunzator si urmeaza sa il schimb.
 La sugestii ar fi sa incercati sa aduceti un ulei 5w30 A3 sau A5.
 Cam cat este revizia de 60k km? si ce operatii cuprinde

Offline jordan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #157 : 10.Dec.2009, 09:12:29 p.m. »
Eu am sx4, e si in semnatura. Postul cu GV a fost primul care mi-a iesit in cale. Nu  am nimic cu nimeni, nu va cunosc si nu sunt rautacios. M-am dat cu parerea pe un forum, atat.

Venind momentul sa-i fac revizia masinii m-am uitat prin cartea tehnica si caietul de service si nu am gasit date despre garantii. Mi-am permis sa pun o intrebare pentru ca am observat ca sunteti prezenti pe forum.

Foarte bine ca incercati sa cresteti calitatea serviciilor si investiti in oameni, dar eu tot consider ca pretul e cam mare.
SX4 1.6 GS Silky Silver

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #158 : 11.Dec.2009, 01:52:58 p.m. »
@PTR: Am gasit factura respectiva si ai perfecta dreptate. Atunci aveam alt magazioner care aducea ulei 80w90.Dar acum avem alt magazioner, bagam numai 75W90 GL4 in cutie si totul e ok. Dar, sapand prin manualele de reparatie swift am descoperit si ceva interesant.Uite doua poze.

Deci, este recomandat de catre producator sa se foloseasca 75W90 dar se poate folosi cu incredere si 80W90 toata chestia fiind de temperatura. Prin urmare nu trebuie sa iti schimbi uleiul la cutie.

Revizia de 60.000 km la swift 1.5 este 214,5 Euro TVA+manopera incluse.Daca ai sticker primesti si reducerea de 10% la piese si manopera.
Operatiile sunt: inlocuire ulei+filtru ulei+filtru aer+filtru polen , verificare articulatii,verificare sistem franare,verificare presiune roti,verificare plinuri,verificare nivel ulei cutie viteze, inlocuit lichid frana si lichid ambreiaj.

@jordan: Nu s-a suparat nimeni stai linistit.Critica e foarte buna!Numai asa putem evolua!
Ai la pagina 11 din carnetul de garantie "Declaratia de garantie pentru vehicul nou" mentiunea legat de garantia masinii.

Offline Laurentiu

« Răspuns #159 : 11.Dec.2009, 02:05:53 p.m. »
OffTopic
Atunci aveam alt magazioner care aducea ulei 80w90.
Nu vreau sa fiu inteles gresit sau ca tin mortis sa corectez; corect se spune si se scrie "magaziner".
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!