Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272195 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1370 : 02.Mar.2023, 01:17:50 a.m. »
... înlocuire capota pe Casco.Actele depuse pe la jumătatea lunii decembrie 2022.Montajul capotei a fost făcut saptamana trecuta.
   Daca nu putea sa circuli cu masina, tot "normal" era? DOUA luni pentru o capota adusa din Ungaria !!!! #:-S
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline VictorN

« Răspuns #1371 : 03.Mar.2023, 12:05:44 p.m. »
Nici dacă imediat după sesizarea ta se apucau sa mineze fierul  in India, îl trimiteau la fabrică pt procesare, ulterior în Japonia pt fabricarea capotei și apoi o expediau pe vapor spre Romania, nu ar fi trebui sa dureze 2 luni.
E lipsa crasă de respect.

Sent from my LE2123 using Tapatalk

Offline enicky

« Răspuns #1372 : 03.Mar.2023, 06:02:35 p.m. »
E lipsa crasă de respect.
Esti destul de bland cu ei!
   Mie de cand mi-au spus citez "ce pretentii aveti(la S-Cross) ca doar nu-i masina de saptejdemii!", m-au pierdut de client !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #1373 : 30.Mai.2023, 08:50:52 p.m. »
  Autonet nu se dezminte si eu totusi dau cu nasul peste ei !
Am avut programare ieri la 13,30(cu toate ca stiu dintr-o programare mai veche ca la ora asta au pauza de masa, dar sa vedem... a zis orbul!) dar la 12,50 am primit telefonul de anulare a programarii ! Bine ca n-am plecat !
  Din "fericire" am fost automat reprogramat sapt. viitoare pe 6, la aceeasi ora. "Dom'ne, m-am si invoit de la job, etc." am zis eu, dar "supapele s-au terminat, asta e", zice domnul de la telefon.
  Eu, in euforia rezultata din vestea primita, am inteles ca m-a programat Luni, care e liber(inclusiv la privat) si sun inapoi. "Dom'ne, dar luni e liber, cum sa vin?" La care acelasi domn, care n-a catadicsit in primul apel sa ceara scuze in numele service-ului, pe un ton cu o octava dubla, imi spune ca el a zis Marti nu Luni. Automat mi-am cerut, binenteles, scuze, doar-doar scap de o palma, fie ea si prin telefon.
  Asta e Autonetul, aceeasi baieti de acum un an, acum doi ani, cei care mi-au spus ca n-am dat saptejdemii pe S-Cross !  :-j

Offline ntire2000

« Răspuns #1374 : 30.Mai.2023, 09:14:42 p.m. »
Apai si tu esti sado-maso daca insisti în halul asta.
Mai sunt si altii, nu s-a terminat lumea cu ei, nu?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1375 : 30.Mai.2023, 11:38:31 p.m. »
Apai si tu esti sado-maso daca insisti în halul asta.
Tocmai ca am sunat si la ceilalti si nu mai are nimeni.
Si ma gandesc ca timpul alocat pt.mine, poate o fi platit de producator, oricum nu pe loc, asa ca in loc sa ia bani de la un client, mai bine sa astepte de la fabrica.

Offline bisti

« Răspuns #1376 : 30.Mai.2023, 11:58:44 p.m. »
Dar ei in baza a ce fac programare? Vand pielea ursului din padure?
Cum dracu sa faci programare stiind ca NU ai piese destule pe stoc? Ce credeau? Ca se parasuteaza piesele marti dimineață?
Ma felicit ca am renuntat la ei in momentul in care mi-au f*tut volanul si nu au avut c*aie sa recunoască.

The following users thanked this post: enicky

Offline VictorN

« Răspuns #1377 : 31.Mai.2023, 07:30:20 a.m. »
Dubios. Ar trebui totuși sa facă programările în baza unui inventar. Se termina piesele, nu mai facem programări.

Ăștia de la autonet au în general o nesimțire crasa. N-au fost în stare sa facă o geometrie. Apoi m-am urcat cu ei la volan și n-au fost în stare sa vadă ca mașină trage într-o parte. Mașina o lua într-o parte și ei spuneau ca merge drept...

Nu înțeleg de ce sunt oameni care se duc sa bună voie la ei și plătesc și extrapret, când exista Rădăcini. N-am sa înțeleg asta niciodată.

Sent from my iPhone using Tapatalk

The following users thanked this post: enicky

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1378 : 31.Mai.2023, 07:39:06 a.m. »
Asa e. Nici la mine n-au dibuit cauza scârțâitului roților din față la viraje. A trebuit sa-mi facă geometria service-ul de roti de la Ciuperca.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice