Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272219 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Gen: Bărbat
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1350 : 18.Ian.2022, 05:47:59 p.m. »
La o masina de un an vechime e mai mult decât jenant sa-i verifici placutele si sa-i ungi balamalele.

Acest tip de verificare face parte din verificarea standard atunci cand intra o masina in service pentru revizia anuala sau nr. de km parcursi.

Beyond the limits

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1351 : 18.Ian.2022, 06:34:00 p.m. »
Asa e. Și la masina mea au dat jos saboții, i-au curățat și reglat la fiecare revizie.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Myhay

« Răspuns #1352 : 18.Ian.2022, 07:38:05 p.m. »
Cum a spus un coleg putin mai sus , daca schimbi tu placute , discuri , bujii etc in regie proprie ( la alt service) reprezentanta nu poate sa comenteze sa zica de ce nu la ei cum trebuie normal si sa se lege de garantie? Adica ai schimbat bujiile la alt service masina pierde garantia. Ca exemplu.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Online cristidav

« Răspuns #1353 : 18.Ian.2022, 09:07:34 p.m. »
Bujiile sunt parte componenta a motorului, care are garantie +7 (sau + 5 mai demult).

Placutele sunt parte a sistemului de franare a carui garantie se termina dupa ultima zi a anului 3.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: Myhay

Offline Myhay

« Răspuns #1354 : 18.Ian.2022, 09:53:55 p.m. »
Multam! Pica la fix informatia asta ca la urmatoarea revizie trebuie sa schimb placutele spate la Baleno. Le fac in alta parte.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline VictorN

« Răspuns #1355 : 18.Ian.2022, 10:12:02 p.m. »
Sunt convins că printr-o deducție logica găsesc ei o modalitate prin care să îți explice cum schimbatul plăcuțelor in service independent cu plăcuțe AM a afectat bunul mers al motorului și din cauza asta ai pierdut garanția la motor.
Nu subestimați logica reprezentatelor.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline Myhay

« Răspuns #1356 : 18.Ian.2022, 10:15:19 p.m. »
Pai placutele or sa fie cele originale. Le arat ambalajul cu Suzuki. Acuma , ca este alt service si nu reprezentanta…. Da orice e posibil

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1357 : 15.Iul.2022, 02:27:00 p.m. »
In timp ce Red Suzie era consultata in service, m-am deplasat "per pedes" la showroom. Acolo, "gooooooooooollllll!!!!!" ca strigatul crainicului Ilie Dobre (pour les connaisseurs). Adica nu era nicio masina expusa, niciun client, ci doar consultantii de vanzari. Carora le-am spus urmatoarea gluma:

In capitalism, pe firma macelariei scria "La Mircea Macelaru' " si gaseai carne. In comunism, scria "Carne" si il gaseai pe Mircea Macelaru'.
Si le-am aratat unde era Red Suzie pozitionata cand am cumparat-o acum 13 ani direct din showroom fara contract.

M-am reintalnit cu domnul Cristi Barac (cu o memorie remarcabila) , care mi-a spus ca la unele masini orizontul de livrare este luna octombrie si ca exista un exemplar de drive test pentru Vitara Strong Hybrid. 
  • SX4 by Giugiaro

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #1358 : 21.Iul.2022, 02:00:57 p.m. »
Servus,

Nu am înțeles niciodată cum Autonet-ul reuseste sa nu aibă masinii in showroom sau masinii pe stoc. Înțeleg conceptele de just in time dar c-am exagereaza. Alături de asta înțeleg și criza prin care trece industrial auto.
Pozitionarea lor in piata este putin ciudata.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1359 : 21.Iul.2022, 05:06:19 p.m. »
Pai nu prea sunt masini noi sa le arate. Cum vin, cum zboara la client.

Problema lor e la service. Intrucat holding-ul care-i detine vinde 3 marci (Suzuki, Kia si Mazda), la service e imbulzeala (mai ales la revizii) iar mecanicii si inginerii trebuie sa cunoasca toate exemplarele celor 3 marci enumerate mai sus, ceea ce nu-i tocmai usor.   
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: Don Napoleon