Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272215 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1320 : 28.Sep.2021, 10:55:00 p.m. »
Stiu ca nu e locul si nu are treaba cu Autonet dar in spiritul discutiei mentionez ca in primavara cand am montat rotile de vara s-au alungit si rupt doua prezoane la Vitara. Masina noua de cateva luni. Am mai folosit si dinamometrica ca la carte nu e sa zici ca am strans ca nebunul eu.

Deci…. Nici macar prezoane nu mai fac astia cum trebuie. Cred ca jumatate baga plastic si restul de aliaj e la misto. Acum in toamna cand le pun pe alea de iarna stau iar cu morcovul… cred ca o sa comand niste prezoane sa am de rezerva. Le trecem si pe astea la lista de consumabile  :-))
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #1321 : 28.Sep.2021, 11:02:59 p.m. »
Nu e nimeni de la autonet aici sa ne explice lipsa de profesionalism?
  De la ei am cumparat masina, au la vanzari un domn, Cuturela se numeste(nu l-am uitat!), foarte de treaba, iti explica, detalii, chestii, are rabdare maxima, am facut un deal foarte bun cu el cand am cumaparat masina, dar la service....

De doua ori pe ani schimb gumele, dar n-am avut probleme !

Producatorul a facut o masina ok, eu ma bucur ca un copil cand cobor din una si urc in cealalta, doar ca ca trebuie sa-i inveti secretele. Dar daca amploiatu' sta cu gandul numai la salariu, n.c.s.f. :-j
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #1322 : 29.Sep.2021, 05:27:11 p.m. »

De la ei am cumparat masina, au la vanzari un domn, Cuturela se numeste(nu l-am uitat!), foarte de treaba, iti explica, detalii, chestii, are rabdare maxima, am facut un deal foarte bun cu el cand am cumaparat masina, dar la service....

Cam la fel e la Radacini Iuliu Maniu. La vanzari, doamna Iulia jos palaria! La service, ti-e si frica sa intrebi ceva!
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline VictorN

« Răspuns #1323 : 29.Sep.2021, 05:32:52 p.m. »
Chiar că îți e frica sa întrebi ceva. Mie mi-au spus că am eu o problema, că văd strâmb și că mașina e ok. M-au chemat să le spun eu cum să își facă treaba astfel încât să nu isi ia nicio responsabilitate. Daca va arat poezia scrisă de ei în rubrica de mențiuni, va cruciți.

Mi-am luat mașina și am dus-o la un service competent care mi-a făcut-o în 15 minute.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline enicky

« Răspuns #1324 : 29.Sep.2021, 06:37:01 p.m. »
Chiar că îți e frica sa întrebi ceva.
  O situatie secundara, apropo de frica, pe care n-am mai descris-o, s-a intamplat cand am primit cheia de la receptie(dupa ce mi-au lipit fata de usa), am iesit afara spre masina si in acelasi timp a iesit si dl. care tocmai imi returnase cheia si i-am spus ca voiam sa-i mai arat ceva la masina, daca tot eram chiar langa ea : la care dansul, nestiind despre ce este vorba, imi spune ca "acum ii spun, trebuia cand am adus masina", la care ii rspund ca e doar de vazut nu si de facut in momentul ala.
  Era vorba despre capota motor care mi se parea ca n-a fost montata tocmai corect in raport cu grila-fata. A venit cu ideea sa ne uitam in parcul auto sa vedem cum sunt si celelalte, ne-am uitat, majoritatea erau ca a mea, una-doua corect montate.
  Replica domnului a fost neasteptata, ca daca luam o masina de 150k euro, da, era normal sa am pretentii, dar la o masina de 23k, ce vreau?
 Deci una calda, una rece ! Pe de-o parte afiseaza bunavointa, pe de alta parte te "pune la punct".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1325 : 29.Sep.2021, 11:19:07 p.m. »
Trebuia sa te oferi sa-l ajuti la "calibrarea" tuturor.
Pentru satisfactia urmatorilor fraieri care decarteaza 23k de euro în fata carora sa poata el sa-si debiteze textele.

PS: când mi-am luat utilajul de la unguri, fiind unul expus în showroom bineînteles ca era plin de amprente si urme ale clientilor care s-au holbat la el.
La un moment dat fatuca care era si agent de vânzari si secretara si traducatoare si ce naiba o mai puneau aia sa faca, apare cu o laveta imensa si un spray din ala de spalat geamuri cu ceva solutie de curatat auto.
S-a apucat sa-mi faca curat în masina si a tot lustruit-o vreo 10 minute fata-verso.
Mai ca-mi venea s-o iau acasa pentru "treburi casnice" - sa-i fac cunostinta si sotiei cu noul robot de curatenie.

Asa se trateaza un client, de masina probabil o sa uit peste zeci de ani sau câteva masini mai încolo, dar faza aia o sa o tin minte ca s-o povestesc nepotilor.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline VictorN

« Răspuns #1326 : 30.Sep.2021, 07:16:47 a.m. »
Noi avem cultura țepei unice și memoria scurta. Litoralul e cel mai bun exemplu, dar și serviceurile.

Ți se dă țeapă pentru că nu îi interesează să te păstreze că client, sunt multi alții care stau la coada. Iar peste un timp uiți binele făcut și revii la ei. Ei câștigă oricum.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: gabineg, toma, Calin sb

Offline enicky

« Răspuns #1327 : 30.Sep.2021, 09:52:02 a.m. »
Noi avem cultura țepei unice și memoria scurta. Litoralul e cel mai bun exemplu, dar și service.... Iar peste un timp uiți binele făcut și revii la ei. Ei câștigă oricum.
    Mda, acum n-as baga mana-n foc ca toti uitam, mai ales cei implicati...

Poate din cei care au citit aici ce-am scris eu, multi vor uita, sau vor spune ca de obicei ca "nu mi se intampla tocmai mie", dar eu n-am cum sa uit !

Asa cum n-am uitat de o pensiune din Fagaras  si de una din 2Mai la care am ajuns de cate 3 ori, pentru ca am dat de niste oameni speciali,  sau de Radacini-Otopeni, unde am fost bine servit, cu atat mai mult nu uit fazele neplacute si umilitoare !

Oricum, aici am povestit tocmai ca sa stie si alti potentiali clienti ce li se poate intampla daca ajung in acest service.
Pana la urma totul depinde de om, poate daca 2-3 persoane ar pleca de acolo, lucrurile s-ar schimba, cine stie....

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1328 : 30.Sep.2021, 01:24:35 p.m. »
Pana la urma totul depinde de om, poate daca 2-3 persoane ar pleca de acolo, lucrurile s-ar schimba, cine stie....

Au plecat doi ingineri buni, unul la Augsburg iar celalalt la DAB. A ramas unul... :(

Dar patronilor le convine ca programarile sunt ocupate pe 2 saptamani inainte iar preturile la piese si manopera le asigura un profit frumusel.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Solange

« Răspuns #1329 : 04.Dec.2021, 11:37:07 a.m. »
Confirm si eu experientele nefaste cu Autonet. Eu am ajuns la Autonet pentru ca face parte din grupul Asko. Iar la Honda Asko exceleaza.
Am reclamat cand am cumparat masina (deci nu stiam cu ce se mananca Suzuki) faptul ca display-ul climei cat si becurile de plafon au fluctuatii de intensitate  la variatiile de acceleratie.  La oprire, atunci cand motorul revine la turatia de ralanti, cifrele de pe display -ul de clima se intuneca pentru moment si revine. Si daca stai pe loc si o accelerezi putin cifrele se vor lumina mai puternic si isi vor reveni cand ajunge la ralanti.
Au venit cred ca vreo 4 spunand ca mi se pare. Erau atat de convinsi incat imi puneam intrebari daca nu cumva sunt eu nebun. Norocu cu un alt client care a spus ca si el vede aceste variatii. Nu am reusit sa ii conving si pe cei de la service de acest lucru. Imi era teama ca aree ceva bateria sau alternatorul sau altceva pe la electric.
Am renuntat si am zis o lasa asa sa vad ce face. La ceva timp am fost lovit in spate si cat am avut masina in service am primit alta pe durata reparatiei. Si masina asta facea exact la fel. Dupa care cineva mi-a spus ca si al lui SX 4 face la fel. Am ajuns deci la concluzia ca probabil nu are regulator de tensiune pe respectivul traseu si aceasta este cauza pentru care face asa. Intamplarea este de acum 2 ani.
Nu stiu daca toate fac asa dar eu stiu 3 masini care fac asa.
Si in loc ca cei de la Autonet sa imi spuna, domle asa merg ele si nu avem ce face au incercat prosteala pe fata ca nu face si ca mi se pare.
De atunci nici nu m-am mai dus la ei si i-am anuntat si pe cei de la Asko faptul ca Autonet nu are ce cauta in acest grup. Este mai rau decat un seriivice de cartier, cu oameni ursuzi. Si exact senzatia sat am avut-o si eu: iti e frica sa intrebi ceva.
  • SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one