Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272225 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1300 : 07.Sep.2021, 10:35:59 p.m. »
Situatia descrisa se încadreaza perfect aici.
Trebuie doar o mica reclamatie si inspectorii ANPC abia asteapta sa-si completeze fondul de salarii.

PS: E trist ca ne batem joc unii de altii, de parca n-am trage toti la aceeasi caruta....sau nu?!?
Adica pretul manoperei e în functie de cum bate vântul sau cu ce piesa vine clientul în mâna?
Nu le e destul ca uneori vând un filtru de aer cu de 6 ori pretul?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline badmania98

« Răspuns #1301 : 08.Sep.2021, 09:04:14 a.m. »
Nu se răspunde la o întrebare simplă:
Prețul cerut pe manoperă, dacă mergi cu piesele tale, este mai mare decât prețul afișat pentru manoperă la vedere?
Restul e can-can.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline Mak110

« Răspuns #1302 : 08.Sep.2021, 03:05:59 p.m. »
Eu am fost pe garantie cu o problema la vopsea.Masina e luata pe 21.05.S.au facut poze,hartii..A trecut o luna si nu a sunat nimeni sa .mi zica ceva..As suna eu la neseriosi..Chiar e greu sa trimita niste poze la fabrica sau e delasare?
  • Suzuki Scross 2021

Offline Myhay

« Răspuns #1303 : 08.Sep.2021, 08:01:10 p.m. »
Stai sa vezi ca am prima revizie gratuita la ei. Parca vad ca o dau in barci cu diverse si imi sufla filtrele in loc sa le schimbe. Ma duc odihnit sa le fac scandal acolo.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Mak110

« Răspuns #1304 : 09.Sep.2021, 09:58:18 a.m. »
Nu cumva e inspectia de 1000 km? Acolo nu.ti schimba nimic..
  • Suzuki Scross 2021

Offline Myhay

« Răspuns #1305 : 09.Sep.2021, 07:16:02 p.m. »
Hehehehe. Nici chiar asa sa confund una cu alta. Am scrisoare de la dealer.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #1306 : 09.Sep.2021, 11:07:01 p.m. »
Stai sa vezi ca am prima revizie gratuita la ei. Parca vad ca o dau in barci cu diverse si imi sufla filtrele in loc sa le schimbe.
   Atentie, la mine in manual scrie ca la prima revizie  filtrele se verifica. Daca filtrul de polen era plin de muste, in schimb, filtrul de aer arata mult mai bine.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1307 : 09.Sep.2021, 11:39:09 p.m. »
Da, ne tragem pe fund pentru 20 de lei (cu atâta am luat eu filtru de aer) ca sa pregatim masina pentru servisare dupa ce iese din garantia full de 3 ani.
E bine ca se mai gândeste cineva si în perspectiva, industria auto trebuie sa supravietuiasca si din vânzarea de piese.

PS: pun pariu ca nimeni nu se gândeste ca prin suflarea cu aer comprimat a acelor filtre, acestea de fapt se îmbâcsesc si mai tare, deoarece particulele de impuritati ajunse în mod relativ natural sunt astfel bine înfipte în hârtia respectiva, obturând trecerea normala a aerului prin filtru.
Un lucru numai bun pentru aprindere în cazul filtrului de aer.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1308 : 09.Sep.2021, 11:48:43 p.m. »
Da, ne tragem pe fund pentru 20 de lei (cu atâta am luat eu filtru de aer)....
    Service-ului este obligat sa respecte planul de revizii, ca dovada pe mine m-au intrebat daca vreau sa schimb filtrul de aer si polen sau doar sa le verifice/ sufle..
   Iar daca se sufla cu simt de raspundere pe ambele parti, de ce n-ar functiona?!

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1309 : 10.Sep.2021, 12:03:38 a.m. »
De aia.
Sunt unele lucruri de unica folosinta, dar noi suntem calicii lumii, scumpi la tarâte si ieftini la faina.

Platim în schimb segmentari si umblam cu cazane pe care le arunca altii plictisiti de ele (peste 40% din ce vezi pe drum sunt rable care daca ar avea ITP facut pe bune ar merge la topitorie).

PS: calitatea aerului de la noi e vai de mama ei.
Asta înseamna ca respiram si noi si masinile noastre un aer plin de particule.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: saureign