Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272229 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #130 : 06.Nov.2009, 06:06:06 p.m. »
@gabin, vezi mai jos ;)

@RGB: ma bucur ca esti multumit si ca a iesit totul bine.La cat mai putine evenimente de acest gen.
Lista asiguratorilor cu care avem decontare directa:
ASIBAN
ASIROM
ALLIANZ TIRIAC
EUROINS
FATA ASIGURARI
CREDITE EUROPE ASIGURARI
CERT ASIG
OMNIASIG (mai greu dar merge)
ARDAF
ASTRA
BCR ASIGURARI (mai sunt de semnat ceva acte aditionale-deocamdata in stand-by)
GARANTA ASIG
UNITA
GENERALI
INTERAMERICAN
GROUPAMA
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Gen: Bărbat
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
« Răspuns #131 : 06.Nov.2009, 08:16:57 p.m. »
Ce ai mai patit acum :( ? Ca ti-am vazut azi masina pe la ASE si parea totul ok...

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline gabin

« Răspuns #132 : 06.Nov.2009, 09:02:10 p.m. »
N-ai observat ca am capota un pic ridicata? :"> A avut loc mai demult o tamponare superficiala in trafic, mers in coloana.

Sar'na Khaos!
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #133 : 07.Nov.2009, 02:26:14 p.m. »
Salutare,

Azi am facut revizia de 30.000 la masinuta la baieti si pot spune ca totul a fost mai mult decat OK. Nota 15 le-o dau, nu 10.
Factura totala a fost de 483 RON si am schimbat uleiul (Texaco din asta nou 5w30 Shield Protection) si filtrele (ulei, aer si polen).
Lichidul de frana a fost masurat si este pe la mijloc ca durata de folosire, a ramas sa il schimb la 45.000.
S-au curatat sabotii si tamburii, s-a completat cu apa distilata la antigel (s-a masurat si temperatura pana la care rezista rezultand -40 grade), s-a testat cu SDT-ul, verificat lumini, stergatoare si rezolvat greierele din bord din stanga volanului (nu era clipsata bine bucata de plastic dinspre gemuletul mic, acum e liniste  :happy:), masurat nivelul uleiului din cutie si facut presiunea in roti.  Si ca sa fie prajitura completa, mi-au sters motorul si tot ce era in jurul lui, acum arata ca noua. Jos palaria, BRAVO!  :clap:
Motorul are un alt sound acum, se simte si trage altfel, incomparabil cu ce era inainte.

Inca o data felicitari si ii recomand cu caldura,
Numai bine
SX4 1.5 SE

• Hero Member
« Răspuns #134 : 09.Nov.2009, 10:23:47 a.m. »
Sar'na Khaos!

Cu placere :)

Voi merge si eu la Autonet sambata viitoare pentru revizia de 1 an si o sa fac si niste mici reparatii la ei, si anume un vopsit bara spate + capota fata + montat un plastic (dar asta-i doar detaliu). Sper sa iasa totul OK :good: O sa revin cu impresii!

• Hero Member
« Răspuns #135 : 16.Nov.2009, 09:50:31 a.m. »
Gata si revizia lui Yoshi, de un anisor, ca abia avem 12.000 km.
Foarte multe detalii nu pot sa dau - deh, n-am stat langa mecanici sa vad ce fac acolo, si oricum nu intelegeam mare lucru :D - dar pot spune ca s-au miscat mai repejor decat ma asteptam si in cam o ora si 10-20 min eram gata. Am trecut si pe rotile de iarna cu ocazia asta. Sunt tare multumita ca mi-au rezolvat greierasul din stalpul fata dreapta pentru ca devenise de-a dreptul enervat! "Canta" la fiecare turatie mai joasa a motorului. O singura "plangere" as avea, oricum, nu e nimic grav, dar au omis sa complete in cartea de service la instepctia caroseriei. De facut, am inteles de la @WOL ca au facut-o, pentru ca intra in verificarea aceea gratuita - oricum, nu-i bai, or sa completeze marti cand ma duc sa las masinuta la vopsit. ;)

PS: mocachino-ul de la automat este excelent! :good:

Offline lukearh

« Răspuns #136 : 16.Nov.2009, 01:24:55 p.m. »
 Am schimbat acu vreo 2 luni la AutoNet caseta de directie (a 2-a oara) si nu am apucat sa-mi apun impresiile deoarece am fost plecat.
Nota 10+ pentru felul in care a decurs totul: caseta schimbata, scartait directie anihilat. Efectul a fost si asupra servo-directiei, care acum e intr-adevar servo-directie.
Un singur lucru nu au reusit - sa omoare greierele din montantul stanga - desi au incercat de mai multe ori. Acum a aparut si in montantul din dreapta, iar cel din stanga a "crescut" enervant de mult. Cateodata pot spune ca concureaza cu sunetul motorului.
Luna viitoare va trebui sa fac ITP-ul. Se poate face la AutoNet? Poate cu ocazia asta reusesc sa mai "omor" din greieri. Chiar nu exista leac pentru ei?
SUZUKI SX4 1.5L GLX - galactic gray met.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #137 : 17.Nov.2009, 08:47:21 a.m. »
Din pacate nu facem ITP dar exact langa noi este o statie ITP unde poti face.Acolo a facut si userul @sanduraveica cu ignis-ul si a trecut cu "flying colors".Cat despre greierasi cand ai putin timp liber si esti in zona poti trece pe la noi sa vedem cu greierasii ca am mai invatat niste chestiute noi legate de greieri si, poate de data asta, reusim sa definitivam lucrarea.
Multumim pentru parere.Ma bucur ca esti multumit de caseta noua si iti urez multi km fara probleme.Este foarte bine sa ai parte de critica si pozitiva si negativa pentru a putea stii in ce directie trebuie sa mai lucram.
Inca o data, multumim.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline mariscal

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #138 : 17.Nov.2009, 09:03:29 p.m. »
Salut Mihai
Spune-mi te rog daca s-a rezolvat decontarea directa cu BCR sau e tot in stand by,
si eventual un contact de la service/vopsitorie.
Multumesc pt. amabilitate

@RGB: ma bucur ca esti multumit si ca a iesit totul bine.La cat mai putine evenimente de acest gen.
Lista asiguratorilor cu care avem decontare directa:
....
BCR ASIGURARI (mai sunt de semnat ceva acte aditionale-deocamdata in stand-by)
....
« Ultima Modificare: 17.Nov.2009, 09:07:37 p.m. de mariscal »
Suzuki Swift 1.3 GC 92CP

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #139 : 18.Nov.2009, 08:32:14 a.m. »
Salut!

Din pacate situatia cu BCR este tot aceeasi.Din cate am inteles de la colegii de la daune mai au niste discutii saptamana aceasta.
Contact de la service daune ti-am dat pe PM.

Cu placere
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension