Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272228 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1280 : 06.Nov.2018, 03:34:52 p.m. »
Si noi, astialati, vrem acelasi lucru, dar la preturi mai de bun-simt. Voi astia, mana-larga, stricati piata! Daca dealerii vad ca vin clienti sparti la buzunare, normal ca mentin tarife mari. :D

The following users thanked this post: Myhay

Offline boga81

« Răspuns #1281 : 06.Nov.2018, 03:54:56 p.m. »
soc si groaza! Azi in fata mea, un tip cu un Swift a cerut si stergatoare fata + spate fara sa intrebe cat costa. Si sa i le si monteze :)
Mai in gluma, mai in serios, revizia asta, cu tot cu schimbat bucse bara stabilizatoare, m-a costat 532 RON (piesele mele, manopera la ei). Daca stau sa ma gandesc cat au luat pentru un schimb ulei, ma enervez. Daca stau sa ma gandesc ca am dat 532 lei pentru 1 an de utilizare masina, nu mai pare mult.
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1282 : 06.Nov.2018, 03:58:38 p.m. »
Eu si colegii mergem pentru ca avem incredere pentru ca-i consideram buni. Service-ul respectiv e asaltat de programări.  Vin si alte masini care nu sunt Suzuki. Se așteaptă între 7-10 zile. Iar manopera este aceeasi in reteaua de dealeri. Deci, unde-i problema?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline duculetu

« Răspuns #1283 : 20.Nov.2018, 10:30:40 a.m. »
In alta ordine de idei, imi pare foarte tare ce au facut cei de la Autonet cu posibilitatea de a verifica stoc-ul online: http://suzuki.auto-net.ro/modele/stoc-online/

The following users thanked this post: shpeedy

Offline duculetu

« Răspuns #1284 : 06.Feb.2019, 11:21:56 a.m. »
Am fost astazi la Autonet, cu programare in prealabil, pentru a verifica o problema mai veche pe care am identificato eu, problema careia nu am reusit sa ii reproduc pasii iar in service masina s-a comportat impecabil (tipic cand vrei sa ii arati cuiva ceva si fix atunci nu se mai intampla).
Cred ca a fost cea mai placuta experienta a mea de cand ma duc la ei, am plecat linistit, s-au comportat impecabil, nu m-a costat nimic.

Offline Paulo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
  • Orice iti poti inchipui devine real
    • Bucuresti
« Răspuns #1285 : 11.Oct.2019, 09:54:43 p.m. »
Sigur ai fost la Autonet? Eu am fost pe 13 august si manopera era 120 lei/ora...
Si azi la revizie tot 120. Iar reducerea a fost aplicata pe factura, nu pe deviz...

Iar in Septembrie 2019 ora de manopera era de 140 lei + TVA. Vorbesc de pret cu discount zero, pret trecut pe deviz

Inteleg ca exista un sticker pe baza caruia se beneficiaza de discount. Intrebarea este: cine este stapanul stickerelor respective si cum se acorda aceste stickere ?
  • S Cross 2017 All Grip 1.4 Passion

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1286 : 11.Oct.2019, 10:08:39 p.m. »
Daca dai un search pe prima pagina vei gasi topicul despre stickere. Download-eaza fisierul "sticker.cdr", tipareste-l la o firma de productie publicitara si lipeste-l sub luneta. :good:
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: Paulo

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1287 : 11.Ian.2020, 11:32:06 a.m. »
Am trecut ieri pe la Autonet si am vazut in sala de așteptare niste prospecte de Mazda.

La o cercetare pe net a rezultat ca Mazda Asko Grup are service-ul in aceeasi locatie.

Deci, dupa Suzuki si Kia, pare ca urmeaza Mazda.
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: enicky

Offline VictorN

« Răspuns #1288 : 11.Feb.2020, 08:44:31 p.m. »
Acum doua săptămâni am fost la Autonet pentru 3 probleme:
1.volanul era ușor virat stânga la mersul înainte, dar fără ca mașina sa tragă stânga sau dreapta. Era  un inconvenient vizual, dar și al faptului ca țineai o mana mai sus ca alta pe volan și după distante lungi mâinile se resimteau.
2.scârțâit de bord
3.agatat la trecere din viteza 1 in viteza 2

1.Au decis sa efectueze geometria pe care au constat abateri ale unghiurilor de convergenta și au concluzionat ca asta a fost problema. Nu a fost, volanul a rămas în aceeași poziție.
Cost: 250 lei

2.Au gresat sub plansa de bord, dar a continuat sa scârțâie. Cost:0.

3.Au gresat timoneria dar dificultatea la schimbarea vitezei a persistat. Am avut curiozitatea sa ma uit cu ce au gresat la maneta schimbătorului de viteze și am observat ca au folosit vaselina lichida pulverizata peste gresantul albicios, semisolid aplicat din fabrica...
Cost 50 lei.

Având experienta unei gresari anterioare la DAB, dar fără a îmi cere bani, am decis sa dau mail la suzuki romania și sa întreb dacă e normal ca un service sa ceara bani pentru o problema existenta din fabrica și dacă e normal sa folosească alt gresant decât cel recomandat în manualul de service.

Am făcut o reprogramare în service ca să rezolv cele 3 probleme. De data aceasta au avut o atitudine ușor schimbata, mai deschiși parca sa rezolve problema (am aflat mai târziu ca primiseră mail de la suzuki după sesizarea mea). La un moment dat, în timp ce testa mașina,  reprezentantul service-ului a oprit mașina pentru a sublinia importanta mulțumirii clientului, de apreciat dacă nu venea în contextul mailului către suzuki.

1.A urmat o întreaga odisee cu testat, efectuat geometrie, retestat succesiv de reprezentanți ai service-ului în care unii spuneau ca nu vad nimic în neregula și ca volanul e drept, alții care spuneau ca e ușor virat spre stânga. În final m-am lăsat păgubaș, dar am zis ca o sa testez pe autostrada poate acolo are alt comportament cu gândul ca nu o sa mai revin acolo și o sa rezolv problema în alta parte.

2.Au gresat din nou sub plansa de bord. Problema persista.

3.Cat despre schimbător, au șters vaselina lichida și au gresat cu ce trebuie, iar acum merge bine. Doamne ajuta!

Prima revizie bate la ușă și cred ca o sa merg în provincie pentru ea.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: ntire2000, remarque, kellogs

Offline ntire2000

« Răspuns #1289 : 11.Feb.2020, 11:35:49 p.m. »
Am citit pâna la final si n-am înteles care e gradul tau de satisfactie.  :fluier:
Totusi daca data viitoare mergi la tara cu ea, banuiesc ca îti plac produsele traditionale.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού