0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Da, banuiesc ca preturile sunt mai mici pentru ca magazinul este online. Si eu am cerut oferta de pret dar stiam referintele de dinainte. Cauta pe forum, in sectiunea New Vitara, subiectul cu piese si referinte si vezi ca pe acolo am pus chiar eu referintele pentru consumabilele motorului 1.4.Nu mai cauta...uite aici http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6830.msg202507#msg202507
Eu oricum, dupa ce expira garantia initiala de 3 ani, mai fac maxim o revizie in reteaua Suzuki, la 4 ani, apoi, incepand cu a 5-a revizie (din 2 in 2 ani) ma voi duce la alte service-uri "de cartier" cu piese de origine luate de pe net, la pret mai mic si cu manopera decenta.
Citat din: cad din 13.Feb.2018, 01:12:09 p.m.Eu oricum, dupa ce expira garantia initiala de 3 ani, mai fac maxim o revizie in reteaua Suzuki, la 4 ani, apoi, incepand cu a 5-a revizie (din 2 in 2 ani) ma voi duce la alte service-uri "de cartier" cu piese de origine luate de pe net, la pret mai mic si cu manopera decenta.Eu fac taman invers. Imi cumpăr piesele si consumabilele care-mi convin (non-Suzuki) de pe net si ma duc sa fac revizia la Autonet. Am mai multa incredere in ei decat ibtr-un service de cartier si sunt dispus sa plătesc pentru asta.
Totodata la Autonet imi pare foarte profi domnul inginer de la casa, nu este foarte sociabil dar mi-a placut ca la un moment dat s-a dus la masina sa vada cum merge treaba. Cred ca nu le poti avea pe toate si eu prefer sa fie un bun profesionist fata de un vanzator sharmant.
Domnul brunet.